Order Tramadol Uk Order Tramadol From Mexico Tramadol Online Overnight Fedex Tramadol Online India Order 180 Tramadol Overnight
Klarer Rosenborg å snu skuta helt på tampen? De har ihvertfall to gode muligheter på hjemmebane i denne dobbelrunden. Foto: Eirik Evensen / Shutterstock.com

Fantasy Eliteserien – Her er de utvalgte for runde 18

Runde 17 vil nok huskes for flere målkalas, Bytyqis langskudd og flere hjemvendte sønner som scoret i comebacket sitt. Dette har også ført til at flere har kastet seg på wildcard før denne runden. Er du en av dem? Husk at byttefristen er 17.00!

Rundens keeper

David Mitov Nilsson – 5.5 – Sarpsborg (Mjøndalen H)

David kom tilbake fra skade til kampen mot Bodø/Glimt, og endte denne med tre i sekken. Forrige runde derimot, leverte han et rent bur borte mot Aalesund. Dette var keeperens sjette «clean sheet» på 14 spilte kamper. Sarpsborg er et bra defensivt lag, og har absolutt mulighet til å ta med seg en smultring til hjemme mot et små-tamt Mjøndalen.

Rundens forsvar

Espen Ruud – 6.8 – Odd (Stabæk H)

Hvilken Berg-og-dal-bane for Ruud. 20 poeng i 6-1 seieren mot Mjøndalen i runde 16. Og nå sist -1 i 6-1 tapet mot Glimt. Har mistet straffene sine, men har fremdeles frispark. Kommer også til en del innlegg, så absolutt en interessant type, som leverer bra i Odd-forsvaret. Fikk med seg en assist i motsatte oppgjør i starten på august. Er du heldig her kan du få med deg både et målpoeng og et rent bur på søndag.

Henrik Heggheim – 4.3 – Viking (Aalesund H)

Viking har ikke holdt mange nuller i år, med kun 4 totalt. Har sluppet inn 5 mål på 2 siste, men da også mot lag med en del offensiv slagkraft.. Møter et Aalesund som er «blottet for» offensive relasjoner. Fridjonsson og Castro har begge vært litt småkalde i det siste. Førstnevnte også mest sannsynlig utilgjengelig her. Heggheim seiler da opp som et billig forsvarsalternativ som fort kan dra med seg en 6-poenger. Må legges til her at Heggheim har vært småskadet, og spilte med smertestillende mot Aberdeen i midtuka. Skulle han mot formodning ikke være med her, kan Pereira-erstatter Rolf Daniel Vikstøl (4.2) vurderes.

Bent Sørmo – 4.7 – Kristiansund (Start B)

En annen billigvariant er Sørmo fra KBK. For å investere så fremtungt som vi har gjort, er vi avhengige av å se etter billig verdi bak. Høyrebacken fikk med seg en assist hjemme mot Viking, og et rent bur mot Sandefjord i kampen før det. Start hjemme er en bedre utgave enn borte, men de scorer uansett ikke flust av mål.

Rundens midtbane

Philip Zinckernagel/JP Hauge/Ulrik Saltnes – 9.2/ 8.8/7.7 – Bodø/Glimt (Brann B)

Som Joakim nevnte forrige uke, er superlativene så godt som brukt opp. De offensive bidragene fra «Zinck og JP»  er noe alle har fått med seg. En som derimot har gått litt under radaren i forhold til sine to lagkamerater, er Ulrik Saltnes. Med 6 målpoeng på de fire siste og til en billigere prislapp, er det ingen tvil om at det er verdi i gutten. Trioen her har levert 417 poeng totalt denne sesongen, noe som rett og slett er helt spinnvilt. Slik ståa er nå, kan en nesten ikke gå uten trippel Bodø-midtbane. Og slik skadesituasjonen er i Brann stiller de i beste fall B-laget sitt. Så med mindre laget fra nord har gått på smellen, og  flyttet fokuset til neste ukes storoppgjør mot Zlatanco i Milan, skal dette rett og slett være enveiskjøring.

Zymer Bytyqi – 6.6 – Viking (Aalesund H)

Etter litt småsnakk om at han var på vei bort fra Stavanger, har Zymer skrudd til siktet enda et par knepp. Årets mål-kandidat ble levert mot KBK i forrige runde, da han hamret ballen i lengste kryss fra 30 meter. Spiller med stor flyt fortiden, samtidig som laget har funnet formen nå på sensommeren. Står uten tap i serien på de 5 siste, og hsr et målsnitt på 3 i disse kampene. Ikke veldig usannsynlig at de tar med seg noen til mot Aalesund, og da kan fort samarbeidet mellom Bytyqi og Berisha bære frukter.

Amahl Pellegrino – 9.9 – Kristiansund  (Start B)

Pelle gjør som han vil for tiden. Med 6 mål på de 3 siste og 17 totalt, er det ingen tvil om at han er inne i sin beste sesong så langt. Trenger ikke noen voldsom begrunnelse her. Møter Start borte på Sparebanken Sør Arena. Her har hjemmelaget vist seg å være hakket vassere. Det skal uansett noe til å temme Drammensgutten når han er i scoringshumør. Ikke bli overrasket om han tar med seg et par kasser hjem fra «det blide Sørland».

Rundens angrep

Vidar Örn Kjartansson – 11.0 – Vålerenga (Molde H)

Pang! Her kan Eddie «The Eagle» bare gå og legge seg. Det er en ny ørn som har landet. 14 minutter inn i tilbakekomsten og Islendingen hadde presentert seg. 9 minutter senere hadde han gjort nok til å kunne ta matchballen med seg hjem. Toppet dette med en assist og 3 bonuspoeng, noe som gjorde at han endte med 20 poeng.

Møter her Molde, og det kan umiddelbart få noen til å avstå. Men Molde har 120 minutter i beina etter Europacup-kamp på Kypros på onsdag. Har heller ikke vært så solide i serien den siste tiden, med 3 tap på siste 4. Få bedre tidspunkt å møte fjorårets seriemester på.

Veton Berisha – 9.6 – Viking (Aalesund H)

Lillebror Berisha har virkelig fått det til å svinge den siste perioden. Med 8 mål og 4 assist på siste 6 kamper, er han rett og slett «on fire». Selv om Aalesund har klart å tette litt bedre igjen i de siste to, har de heller ikke møtt angripere av dette kaliberet. Møttes i det motsatte oppgjøret så sent som i runde 13. Her leverte Veton 2 mål. Etter en skuffende slutt på Europa-eventyret på torsdag, er det nok en revansjesugen gjeng som står klar søndag kveld. Og i front står Veton Berisha.

Rundens spillere:

Kaptein:

Ny runde, ny utfordring. Kommer ikke utenom duoen fra nord, Zinckernagel og Hauge. Vil en se i en annen retning er Berisha også et brukbart alternativ. Selv tør jeg ikke gå utenom en Zinckernagel som skal opp mot et ganske svekket Brann-lag.

Billigspiller:

Ser du etter en litt billigere angrepsduo enn forslaget over, er Mushaga Bakenga absolutt et bra alternativ. Med en prislapp på 6.7 mill, og 5 målpoeng på siste 5 kamper, er han ikke å avskrive. Leverte, i likhet med resten av gjengen, dessverre ikke varene mot Glimt sist, og er nok ute etter å revansjere dette hjemme mot Stabæk.

Rundens diff:

Tobias Heintz (6.5) er tilbake fra Tyrkia-ferien sin. Dog kun på utlån. Det betyr lite når han leverer scoring, rent bur, 3 bonus og 11 poeng i første kamp? Som nevnt står Mjøndalen på motsatt halvdel denne runden. Laget fra 3050 har sluppet inn 10 mål på siste tre kamper, nå sist 2 hjemme mot Sandefjord. Da er det greit for Sarpsborg å ha en hjemvendt sønn som har vist at han er i scoringshumør. Er for øyeblikket kun eid av 0.6%. Et alternativ for dem med trangt budsjett, og som trenger en ekstra spillende midtbanespiller.

Rundens donk:

Vanskelig å spå. Det er flere spillere der ute med alt for høyt eierskap, men det er også naturlig å tro at de fleste av disse da også er «døde» lag. Molde som lag har ikke prestert bra nok de siste serierundene, og dette kan fort være kampen de er nødt til å snu skuta hvis ikke de skal bli tatt igjen av flere lag. Borte mot et høytflyvende Vålerenga som er ubeseiret på Intility, er ikke noe som frister. Vi tror derfor at nedturen vil fortsette for Erling Moes menn.

Her er de 11 vi setter vår lit til denne helgen.
Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker