Get Tramadol Prescription Online Tramadol Purchase Cod Tramadol Buying Online Can I Order Tramadol Online Legally Tramadol Mastercard Fedex
Alphonso Davies er en av verdens beste venstrebacker allerede. Et must have i Fantasy også? Foto: schwarzdigital.com

Disse forsvarsspillerne bør du ta en titt på i Bundesliga

Vi har kommet til forsvarsspillerne i vår posisjonsguide til Fantasy Bundesliga. Her er seks tips fra oss om spillere det kan være verdt å vurdere inn på sitt lag.

Det er kanskje enda viktigere enn i andre Fantasy-spill å gå gode forsvarsspillere i Bundesliga. Man skal jo nemlig sette en stjernespiller i hvert ledd, og derfor skal også en av forsvarsspillerne dine få doble poeng hver runde. Dette gjør at man bør sikte seg inn på minst en dyr forsvarer, men vi starter uansett med de billigste tipsene våre. Har du enda ikke lest deg opp på reglene i Bundesliga Fantasy, kan du gjøre det her.

Billige spillere (1-5M):

Den dyreste av forsvarsspillerne koster 15M, så vi har derfor valgt å sette billigkategorien på spillere opp til og med 5M.

Iago (5.0) er den første spilleren vi velger å anbefale. Da prisene til Fantasy ble satt, var fortsatt Philipp Max i stallen til Augsburg. Han er nå solgt til PSV, og det betyr høyst sannsynlig at Iago og danske Mads Pedersen (3.0) kjemper om venstrebacken. Iago er nok hakket foran dansken, og kan derfor være et godt valg. Det blir vanskelig å erstatte Max, men Iago har også potensial til å bidra offensivt, selv om man ikke skal forvente leveranse på Max-nivå når det kommer til målpoeng. Kampprogrammet til Augsburg er ikke strålende, men de har en fin første kamp mot Union Berlin. Iago kan fint være en del av et rulleringssystem bak. Jeffrey Gouweleeuw (5.0) er ny kaptein i Augsburg etter at klubblegenden Daniel Baier ga seg etter forrige sesong. Han kan også være et fint valg til den samme prisen.

Union Berlin hadde en god førstesesong i Bundesliga og berget plassen ganske trygt forrige sesong. I år venter den såkalte vanskelige andresesongen. Hovedstadslaget har et program i starten som bør kunne gi en god start på sesongen. Robin Knoche (5.0) er kanskje noe underpriset i årets Fantasy-spill, og han er nok tiltenkt en plass i start-elleveren. I cupkampen i helga spilte han hele kampen som en av tre stoppere, da laget slo Karlsruher 1-0 på bortebane. Billigspillerne er uansett ikke de man skal forvente seg mest poeng av, men Knoche kan være en fin spiller i et rulleringssystem.

Midtsjiktet (6-10M):

Et lag som har en fin åpning i år, er Wolfsburg. Leverkusen, Freiburg, Augsburg, Mönchengladbach og Bielefeld på de fem første bør kunne gi en del poeng for de grønne. Det kan bli Fantasy-poeng på forsvarsspillerne, og på venstrebacken har den Volkswagen-eide klubben en spennende franskmann. Jerome Roussilion (10.0) er en offensiv back med et meget godt venstreben. Her bør man kunne forvente seg både målpoeng og clean sheets i løpet av de fem første kampene.

Werder Bremen skuffet i fjor, og berget til slutt plassen med et nødskrik. De bør heve seg denne sesongen, og har fått et meget fint program. Den svenske venstrebacken Ludwig Augustinsson (9.0) bør i likhet med Roussilion også kunne ta en del poeng i starten. Han kan fort være en mann det er verdt å ha inn i laget sitt i alle de fem første rundene. Vil man spare litt penger, men fortsatt gå Bremen defensiv, trenger man kun å krysse en landegrense. Finske Niklas Moisander (6.0) er 3 millioner billigere, og bør også være inne i elleveren til de grønnkledde.

Premiumspillere (11-15M):

I forsvarsrekka finner man den spilleren som muligens er det største must havet i spillet, sammen med Robert Lewandowski (18.0) på topp. Alphonso Davies (15.0) er riktignok en veldig dyr forsvarsspiller, men han er ligaens beste venstreback, og meget farlig offensivt. Canadieren har spilt en del ving i sine yngre dager, men har tatt enorme steg som back det siste året. Davies bør kunne stå som stjernespilleren hver runde, og dermed sanke inn enormt med poeng til laget ditt. Rett og slett en no brainer, man ikke bør tørre å gå uten.

RB Leipzig så lenge ut til å kunne utfordre Bayern i fjor, men måtte til slutt gi tapt mot det suverene laget. Dayot Upamecano (11.0) er en av Europas mest spennende midtstoppere, og ser ut til å bli i den øst-tyske byen. Leipzig bør også være et topplag denne sesongen, og franskmannen er en av de første spillerne Julian Nagelsmann setter ned på papiret før en kamp.

Her kan du spille Fantasy Bundesliga

Kategorier
FantasyFantasy BundesligaNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker