Buying Tramadol Online Buy Cheap Tramadol Mastercard Best Place For Tramadol Online Online Tramadol
Trenerbyttet har slått ut i full blomst for Dortmund. Jadon Sancho er en av tre gulkledde i rundens lag. Bilde: sbonsi / Shutterstock.com

Fantasy Bundesliga: hvem går man for i runde 2?

Bayern åpnet sesongen helt fantastisk, Dortmund slo et annet topplag med klar margin. Hvordan skal man angripe den andre runden av Fantasy Bundesliga?

Helgas runde sparkes i gang fredag, når Hertha Berlin tar i mot Eintracht Frankfurt. Topplagene Bayern og Dortmund er ute etter å fortsette sin enorme start. De skal opp mot henholdsvis Hoffenheim og Augsburg denne helga. Vi gir deg våre tips for en aktuell ellever foran helgas runde i Fantasy.

Tror på revansje

Mönchengladbach hadde en fenomenal sesong i fjor, men kom virkelig ned på jorda i den første serierunden. Erling Braut Haaland sto i spissen da Dortmund vant hele 3-0 mot Gladbach. Mönchengladbach er utvilsomt ute etter revansje denne runden, og vi tror de får det når hovedstadslaget Union Berlin kommer på besøk. VI foreslår derfor å gå for Yann Sommer (11.7) som keeper denne runden.

Gladbach bør være såppas revansjesugne, at vi faktisk velger å doble bak denne runden. Stefan Lainer (9.8) spiller høyreback, og kan derfor både bidra med offensive bidrag og få poeng for clean sheet. Vi går for han som en av våre tre forsvarsspillere denne runden. I Bayerns 8-0-seier, satt et canadisk stortalent på benken hele kampen. Vi tror Alphonso Davies (14.9) er tilbake i start-oppstillinga til helga, og mener i så tilfelle at han er et must i dette spillet.

I tillegg har vi funnet plass til en høyreback fra Sveits i vårt lag. Kevin Mbabu (10.9) er en offensiv back, og hans Wolfsburg skal til Freiburg denne helga. De holdt nullen mot Leverkusen i runde 1, og kan fort gjøre det igjen. Wolfsburg bør være favoritter i denne kampen, og Mbabu kan også bidra med målpoeng.

Mange spennende midtbanespillere

Vi har valgt å gå for to premium-spillere på midtbanen denne runden. Den første er Leroy Sane (17.4), som så meget frisk ut i sin første Bayern-kamp forrige helg. Vi velger også å kjøre inn Jadon Sancho (17.3). Han hadde også en strålende første runde, og det ser veldig sikkert ut at han blir i Dortmund også denne sesongen, til tross for alle spekulasjoner.

Vi sender vårt lag ut i 3-4-3, og de to premiumspillerne får dermed selskap av to midtbanespillere på vårt lag. Bremen skuffet i åpningen, men vi gir Tahith Chong (9.0) muligheten denne helga. Den United-lånte vingen har sett god ut i oppkjøringa, og bør kunne skape trøbbel for Schalke-forsvaret. Vi tror også at nyopprykkede Stuttgart kan gjøre en fin figur borte mot Mainz denne helga. Det gjør at den spennende offensive spileren Daniel Didavi (7.3) får plass i vårt lag.

Kun en nordmann

Alexander Sørloth har ankommet Bundesliga, men det er for tidlig for han i dette spillet enda. Vi gir Erling Braut Haaland (17.4) en udiskutabel plass i vårt lag, og han fyller dermed norske-kvoten vår denne runden. Han får utvilsomt også med seg verdens beste spiss, Robert Lewandowski (18.4). Hvis disse to trenger en nærmere intro, har du nok kommet til feil side.

Den siste angrepsspilleren vi går for, er Karim Bellarabi (9.9). Leverkusen har riktignok Leipzig denne helga, ingen enkel kamp. Vi tror den kan bekke begge veier, og at Bellarabi kan skape trøbbel med sin fart. En spennende spiller, i en meget spennende kamp denne runden.

Vi går altså for disse 11 denne runden:

Sommer

Lainer – Davies – Mbabu

Sancho – Sane – Chong – Didavi

Lewandowki – Haaland – Bellarabi

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker