Buying Tramadol Uk Purchasing Tramadol Overnight Cheap Tramadol By Cod Tramadol Purchase Cod
Robert Lewandowski har tolv mål på de siste ni kampene mot Schalke. Hvor mange blir det fredag? Foto: MediaPictures.pl / Shutterstock.com

FBL: Tung investering på fredagskvelden

Ligaspillet er endelig i gang igjen. Vi i Fotballsonen skal prøve å gi deg en så god start som mulig på sesongen.

Vi har allerede publisert informasjon om formatet og reglementet for Fantasy Bundesliga. En markant forskjell er at det ikke velges en kaptein for runden, men en stjernespiller for hvert ledd, utenom keeperplass. Les der opp om hvordan poengsystemet fungerer her.

Rundens lag

Keeper:

Yann Sommer (12.0) Borussia Monchengladbach (Borussia Dortmund, B)

Har nevnt sveitseren tidligere i Fantasy-sammenheng. Flest redninger forrige sesong, og kommer garantert til å få det travelt i serieåpningen mot rivalen Dortmund. Litt sjansespill med tanke på at det blir minuspoeng for hvert mål som blir sluppet inn, men tar risikoen i håp om at redningene får Sommer på positiv side poengmessig.

Forsvar:

Alphonso Davies (15.0) Bayern Munchen (Schalke 04, H) (Stjernespiller)

Kom som lyn fra klar himmel etter overgangen fra Vancouver, og har aldri sett seg tilbake. Med sin enorme fysikk og offensive styre en mot en, har han på rekordtid blitt et av den regjerende mesterens farligste våpen. Hjemme mot Schalke, som ikke kan sies å ha forsterket særlig i sommer, kan det bli stygt. Davies går rett inn på blokka, og er lagets første stjernespiller.

Pavel Kaderabek (11.0) Hoffenheim (Køln, B)

Den tsjekkiske vingbacken er en konstant trussel på Hoffenheims høyreside. Er en av de mest betrodde spillerne i troppen, så sanker poeng på spilletid. To scoringer og syv målgivende 2019/2020 sesongen forteller mye om hva han besitter.

Sven Bender (11.0) Bayer Leverkusen (Wolfsburg, B)

Sistemann ut i backrekka er en rutinert herremann. Sven Bender sliter heller ikke med spilletiden, og er en nøkkelmann for Peter Bosz. Det kan han også bli for oss. 31-åringen er nemlig en av de som vinner flest dueller ute på banen. Hver femte duell vunnet av en forsvarer gir to poeng i potten, musikk i våre ører.

Midtbane:

Daniel Caligiuri (9.0) Augsburg (Union Berlin, B)

Daniel Caligiuri har byttet beite i sommer. Etter å ha vært en nøkkelspiller i Schalke 04, er han nå klar til å tilby sine tjenester for Augsburg. I likhet med Bender er han en hyppig duellvinner, og har en dødballfot de fleste bare kan misunne. Vil nok bli kalt opp til tjeneste til de fleste dødballsituasjoner, etter at Philipp Max dro til PSV. Vi prøver han allerede i første serierunde.

Daichi Kamada (11.0) Eintracht Frankfurt (Arminia Bielefeld)

Frankfurts poengkonge i 2020. Den offensive midtbanespilleren er et konstant uromoment, og hans energiske tilnærming gjør han ofte til tungen på vektskåla. Fortsetter han der han slapp, vil det garantert bli en verdifull spiller i første runde. Liker også at oppgjøret er hjemme mot det som på papiret er ligaens svakeste motstander.

Jadon Sancho er vår stjernespiller på midten.

Jadon Sancho (17.0) Borussia Dortmund (Borussia Mönchengladbach, H) (Stjernespiller)

Kall det gjerne en helgardering, med tanke på at vi har plassert Sommer i mål. Et betydelig kutt i budsjettet, men samtidig vanskelig å motstå fristelsen. Litt ut og inn med noen småskader, og spekulasjoner om en kjempeovergang til Manchester United i sommer satt en liten demper på det som totalt må sies å være en vanvittig bra sesong for den unge engelskmannen. Blir også vår stjerne i midtbaneleddet.

Marcel Sabitzer (14.0) RB Leipzig (Mainz 05, H)

Visekapteinen i Leipzig har også lagt bak seg en meget god sesong. Prosjekt-Nagelsmann gikk tidvis på skinner i pilotsesongen, og de kommer til å bli skumle også i år til tross for tapet av Timo Werner.

Angrep:

Matheus Cunha (12.0) Hertha Berlin (Werder Bremen, B)

Et låneopphold som høstet frukter til gangs, gjorde at Hertha gjorde oppholdet permanent i sommer fra Leipzig. Kreativ, driblesterk og rask i oppfatningen, og slik markedet er på FBL, så er prisen fin. I likhet med Kamada, en formspiller fra siste halvdel av forrige sesong som vi prøver oss med, i mangel på fersk statistikk.

Andre Silva (14.0) Eintracht Frankfurt (Arminia Bielefeld, H)

Vi benytter oss av enda en mann som avsluttet sesongen rødglødende. Andre Silva banket inn mål for Frankfurt. På de siste ti ligakampene noterte han seg med sju nettkjenninger. Allerede notert seg med sesongens første kamp, 1-2 seieren mot 1860 München i cupen. Og som nevnt med Kamada, en ypperlig motstander i første runde.

Robert Lewandowski (18.0) Bayern München (Schalke 04, H) (Stjernespiller)

34 mål forrige sesong. Nettkjenning hvert 81. minutt på banen. Gjør som han vil i denne ligaen. Enda ikke overbevist? Scoret i ni strake kamper mot helgens motstander, totalt tolv mål på de oppgjørene. Spår overkjøring på fredag, og Lewandowski er selvfølgelig stjernespilleren til dette oppgjøret.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaForhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker