Order Tramadol Online Mastercard Tramadol Cheap Online Order Tramadol Cheap Overnight Buying Tramadol Online Illegal Tramadol Buying Online
Lewandowski er verdens beste spiss for øyeblikket

Hvem skal score målene?

Det er to dager til Bundesligaen sparkes i gang, og vi har kommet til det siste lagleddet i Fantasy Bundesliga. Hvilke målscorere skal man investere pengene i? Erling Haaland, Robert Lewandowski, eller begge?

Les også:

Fantasy Bundesliga: Keeper

Fantasy Bundesliga: Forsvar

Fantasy Bundesliga: Midtbane

Det er bare snakk om dager før vi kan lene oss tilbake å nyte det beste tysk fotball har å by på. Med norske øyne blir det spennende å se hva Erling Haaland (17.0) kan utrette på en hel sesong for Dortmund. Vi har delt opp angriperne i tre forskjellige prisklasser, hvor vi har plukket ut to spillere fra hvert sjikt som vi anbefaler. Ettersom skudd på mål og dueller vunnet også er med på å putte poeng på tavla, tas også disse statistikkene med i regnestykket.

Billig (1.0-7.0)

Vi starter nederst på prisstigen, som er preget av lite spilletid og scoringer. Likevel har vi fisket opp to mann som absolutt er spennende, og som kan gi godt med poeng tross den lave prislappen. Sargis Adamyan (6.0) var kanskje ikke Hoffenheims mest betrodde angriper forrige sesong, men gjennom første halvdel av forrige sesong hadde han mange gode innhopp og involveringer. Blant annet scoret han begge målene i 2-1 seieren over Bayern München på Allianz Arena. En ankelskade har satt armeneren ut av spill siden februar, men han skal være klar for spill nå. Hoffenheim har også handlet i løpet av vinduet, og sikret seg signaturen til Munas Dabbur (11.0). Likevel vil det nok bli noen sjanser også for vår mann. Fem nettkjenninger forrige sesong, ga et snitt på 149 minutter per ligascoring. Kan fort ende opp som den mest verdifulle spilleren som er tilgjengelig for 6 millioner.

Vent på Paulinho

Skal man handle spiss med et så stramt budsjett blir det tynn suppe. For det meste spillere som må spill både tredje- og fjerdefiolin. Men en mann det kan være greit å få på blokka, er Bayer Leverkusens stortalent Paulinho (7.0). Brasilianeren har for det meste måttet ta til takke med å være innbytter, men benyttet likevel tiden godt, og omgjorde snaut 300 minutters spilletid til tre mål og to assists. Et år på modenhetsskalaen og Kai Havertz ut taler for en sesong preget av mer spilletid. Det er likevel en ganske stor hake ved Paulinho fra starten av. 20-åringen ble i sommer satt ut med en stygg kneskade, og det er enda usikkert når han vil returnere på banen. Det fryktes at han vil miste det resterende av 2020. Men her er det bare å holde seg oppdatert på vidunderbarnets retur på matta.

Midtsjiktet (8.0-13.0)

Vi beveger oss opp til mellomvektklassen, og vårt naboland Sverige. Robin Quaison (10.0) er Mainz sin store stjerne, og bidro sterkt til at klubben fortsatt er i ligaen, med 13 ligamål. Selv om svensken ikke opererer som ren spiss i laget, er det han som er den offensive talismanen i laget, og er den spilleren som kommer til klart flest avslutninger, til tross for at det er Jean-Philippe Mateta (10.0) er mannen som beleirer den fremste plassen på laget.

Duellkongen

Vi holder oss til svensker, men flytter oss til Berlin. Union Berlins Sebastian Andersson (10.0) ble i likhet med Quaison, klubbens toppscorer. For hans del med 12 scoringer. Men det er en annen spisskompetanse, gjør den storvokste svensken høyaktuell for oss. Angripere noterer seg med ett poeng per femte duell de vinner i en kamp, og når det kommer til å vinne dueller, er svensken i en egen klasse. Totalt vant 28-åringen hele 503 dueller. Til sammenligning vant andremann på listen, Paderborns Jamilu Collins 416 dueller. Med en så vanvittig statistikk, i tillegg til at han også er høyt oppe på toppscorerlisten og skudd på mål, kan Andersson bli blant de aller heteste spillerne i hele ligaen.

Premium (14.0-18.0)

Hvilke storkanoner skal man så velge? På en liste med overflod av kvalitet og matchvinnere, kommer man selvfølgelig ikke utenom kongen selv, Robert Lewandowski (18.0). Er selvskreven her, men bare for å ramse opp noen statistikker basert på 2019/2020 sesongen; 34 mål, scoring hvert 81. minutt og topper alle skuddstatistikker. Stjernespiss på ligaens beste lag, som bare har forbedret seg i pausen. Et must, noe 76% av Fantasy-spillerne har fått med seg. Et litt kjedelig, men nødvendig valg.

Prinsen av Bundesliga

Har man først nevnt kongen av Bundesliga, kan man like gjerne dra med prinsen i samme slengen. Det er enorme forventninger knyttet til Erling Haaland (17.0) i hans første hele sesong i ligaen. Gutten fra Jæren trengte ikke tiden til hjelp for å gjøre seg til rette i Bundesligaen, og har sett ut som han har hørt hjemme i Dortmund fra første spark. Prisen er litt stiv, men ikke noe å si på tatt i betraktning det han har stelt i stand på en halv sesong. Også den nest mest populære spilleren i spillet, med 56%.

Lucien Favre kan smile bredt over å ha Haaland fra start denne sesongen. Foto: cristiano barni / Shutterstock.com

Bare for å ha et snev av originalitet, og fordi han fortjener å bli nevnt blant resten i toppsjiktet, så avslutter vi med noen ord om Marcus Thuram (14.0). 23-åringen gjorde sakene sine veldig bra forrige sesong for Mönchengladbach. Det ble ti scoringer og åtte assist i en sesong som til slutt endte med en fjerdeplass, og tilbake i Champions League. Litt preget av å være en humørspiller. Målpoengene renner gjerne inn kamp etter kamp, før en solid tørkeperiode oppstår, men virkelig en mann å ha øynene opp for.

Her kan du spille Fantasy Bundesliga.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker