Tramadol Fedex Visa Tramadol Online Prices Tramadol Online Overnight Mastercard Tramadol Online Overnight 180 Order Tramadol From Uk

FPL Gameweek 3: Rundens lag – skal United våkne?

I forkant av hver runde i FPL kommer vi i Fotballsonen til å presentere vårt rundens lag. Her er laget til runde 3. Sjekk også kapteinsvalg artikkelen!

Keeper

Alex McCarthy (4.5) Southampton (Burnley, B)

Southampton så helt fryktelige ut forrige runde. Kane og Son gjorde akkurat som de ville på St Mary’s, og sluttresultatet ble hele 2-5. De røk også på et tap mot Crystal Palace første runde og står dermed med 0 poeng. Jeg tror Southampton slår tilbake med en sterk prestasjon mot Burnley. Vi som så Premier League i fjor vet hva Hassenhüttls menn er i stand til. McCarthy fikk 6 skudd på seg mot Spurs hvorav 5 gikk inn. Han har også noe å bevise ettersom både Fraser Forster og Angus Gunn er spillesugne og står i køen bak han.

Forsvar

Reece James (5.1) Chelsea (West Brom, B)

Reece James åpnet knallsterkt første runde med både mål og assist. Mot Liverpool gikk det tråere, mye på grunn av Christensens røde kort. Den engelske backen har mye å bidra med offensivt og fosser fremover på sin høyreside. Han møter i tillegg West Brom som røk på et 5-2 tap mot Everton. Kieran Gibbs som nok var tiltenkt å møte James her, er også suspendert. Jeg tror Chelsea styrer kampen noe som resulterer i at James kommer til å være veldig offensiv. Kan bli både målpoeng og clean sheet her.

Trent Alexander-Arnold (7.5) Liverpool (Arsenal, H)

Trent er nesten alltid på rundens lag, det har han vært i nesten to år nå. Han er kanskje verdens beste høyreback, og selv om Liverpool møter Arsenal som har et angrep som kan score på Liverpool, så er Trent så farlig offensiv at han er med.

Kyle Walker-Peters (4.5) Southampton (Burnley, B)

Mye av grunngivingen rundt valg av Southampton forsvar er under McCarthy, men Kyle Walker-Peters er i tillegg en offensiv trussel, noe han beviste med assist forrige kamp. Hassenhüttl er en såpass god trener for et såpass bra fotballag som Southampton. Deres dårlige start snur snart.

Romain Saïss (5.0) Wolves (West Ham, B)

Solide Wolves kommer til å holde mange nuller i år også. De startet med en clean sheet mot Sheffield, før de røk på et forventet tap mot Manchester City. Saïss er en dødballtrussel og noterte seg for mål i første runde. Her møter de et relativt svakt West Ham, som de bør slå. Jeg tror Wolves holder nullen her.

Midtbane

Mohamed Salah (12.0) Liverpool (Arsenal, H)

Rundens kaptein. Selv om Arsenal er bra så er Liverpool bedre og har en fin historikk i serien mot Arsenal. Tør ikke gå uten Liverpool-offensiv, og Salah har åpnet sesongen knallsterkt. Arsenal som forsøker å spille seg ut bak fra kan også komme til å bli utnyttet av Liverpools høye press, der Salah er essensiell.

Kevin De Bruyne (11.5) Manchester City (Leicester, H)

Kjør da Kevin! Ligaens beste spiller åpnet med mål og assist i seriestarten. Spilte nå offensiv midtbane og ikke indreløper, med Fernandinho og Rodri bak seg. Dette gir De Bruyne en fri rolle han stortrives i. Han kommer nok til å levere som i fjor, ikke mye blanker, bare jevnt over mye målpoeng. Selvskreven på rundens lag.

Marcus Rashford (9.5) Manchester United (Brighton, B)

Manchester United gikk på litt av en smell i åpningen. I likhet med de blå naborivalene åpnet de en runde senere enn de fleste andre lagene. De tapte fortjent for Crystal Palace på eget gress, og så ikke bra ut. Vi får håpe at de begynner å prestere som de gjorde på slutten av forrige sesong. Uavhengig av hvordan de presterte forrige kamp er de fortsatt klare favoritter mot Brighton, og Rashford er ofte involvert når United scorer. Virker som et bra valg.

Phil Foden (6.5) Manchester City (Leicester, H)

Spilleren som har fått tittelen “David Silvas arvtaker” har fortsatt der Silva sluttet. Vi fikk se på slutten av forrige sesong at Foden er målfarlig, noe han igjen beviste sist runde der han satte 0-2 målet. Med bare 6,4% eierandel er han også en liten diff inn mot runden. Vi tror han starter igjen, og i hans rolle samt gode form, er han et veldig fint valg.

Angrep

Timo Werner (9.5) Chelsea (West Brom, B)

Timo Werner har fått en litt trå start på sitt liv i Premier League. 0 scoringer på de to første kampene er ikke krise i det hele tatt, men å kommet i gang hadde absolutt vært et pluss for Chelsea og han selv. Her møter de nyopprykkede West Bromwich som har sluppet inn 8 mål på de to første kampene. Gode muligheter for at Werner åpner målkontoen sin på lørdag.

Dominic Calvert-Lewin (7.2) Everton (Crystal Palace, B)

DCL er brennheit om dagen. Stjerneskuddet følgte opp matchvinner-scoringen i GW1 mot Spurs med å noterte seg for sitt første Premier League hattrick. Calvert har en stor fremtid i Everton og høster flere lovord fra Carlo Ancelotti om dagen. Italieneren er storfornøyd med DCL, og det har han all grunn til å være. Palace er et godt defensivt lag, men Everton har sett strålende ut til nå, og vi henger oss på det toget.

Rundens spillere

Kaptein:

Som avslørt tidligere i artikkelen er det Mohamed Salah som blir rundens kaptein. Liverpool har sett bra ut, og det samme har Salah. Vi tror det fortsetter.

Billigspiller

Rundens billigspiller blir Phil Foden til 6.5. Scoret første kamp og har bare sett knallbra ut lenge nå. Fremtidig stjerne.

Diff

Rundens diff blir Raheem Sterling. Han er eid av 5,6%, og har nok det høyeste poengtaket av alle på City. Er han litt for oversett?

Avslag

Rundens avslag blir Aubameyang. Er nok spilleren som er mest solgt før denne runden, og det er kanskje med god grunn. Arsenal går inn i et vanskelig kampprogram, som starter med Liverpool nå denne runden.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker