Buy Cheap Tramadol Mastercard Tramadol 50Mg Buy Online Uk Buying Tramadol Uk Tramadol Buying Online Legal
Marcel Sabitzer er en av ligaens beste midtbanespillere. Foto: Vitalii Vitleo / Shutterstock.com

Lite penger igjen til midtbanen?

Vi er kommet til midtbanen i vår gjennomgang i forkant av Fantasy Bundesliga-sesongen. I angrep frister mange dyre spillere, så i midtbaneleddet må noe kanskje spares inn?

Billig-spillere (1-7M):

Den dyreste midtbanespilleren i spillet er priset til 17.0. Vi har valgt å dele de tre priskategoriene inn i billigspillere fra 1-7M, midtsjiktet fra 8-13M og fra og med 14M og opp, er premium. Stuttgart er nyopprykket foran denne sesongen. De har to midtbanespillere som koster 7.0M som kan være verdt å merke seg. Daniel Didavi scoret seks mål i 2.Bundesliga forrige sesong. Det kan være en mann å merke seg også denne sesongen. Ellers har Stuttgart en meget god spiller i Orel Mangala på midtbanen til samme pris. Han er kanskje enda mer sikret spilletid, men har nok ikke like mange målpoeng i seg som Didavi potensielt har. Det kan likevel være at Mangala tar Bundesliga-nivået best av de to, og dermed også blir det beste valget i Fantasy-spillet. To mann å følge med på, til en billig penge.

Det er kanskje et skudd fra hofta, og ikke noe man bør satse alt på i Fantasy. Men Giovani Reyna (7.0) er priset ganske pent, og den unge amerikaneren kan få sitt store gjennombrudd denne sesongen. Han fikk sjansen ved flere anledninger i fjor, og viste glimt av hva som bor i ham. Spesielt dersom Jadon Sancho (17.0) drar, kan det være verdi i å gå en av Dortmunds unggutter fremme, og da kan Reyna være den som får sjansen. Men som sagt, langt fra noe trygt valg, men kanskje en sjanse verdt å ta.

Midtsjiktet (8-13M):

I denne kategorien gjelder det å finne de beste spillerne. Det er ofte disse som kan skille seg ut fra andre lag, og dermed tjene inn poengene du trenger for å slå dine konkurrenter. Schalke 04 hadde en meget god åpning forrige sesong, og en spiller som blomstret var Amine Harit (11.0). Harit har vært linket til Atalanta som erstatter for Alejandro Gomez, men hans overgang bort ser også ut til å ha strandet. Det gjør at Harit fort blir værende i Gelsenkirchen. En skade satte stopper for hans solide form forrige sesong, og nå har marokkaneren vært skadefri en god stund. På sitt beste er han blant ligaens mest attraktive spillere å se på, og Schalkes desidert beste offensive spiller. Kanskje ikke det tryggeste valget, men en som kan gi tilbake mange Fantasy-poeng, om man gir han tilliten.

Kai Havertz har dratt til Chelsea, og etterlater seg et tomrom i Leverkusen. En spiller som har potensial til å ta over stafettpinnen, er Nadiem Amiri (11.0). Amiri er en offensivt anlagt midtbanespiller, som kom til Leverkusen fra Hoffenheim foran forrige sesong. Han har en god pasningsfot, og er også en brukbar avslutter. Han kan fort få enda mer offensiv frihet nå som Havertz har dratt, og er kanskje spilleren sentralt i banen som skal skaffe målpoengene fra midtbanen. Kerem Demirbay (11.0) er også spennende i så henseende, men vi forventer nok at Amiri plukker med seg enda flere målpoeng enn Demirbay.

Det er litt annerledes enn FPL og Eliteserien, sik fungerer Fantasy Bundesliga.

Premiumspillere (14-17M):

I dette sjiktet finner man de antatt beste midtbanespillerne, og her finnes det drøssevis av kremspillere. Jadon Sancho (17.0) og Leroy Sane (17.0) er de to dyreste på midtbanen, men det er andre spillere vi først og fremst ser på i denne saken. Sancho er fort den spilleren som tar flest poeng av midtbanespillerne, og hadde nok være inne på flere lag dersom man visste at hans fremtid er spikret. Sane er kanskje den eneste som kan utfordre hans poengsum av midtbanespillerne, men han er ny og må kanskje spilles litt varm i Bayern.

Jadon Sancho kan være et meget godt valg på midtbanen, dersom han vier sin fremtid til Dortmund. Foto: Jose Breton/Pics Action

Vi har derfor valgt å anbefale to andre premiumspillere, og den første er en av Bundesligaens absolutt beste midtbanespillere. RB Leipzig startet fantastisk, og ble til slutt nummer tre i fjor. I likhet med sitt lag, leverte Marcel Sabitzer (14.0) en fantastisk sesong fra midtbanen. Enorm arbeidskapasitet, målfarlig og en veldig viktig spiller for Julian Nagelsmann. Ni scoringer og åtte målgivende er fasit etter fjorårssesongen, og det er tall østerrikeren har potensial til å både kopiere og forbedre denne sesongen. En spiller man kan stå med hele sesongen, og et godt alternativ som stjernespiller i de aller fleste runder også.

Vi har allerede vært innom en av Dortmunds mange offensive klassespillere. En spiller som kanskje spesielt blir høy interessant dersom det blir noe av Sancho-overgangen, er Thorgan Hazard (14.0). Debutsesongen i Dortmund endte med 20 målpoeng (7 mål og 13 assists), men man sitter med en følelse av at mellomste bror Hazard har enda mer inne. En fantastisk dribler på sitt beste, som er enormt god til å dra seg inn i banen og skape målsjanser. Rotasjon er nok en fare med offensive Dortmund-spillere bak Haaland, men Hazard har et så høyt toppnivå og potensial, at her er det verdi å gå. Som nevnt, spesielt om Sancho går. Blir Sancho, ville vi nok kostet på oss de tre millionene ekstra det koster å oppgradere fra Hazard til engelskmannen.

Her kan du spille Fantasy Bundesliga.

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker