Tramadol Purchase Online Order Tramadol With Paypal Tramadol Online Overnight Mastercard Tramadol Online Cheapest

FPL – Liverpool og City har rundens to beste fantasy kapteinsalternativer

Det ble målbonanza i gameweek 2, og mye poeng til de som hadde funnet frem til de rette kortene fra FPL stokken. Heung Min Son ble rundens store spiller med sine fire scoringer, samtlige assistert av Harry Kane. Disse to leverte henholdsvis 24 og 21 poeng! Nye muligheter til helgen, og vi har på sedvanlig vis ranket rundens fantasy kapteinsalternativer.

To valg skiller seg ut som fantasy kapteinsalternativer

1: Mohamed Salah – (12.1) – Liverpool (Arsenal,H)
Den egyptiske kongen klarte ikke leve opp til åpningsrunden, og gikk på en uvanlig blank i bortekampen mot Chelsea. Han var allikevel den mest livlige av front trioen, og ser rett og slett sylhvass ut spillemessig. Ifjor synes jeg at han manglet litt på nivået fra 18/19 sesongen, dette har vært tilbake de to første kampene i årets sesong. Ingen har flere touch innenfor seksten enn Salah, og ingen fyrer av flere forsøk.

Arsenal er en motstander han trives svært bra mot, og står med fem scoringer på seks ligakamper mot The Gunners. Liverpool riktignok tapt de to siste mot Arsenal, men svært lite sto på spill i disse to kampene. Samtidig må det også legges til at de røde fra Merseyside dominerte begge kampene uten å få uttelling. Føler meg rimelig trygg på at Salah og co tar bedre vare på sjansene denne gang, og han er et av rundens beste fantasy kapteinsalternativer

2: Kevin De Bruyne – (11,6) – Man City (Leicester,H)
De Bruyne var selvsagt tilbake med et brak mot Wolves, og leverte både scoring og assist. Var fjorårets ”fantasy konge” med sine 13 scoringer og 23 assist, og mye tyder på at det er ny god sesong i vente. Den nye rollen hans som SOM foran to defensive midtbanespillere har gitt ham ekstra frihet og er hovedgrunnen til at han ifjor og nå produserer mer enn tidligere.

De Bruyne er poenggarantist på fantasy, og en av rundens heteste kapteinsalternativ

Har også tatt over straffeansvaret, noe som selvsagt er positivt! Er helt essensiell for angrepsspillet til City, og han er nesten alltid involvert på en eller annen måte når City skaper sjanser. Leicester sett noe skrantne ut bakover, og her tror jeg de skal få kjørt seg. De Bruyne er sammen med Salah rundens beste kapteinsalternativ

Endelig duket for ” Kaptein Werner” ?

3: Timo Werner – (9.5) – Chelsea (West Brom,B)
Timo Werner har fått mye skryt fra eksperter og fans. Men etter to runder har han enda ikke scoret i Premier League. Nå venter kanskje ligaens svakeste lag, som ser ut til å være helt sjanseløse i Premier League. Åtte mål innsluppet på de første to kampene gir trolig tyskeren vann i munnen, og dette er en stor sjanse til å endelig ”komme i gang” denne sesongen. Spillemessig har Werner vært bra, og har vist at han kan skape ting på egenhånd samt at farten og aggressiviteten hans er som skapt for PL. Blir ikke overrasket om Werner går på sin første store ‘haul” for sesongen her. Et av rundens bedre kapteinsalternativer.

Målkontoen åpnes nå?

”B-valg” fra Liverpool og superduo

4: Sadio Mane – 11.9- Liverpool (Arsenal,H)
Mane noterte seg for begge scoringene i 0-2 seieren mot Chelsea i forrige runde. Dermed er også han i gang, og den interne konkurransen med Salah om hvem som blir årets poeng konge er åpnet! Ofte er det slik at Salah er best på hjemmebane mens Mane briljerer borte, noe som også er fasit etter de to første kampene.

Innbyrdes statsen hans mot Arsenal er strålende, og det var også mot dem han scoret i debuten. Kommer her opp i mot det jeg mener er Arsenal’s svake side defensivt med Bellerin og Holding og det kan bli en fin kveld for senegaleseren. Grunnen til at han bare er et B valg for min del er at han ikke ser like formsterk ut som Salah, samt at han ikke er på straffene. Salah er også foran på alt av stats, bla dobbelt så mange touch innenfor 16. Godt kapteinsalternativ, men Salah er bedre ?

Kan de slå til igjen?

5: Son/Kane – 9.0/10.5- Tottenham (Newcastle,H)
Det så mørkt ut i førsteomgang, men ut av intet vartet Tottenham opp med hele fire scoringer i andre omgang. Duoen Son og Kane sto like greit bare bak alle scoringene og ble forrige rundes helt store spillere. Tallene fra de første rundene er klare. Son har flest touch innenfor seksten, kommer til de største sjansene og avslutter flest ganger av disse. Kane skaper flere sjanser men er altså mindre inne i boksen enn koreaneren.

Med andre ord blir det vanskelig å velge Kane foran Son som kaptein om du har begge. Ulempen med å velge en av disse er at Spurs sliter mot etablert forsvar. Newcastle kommer til å ligge i en lav blokk uten å by på bakrommet de fikk mot Southampton. Tror fort disse to får målpoeng igjen, men det blir neppe noen reprise fra Gameweek 2.




Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker