Order Tramadol From Uk Online Tramadol Overnight Delivery Tramadol Online Europe Ordering Tramadol Overnight Ordering Tramadol Online Legal Online Tramadol Mastercard
Shutterstock.com

Fantasy CL: kvartfinaletid i Portugal

Vi er i en merkelig og annerledes tid, og vi går nå over i avsluttende runde av Champions League i et litt annerledes format enn vi har sett før. Fremover vil det bli fotball hver dag med Europa League og Champions League, så for de som er glade i kvalitetsfotball blir det mye å se frem til på kveldene.

Sluttspillet i CL har 4 deilige oppgjør i vente i dette turneringsformatet som skal spilles i Portugal som en intensiv turnering. Det blir et oppgjør per runde, noe som spennende å se hvordan påvirker lagene. Vil vi se lag som stenger enda mer igjen for å ikke risikere å tape, eller vil vi se lag storme i angrep for å score flest mulig mål i de 90 min de nå har til rådighet. Det får vi straks se. I fantasy har vi fått ubegrensede bytter til rådighet før denne runden, før vi videre får 5 og 5 bytter tilgjengelig. Det kan derfor være en ide å prøve å ha flest mulig fra de lagene man venter at skal gå videre for å ikke risikere å mangle spillere i senere runder.

Husk at man får lov til å bytte spillere fra dag til dag fra benken, så ikke undervurder det å ha en spillbar benk.

Her følger våre råd:

Keeper

Ederson – 5.7 – Manchester City (Lyon, H)
Det er alltid vanskelig å velge den rette keeperen i sluttspillet i Champions League. I veldig mange kamper de siste årene har det blitt målfest, noe som gjør at keeperpoeng ofte ikke resulterer i så mye verdi. Denne runden tror vi det er Man City eller Atletico som bør ligge best an til å holde nullen. Ederson foretrekker grunnet lavere pris og at vi rett og slett har stor tro på at City skal ta seg videre og ha god kontroll mot et Lyon som har hatt en veldig ustabil sesong.

Forsvar

Joao Cancelo – 5.5 – Manchester City (Lyon, H)
Litt av samme grunnen som Ederson-valget legger vi med i vurderingen her. Å få CS-poeng har stor verdi fremover og man bør prøve å søke dette om mulig. Dyre forsvarspillere leverer ofte varene, men når det er så mange man vil ha av de gode offensive spillerne bør man lete etter noe på mellomste hylle i forsvar. Cancelo virket mot slutten av PL-sesongen å være den foretrukne spilleren på venstreback for Guardiola og vi tror dette fortsetter inn i CL. Cancelo er en veldig god offensiv back som visste veldig mye bra for Juventus for to sesonger siden. Det har blitt litt standard Pep å bruke et år for å få spillerne skikkelig i gang, og vi tror nå Cancelo er klar. I så fall er det gode sjanser for offensive poeng med Cancelo på banen.

Juan Bernat – 5.7 – Paris Saint Germain (Atalanta, B)
Juan Bernat har hatt en svært så god sesong for PSG i år. Har lenge vært ansett som en god spiller, men aldri helt klart å være så stabil god at han har blitt sett på som et reelt alternativ i Spania. Har dog alltid gjort en solid jobb, tidligere for Bayern, og nå for PSG. Bernat har plukket mest poeng av forsvarspillerne i spillet, mye grunnet hele seks CS for PSG. Har også levert to målgivende og et mål. Er en veldig offensiv back som ofte ligger høyt i banen med potensial for målpoeng. I forsvar er han noe begrenset, men med en offensiv og aggressiv innstilling vinner han ofte ballen tilbake høyt, noe som faktisk gir poeng om man gjør det nok ganger på dette spillet. PSG er litt vanskelige å spå ettersom de har hatt lang pause grunnet Corona, men bør ha en alle tiders mulighet for semifinale. Atalanta sine kamper blir ofte en målfest, så her satser vi på en involvering fra vår mann i så fall.

Renan Lodi – 4.3 – Atletico Madrid (Leipzig, B)
Renan Lodi er årets billige åpenbaring i CL-fantasy. Startet på 4.0 og har levert jevne poeng fra sin venstreback posisjon. Simeone begynner å få Atletico til å ligne på seg selv igjen, og det betyr at gjerrighet prioriteres. Har ikke tapt siden februar nå og kommer inn i sluttspillet med selvtillit. Fire CS sålangt i CL, men kampene de har sluppet inn mål i har vært mot Liverpool og Juventus. Lodi kunne nok fort vært på topp på lista over forsvarspillere hadde det ikke vært for denne tøffe motstanden.  Kan fort dra hjem en fin 6-poenger for å holde nullen her, samtidig som han nok vil være en del involvert fremover i sin backrolle. Lodi vil gjøre at du får mer midler fremover i banen, så han bør være en no-brainer for de fleste.

Midtbane

Joao Felix – 7.9 – Atletico Madrid (Leipzig, B)
Spilleren som var blant de aller mest ettertraktede sist sommer har ikke vært så god i Atletico som mange hadde sett for seg/ønsket. Han er derimot en ung gutt som har trengt tid for å finne seg til rette i Atletico. Forventningene ble ekstra store når han ble annonsert som Griezmann sin arvtager og den nye nummer 7. Til tider glimtet til, men med en total på seks mål i ligaen denne sesongen blir det spennende å se om han klarer å ta ytterligere steg. Når selvtilliten hans er på plass og ting flyter er han en fryd å se spille fotball. Vil han lede Atletico til suksess i sluttspillet? Har mer å vise, så det er litt gambling ved å velge Felix, men kommer til en god pris på et lag som kan gå hele veien.

Kevin de Bruyne – 10.3 – Manchester City (Lyon, H)
Sesongen til KDB har vært spinnvill i hjemlig liga. Der endte han opp med hele 23 målgivede og 15 mål, og egentlig instrumentell i alt Peps mannskap foretok seg i enkelte kamper. Ikke like dominerende i CL hvor han kun ligger på 26 poeng, men nå som det spisser seg til vil nok han vise seg som den verdensklassespilleren han er i Europa også. På papiret har City en av de beste kampene for offensive poeng, og da er det stor sjanse for å treffe godt med KDB på laget. Fus i alt skader heller ikke.

Mario Pasalic – 6,5 – Atalanta (PSG, H)
Vi har lyst til å ha med en spiller fra årets store overraskelse, Atalanta. Dette grunnet deres enorme målsnitt både i hjemlig liga og i CL. Med Ilicic ute er man nødt til å se om man kan finne en annen joker, og da kan kanskje vrakgodset fra Chelsea være en spennende kandidat. Ligger foreløpig to poeng bak Ilicic i sammendraget med solide seks mål og to målgivende i CL. I Hjemlig liga stoppet han på ni mål og fem målgivende. Er en spiller som liker å følge opp i boks med sin gode fot. Vi tror og håper at dette blir en målfest, og da finner man plutselig Pasalic på poenglista.

Serge Gnabry – 8.3 – Bayern (Barcelona, B)
Bayern har ikke samme slagkraft på kantene som de hadde når Robben og Ribery var på sitt beste, men etter hvert har Gnabry begynt å vise seg mer og mer frem og viser nå prov på at han kan bli meget god. Har en solid poengsum totalt i årets CL-fantasy, men flesteparten av hans 52 poeng har kommet på to kamper. 22 poeng ble det på gutten i runde 2, mens i runde 7 slo han også til med en god sum, da ble det 14 poeng. Er en kant som liker seg godt i boks og sentralt på bane, så han prøver ofte å komme i skuddposisjon. I hjemlig liga har han også hatt en god sesong, men mer jevn fordeling av målpoeng. 12 mål og 10 målgivende er sterkt. Gnabry har høyt potensial og kommer til en svært god pris. Vi mener han er verdt å prøve seg på i en kamp mot Barcelona som kan bli en artig affære.

Angrep

Robert Lewandowski – 10.9 – Bayern (Barcelona, B)
Spilleren med flest poeng i årets CL-fantasy og soleklar toppscorer i CL, Tyskland, Europa og Verden. Har rett og slett vært verdens beste fotballspiller denne sesongen og hadde i manges øyne fortjent Ballon D’or i år. Det er ikke opp til oss å bestemme, men det hadde ikke vært ufortjent. Spydspissen scorer hele tiden og ofte mer enn et mål. 13 til nå i CL er fantastisk sterkt, og det er ingen grunn til at han ikke skal fortsette med det mot et Barcelona som ikke har imponert mange etter corona-pausen.

Lionel Messi – 11.5 – Barcelona (Bayern, H)
Lewandowski har kanskje vært verdens beste fotballspiller i år, men en av hovedkonkurrentene er han som av mange blir sett på som tidenes beste fotballspiller, nemlig Lionel Messi. Til tross for Barcelona sin rotete sesong har Messi hatt et godt år. Ble både toppscorer og assistkonge for Barca med henholdsvis 25 mål og 21 målgivende på 33 kamper. Kongen kan fortsatt! Har ikke like gode tall i CL i år hvor han står med 3 mål og 3 målgivende. 8 poeng sist mot Napoli, skal han dra det spanske laget til triumf må han nok overgå seg selv igjen, men med Messi må man alltid regne med at han kan trylle.

Neymar – 11.4 – Paris Saint Germain (Atalanta, B)
Vi velger å gå for en ganske dyr angrepstrio denne runden med Neymar som den siste brikken. Vi har sett vår målrike de avgjørende rundene kan være og i år blir det nok ingen unntak. Spesielt Atalanta har vært involvert i mange veldig målrike oppgjør denne sesongen i hjemlig liga og i Europa. De har en tendens til å score mange mål, men også slippe inn en del. PSG er blant de store favorittene i år også, men nå er det noe usikkert hvordan kampformen deres er etter at den franske ligaen ble kansellert ved utbruddet. PSG på sitt beste er derimot et fantastisk offensivt arsenal med sine verdensstjerner. Med Mbappe merket som usikker etter skrekktaklingen i cupfinalen er det Neymar som må stå frem i kampen. Brasilianeren er fus i alt og har visst ved flere tilfeller sin klasse. 15 kamper har han spilt i hjemlig liga denne sesongen, men har notert seg for 13 mål og 6 målgivende, svært respektable tall som få spillere i Frankrike kan måle seg med. Er kjøpt inn til PSG for å lede dem til suksess i Europa, er dette året det skal gå?

Rundens kaptein:
I og med at det er en kamp til dagen bør man følge med å endre iløpet av uka. Til den første kampen ville vi vurdert Neymar. Vi tror dette blir det mest åpne og målrike oppgjøret, så på papiret er han nok det beste valget uavhengig av reglene i CL-Fantasy. Andre gode alternativer er KDB, Sterling og Lewandowski.

Kategorier
FantasyFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker