Purchase Tramadol Cod Fedex Tramadol Cheap Overnight Fedex Buying Tramadol In Australia Tramadol Online Overnight Delivery Tramadol India Online
I FYR OG FLAMME: Andrej Kramaric herjer for Hoffenheim om dagen. Kroaten er toppscorer i ligaen, med fem mål til nå. Foto: MDI / Shutterstock.com

Fantasy Bundesliga runde 3: Supercupen byr på utfordringer

Vi gjør oss klar for tredje runde i Bundesliga og har satt sammen en slagkraftig Fantasy-ellever. Et lag som tar hensyn til at de to største lagene møttes til batalje i midtuka.

Keeper:

Rafal Gikiewicz – 7.4 – Augsburg (Wolfsburg, B)

Polakken har hatt en drømmestart på karrieren i Augsburg. I sesongdebuten slo han sin tidligere arbeidsgiver Union Berlin, og forrige helg holdt han nullen mot Dortmund. En travel mann, som bare har sluppet inn ett mål til nå i sesongen. Augsburg virker stabile, og Gikiewicz er en solid sisteskanse, så han havner i vårt mål.

Forsvar:

Angelino – 13.1 – RB Leipzig (Schalke, H)

Vingbacken Angelino blir vår første mann i backrekken. Leipzig fornyet lånet av Manchester City-backen, som er blant de beste offensive backene ligaen har å by på. På lørdag er det Schalke som står for tur, et lag som virkelig har fått kjørt seg i serieåpningen, og som har kostet David Wagner jobben. Selv med managerbytte i den kongeblå leiren, blir det tøft i Leipzig, og Angelino er den første av flere spillere til lørdagens kveldskamp.

Daley Sinkgraven – 6.1 – Bayer Leverkusen (Stuttgart, B)

Ser ut til å ha kapret plassen på venstrebacken foran konkurrenten Wendell, og har gjort sakene sine bra i de to første kampene. Nederlenderen er også betydelig billigere enn sin rival. Uvanlig lite mål i kampene Leverkusen har vært involvert i til nå, men det ganger vår mann, som bare har sluppet inn ett mål til nå.

Raphael Guerreiro – 13.9 – Dortmund (Freiburg, H)

Ble spart i Supercupen, og skal ha friske bein til helgens oppgjør. Var ikke i troppen da sesongen ble sparket i gang, men portugiseren er tilbake, og vil trolig operere på Dortmunds venstreside i hjemmekampen mot Freiburg. Tross en litt svak start på sesongen, bør et lag av deres kaliber være i stand til å kjøre over helgens gjester.

Midtbane:

Daniel Caligiuri – 9.5 – Augsburg (Wolfsburg, B)

Ble helten i den bunnsolide 2-0 seieren over Dortmund, med både scoring og målgivende. Har vært nevnt tidligere i Fantasy sammenheng, som en rutinert mann med duellstyrke og en god dødballfot. Kan allerede sies å være et fint tilskudd i Augsburg-troppen, og kan virkelig bli blant de mest verdifulle spillerne i spillet. Har allerede steget med en halv million.

Daniel Caligiuri har hatt en strålende start på sin Augsburg-karriere. Her i aksjon for sin gamle arbeidsgiver, Schalke. Foto:  Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Giovanni Reyna – 7.2 – Dortmund (Freiburg, H)

Lucien Favre har vist at han tør å satse ungt, ved å gi både Reyna og Bellingham spilletid innledningsvis i sesongen. Amerikaneren har i likhet med fjorårssesongen vært imponerende når han har fått tillit, og at han ikke spilte fra start i midtukens Supercup ser vi på som et signal om spilletid hjemme mot Freiburg på lørdag.

Daichi Kamada – 11,5 – Frankfurt (Hoffenheim, H)

En annen mann som har blitt nevnt i forkant av sesongen. Ikke mye å skryte av i sesongåpningen, som endte 1-1 hjemme mot Bielefeld, men var tilbake på det nivået vi har blitt vant til i seieren over Hertha sist runde, da han la opp til to scoringer. Vi tar han med til helgens toppoppgjør, hjemme mot serieleder Hoffenheim.

Dani Olmo – 14.2 – RB Leipzig (Schalke, H)

Vi benytter oss av at en av tittelutfordrerne møter ligaens til nå svakeste lag. Selv om de møtte Bayern i serieåpningen, er det stygt å slippe inn åtte i en kamp. Det så ikke bedre ut hjemme mot Werder Bremen, og det er ingen tilfeldighet at denne rundens desidert største oddsfavoritt er RB Leipzig. Vi tar med oss hjemmelagets arkitekt, Dani Olmo i elleveren, som kommer til å få gode arbeidsvilkår, om vi skal dømme ut ifra de to første kampene.

Angrep:

Andrej Kramaric – 14.8 – Hoffenheim (Frankfurt, B)

Den definitivt heteste mannen i ligaen. Toppscorer i ligaen med fem fulltreffere, to sist i det som ble en maktdemonstrasjon mot Bayern München. Kunne fort endt med et nytt hat-trick med litt mer uselviske medspillere i avgjørende situasjoner. Kroaten strutter av selvtillit, og bare for å ta med serieavslutningen i sommer, så har han altså ni mål på de siste tre seriekampene. Kan ikke ignoreres.

Emil Forsberg – 11,4 – RB Leipzig (Schalke, H)

Den tredje og siste Leipzig-spilleren er svensken Emil Forsberg. Har fått en kickstart på livet under Nagelsmann, da han virket å være på vei ut av laget forrige sesong. Har riktignok ikke spilt 90 minutter enda, men vært involvert i tre av fire scoringer til nå, og som nevnt tidligere så blir det nok noen av dem hjemme mot Schalke.

Erling Haaland – 17.5 – Dortmund (Freiburg, H)

To scoringer i serieåpningen, etterfulgt av en målløs kamp borte mot Augsburg, der hans Tyskland-eventyr startet forrige sesong. Vi lar oss likevel ikke skremme av en målløs kamp. Hjemme mot Freiburg er vi nok tilbake mot normalen, og Erling vil nok ha et ord med i laget. Ble tatt av banen etter en drøy time i midtuken mens det enda levde i Supercupen, så Farke har nok nordmannen i tankene fra start til den viktige ligakampen. Mens vi er inne på norske spisser, er det verdt å nevne at Sørloth er tilgjengelig for 13 millioner. En morsom mulighet i en kamp hvor hans Leipzig er store favoritter.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker