Order Tramadol India Purchasing Tramadol Buy Prescription Tramadol Without Tramadol Cod Online Tramadol Ordering Tramadol Online India

Opptakt: El Clasico – Se kampen kostnadsfritt

Da var det endelig dags for sesongens første El Clasico! Los Cules mot Los Galacticos. Barcelona mot Real Madrid. En av de helt store klassikerne i fotball Europa. En spesiell opptakt til oppgjøret ble det i helgen, der de to gigantene begge tapte i samme runde for første gang på 20 år. Med andre ord to revansjesugne lag som barker sammen Lørdag 16:00!

Barcelona

Form : W-W-D-L
Tabellposisjon: 9
Toppscorer : Ansu Fati (3)
Skader: Ter Stegen, Umtiti
Mulig lag (4-2-3-1) Neto, Roberto, Pique , Lenglet , Alba ,Busquets , De Jong, Fati , Coutinho , Messi , Griezmann

Barcelona leverte det vi må kalle en skuffende sesong i fjor, der de for første gang på flere år ikke klarte å vinne et trofe. I serien ble de Nr 2, slått av Real Madrid. I CL ble de ydmyket av Bayern Munchen med 8-2. Ting har ikke vært rosenrødt i Barcelona på en god stund nå. Sommeren ble også preget av mye uro der bla Lionel Messi ønsket seg bort som en protest mot president Bartomeu og ledelsen av klubben. Manager Quique Setien måtte naturligvis også gå etter sesongen, og ble erstattet med en gammel spilleryndling i Ronald Koeman. En så lenge er det gjenvunnet ro i rekkene, men det skal ikke mye til før det begynner å ulme igjen i Barcelona.

God start, ny formasjon og en del usikkerhet

Sesongen åpnet på fantastisk vis med 4-0 og 3-0 seiere i de to første, før det har blitt uavgjort i de to neste. Vidunderbarnet Ansu Fati har vært enestående med tre mål på de fire første. Han er en enormt spennende spiller som det er vært å følge med på lørdag. En annen som har vært god er Phillipe Coutinho, brassen var utlånt til Bayern forrige sesong men er nå tilbake i Barcelona. Linken Messi,Fati og Coutinho har sett bra ut. Antoine Griezmann fortsetter derimot å skuffe, og han må snart finne til rette ellers er han fort vekk til salgs på nyåret! En annen positiv ting er at Barcelona har sett solide ut defensivt under Koeman med både De Jong og Busquets i dype roller. Kun sluppet inn to mål første fire.

Det store spørsmålet og uromomentet er hva som skjer med Lionel Messi ? Kun to scoringer første fire, og han har vært langt unna sitt beste. Ronald Koeman har også innrømmet at Messi har vært under pari, men at han er fornøyd i klubben og snart vil begynne å score igjen. Så får vi se om verdens beste fotballspiller våkner til live igjen i takt med CL hymnen!

Real Madrid

Sergio Ramos scoret 11 ligamål forrige sesong.

Form : D-W-W-W-L
Tabellposisjon: 3
Toppscorer : Vinicius Junior (2)
Skader : Ødegaard,Carvajal,Hazard
Mulig lag (4-3-3) Courtois, Nacho , Varane , Ramos , Mendy ,Casemiro , Valverde, Kroos , Vazquez , Vinicius, Benzema

Trollmannen Zidane

Med Zinedine Zidane tilbake ved roret ble det nok en ligatittel for de hvite fra hovedstaden. Der de plukket 87 poeng, noe som var fem flere enn nettopp Barcelona på andre plass. I CL ble det exit for Man City i åttendelsfinalen. Hva ”trollmannen” Zidane gjør med Real er ikke godt å si, men de var i hvert fall som et nytt lag mot slutten av fjoråret der de vant 16 av de 20 siste. Karim Benzema var svært toneangivende med 21 seriescoringer og 27 på 48 kamper totalt. Leder angrepsrekken i år igjen.

Fått en grei start på den nye sesongen også, der de er på tredjeplass, bare poenget bak Real Sociedad som topper. Spillet har derimot ikke vært veldig imponerende. Særlig offensivt har det vært så som så, og kun Vinicius har tidvis glitret. De har derimot sett solide ut, og det ser ut til å være harmoni i Real Madrid om dagen. Er ikke i tvil om at de vil heve spillet sitt inn mot CL og El Clasico.

Litt trist er det derimot at Eden Hazard ikke ser ut til å bli klar til dette oppgjøret. Belgieren har vært meget uheldig siden sin ankomst i Madrid og har vært skadet mer enn han har spilt. Faste høyrebacken Carvajal er også ute, og Nacho vil trolig ta hans plass. Sergio Ramos fikk seg en smell søndag, men er klar til dette oppgjøret.

Se opp for

Duellen i kampen for min del er Ansu Fati vs Vinicius Junior. To supertalent på hver sin venstrekant. To av de mest spennende unge spillerne i Europa. Henholdsvis 3 og 2 scoringer så langt denne sesongen. Vinicius scoret for Real når de vant 2-0 i forrige el clasico, Fati vil vel ikke være noe dårligere ?

Forventninger

Forventningene er alltid veldig store til dette oppgjøret. Selv uten tilskuere vil det som vanlig stå mye på spill og bli opphetet stemning. Drister meg til å påstå at det står mer på spill her for Koeman og Barcelona enn det gjør for Real Madrid. Det har vært så mye uro i og rundt Barcelona, og det er vanskelig å vite hva som kan forventes av dem. Vil Messi slå tilbake, hva med Griezmann ? Vil Koeman lykkes ? Noen svar og pekepinn vil vi få i el clasico! Real Madrid derimot går nok inn med mer senkede skuldre, og vil nok ikke være misfornøyd med 1 poeng.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker