Rx Tramadol Online Tramadol Ordering Online Order Tramadol Online Cheap Tramadol Overnight Mastercard Tramadol Sale Online Uk
Rosenborg tar imot Sarpsborg til helga. Er det noen spillere fra denne kampen man bør gå for i Fantasy? Foto: Mats Eid Bjørset

Eliteserien Fantasy: runde 13

En ny Eliteserie-runde til helga. Som vanlig er fristen lørdag klokken 17:00, og denne gangen er det Vålerenga og Bodø/Glimt vi får se lagoppstillingene til før fristen.

Gratis livespill på Champiosn League!
Benytt deg av kampanjen her!

Keeper:

Julian Faye Lund – 5.5 – Rosenborg (Sarpsborg 08, H):
Den eneste Rosenborg-spilleren vi går for denne runden. Selv om de har en fin hjemmekamp, er RBK såppas ustabile og vanskelige å bli klok på, at det kun er defensivt vi velger å kjøre fra trønderne denne uka. Faye Lund har holdt nullen i fire av de sju kampene han har spilt etter at Andre Hansen ble skadet, og kan fort få sin femte smultring hjemme mot Sarpsborg.

Forsvar:

Christoffer Aasbak – 4.9 – Kristiansund (Start, H):
Start kommer fra midtuke-kamp, og har dermed langt kortere hvileperiode enn KBK. Det gjør at hjemmelaget blir enda større favoritter, selv om Start har låst flere av topplagene godt denne sesongen. Akkurat det, gjør kanskje også at sjansen for å holde nullen øker, om Start er fornøyde med å dra fra Kristiansund med ett poeng. Aasbak fikk også sitt første målpoeng siden runde 3 i Stavanger sist, og virker å være helt frisk igjen etter litt skadetrøbbel. Fire 90-minuttere på rad, og en fin kamp denne runden gjør at trønderen er blant de beste valgene defensivt.

Andreas Hanche-Olsen – 6.0 – Stabæk (Odd, H):
Eliteseriens beste midtstopper? I alle fall Stabæks viktigste spiller. Suspendert borte mot Haugesund sist, og da tapte Stabæk 1-3. Kapteinen er tilbake til hjemmekampen mot Odd til helga, og i det som høyst sannsynlig blir en tett kamp, kan Hanche fort bli tungen på vektskåla defensivt. Han er også en bonusmagnet, og veldig farlig på dødballer. Vi tror på en målfattig kamp, og gode muligheter for smultring til hjemmelaget på Nadderud.

Marcus Holmgren Pedersen – 5.4 – Molde (Brann, H):
Hvem som spiller for Molde, vet man aldri hundre prosent. Et av årets gjennombrudd i Eliteserien må kunne sies å være høyrebacken som ble hentet fra Tromsø før denne sesongen, og han virker å være tilbake i kampform nå. Farlig offensivt og spiller på et lag som alltid er blant de med lavest odds til å holde nullen. Brann scorer sjeldent mange mål, og det er de som kommer på besøk til Aker stadion på mandag denne runden.

Midtbane:

Jens Petter Hauge – 8.4 – Bodø/Glimt (Vålerenga, B):
Vålerenga har vært tette bakover, og i så måte kan man kanskje stille seg spørsmålet om dette er runden å ha tre fra Bodø/Glimt. Med fire innslupne mot Molde, mener vi at det er fullt mulig å argumentere for tre gulkledde også denne runden. Hauge uttalte selv til Fantasy FK, at han er på neste straffe. Gjør det at venstrekanten sniker seg over Zinckernagel som den største “must have” i årets Fantasy-spill?

Philip Zinckernagel – 8.9 – Bodø/Glimt (Vålerenga, B):
Trenger vel ingen introduksjon. Som nevnt, kan det se ut til at JP Hauge er på straffene fremover, og ikke Zinckernagel, som har vært det tidligere i år. Det er selvfølgelig ikke nok til å bytte ut den elegante dansken, men er kanskje verd å merke seg i kapteinsdiskusjonen, om den står mellom kantene fra Bodø by. Til denne runden er det verd å merke seg at Hauge skal opp mot Christian Borchgrevink (5.3), som kanskje har vært Eliteseriens beste høyreback denne sesongen. Spørsmålet er i hvor stor grad man skal bry seg om motstanderen når det gjelder en så god spiller som Hauge, men kanskje gjør dette at Zinkcernagel får enda større rom å boltre seg i på Intility?

Amahl Pellegrino – 9.4 – Kristiansund (Start, H):
Er man sikker på at Amahl spiller 90 minutter hjemme mot et Start som kommer fra midtukekamp, er han et kjempevalg som kaptein denne runden. Det er vanskelig med denne skaden, som har gjort at han plutselig også starter på benk noen kamper. Vi tror han starter denne helga, og da er han et kjempevalg naturlignok. Det kan likevel være verdt å merke seg at det er lenge siden han har levert utsøkte tall, og at Start har vært gode til å tette igjen bakover i kamper de er fornøyde med ett poeng tidligere. De slapp riktignok inn fem mot Molde på onsdag, så det er vanskelig å bli kloke på dette Start-laget.

Mikkel Maigaard – 8.1 – Strømsgodset (Sandefjord, H):
Målgivende i Bodø sist, og hjemme mot Brann i runden før det. Venter vi på en skikkelig fulltreffer-runde fra Strømsgodsets kaptein igjen da? Sandefjord slo Molde sist, men er fortsatt et av Eliteseriens bunnlag. Henrik Pedersens mannskap ser bedre og bedre ut, og bør være ganske klare favoritter på Marienlyst på søndag. Maigaard har potensial til å plukke godt over 10 poeng i enkelte runder, det har han vist før. Når laget også er i så god form, er dette et meget fint tidspunkt å hoppe på Godset-toget. Lars Jørgen Salvesen (8.4) og Moses Mawa (8.3) kan også være fine valg som angrepsspillere.

Kristoffer Velde – 6.5 – Haugesund (Mjøndalen, B):
Tre scoringer mot Stabæk sist. Den flyte kan han ta med seg inn i bortekampen mot Eliteseriens kanskje svakeste lag for tiden. Hva tilsier at Mjøndalens tapsrekke ikke skal bli til åtte kamper etter helga? Om den blir det, er Velde fort på scoringslista igjen han, for hvem har høyere selvtillit enn kantspilleren inn mot denne helga? Også veldig få lag som har Velde, så her kan man plukke noen poeng om man har noen kompiser å hente inn litt på.

Boblejackpott med 300 000 kr i premiepotten!
Trykk her for å melde deg på!

Angrep:

Holmbert Fridjonsson – 7.7 – Aalesund (Viking, H):
Hva? En spiller fra Aalesund? Jada, det er korrekt. Aalesund ser nitriste ut, men de scorer som regel mål. Hat trick for den islandske stjernespissen i Kristiansand for to runder siden, mens det ble tøft i Sarpsborg sist med 0-4-tap. Niklas Castro (8.2) var suspendert i denne kampen, men han er tilbake til hjemmekampen mot Viking denne helga. Castro hadde assist på alle tre scoringene til Fridjonsson i Kristiansand, og duoen kan fort skape trøbbel for Viking denne helga. Det er stor sannsynlighet for at Aalesund scorer, og da er sjansen veldig stor for at den islandske spissen er sist på ballen.

Kasper Junker – 8.9 – Bodø/Glimt (Vålerenga, B):
Eliteseriens toppscorer er selvsagt med på laget vårt også denne helga. Junker har riktignok ikke levert like jevnt og strålende de siste rundene som han gjorde i den første delen av sesongen, men man vet aldri når og mot hvem målene kommer for den danske storscoreren. På de seks siste rundene har han kun en runde levert over 10 poeng, mot Molde. Så, tørr du gå uten Junker mot Vålerenga? Det kan betale seg å diffe, men mest sannsynlig gjør det ikke det i lengden. Glimt er for gode til å satse på å gå uten i alle fall minst to av de tre fremme.

Rundens spillere:

Kaptein:
Vi står med bindet på Philip Zinckernagel på vårt lag. 13 poeng mot Godset sist gjør at han nå også for alvor har begynt poeng-samlingen på hjemmebane også. 11,9,11,17,8,4. Det er tallene til Zinckernagel på bortebane denne sesongen. Glimt skal riktignok til Oslo og møte Vålerenga, som er solide bakover denne runden, men man kan alltid cappe Glimt-spillere i år. JP Hauge har uttalt at han etter all sannsynlighet tar neste straffe, og dermed bør kan kanskje revurdere hvilken kant man gir bindet, men Borchgrevink er en så solid høyreback, at vi gir bindet til vår danske venn ute til høyre denne runden. Hvis man vil skille seg litt ut på kapteinsvalg denne helga, kan Mikkel Maigaard være en vei å gå. Godset imponerte i Bodø sist, og får besøk av av seriens bunnlag, men riktignok ganske høytflyvende Sandefjord etter seieren mot Molde. Danske Maigaard har assist i to kamper på rad nå, og kommer nok også til å være involvert i mye av det Godset skaper denne runden også. Et spennende valg, men selvfølgelig langt større risiko enn noen av Glimt-gutta.

Billigspiller:
VI har tidligere vært inne på Starts kortere hvile, og at KBK derfor bør være store favoritter hjemme. En spiller som virkelig har funnet formen den siste tiden, er Olaus Skarsem (5.4). Er eid av godt under 1% av lagene, og kan i så måte også kalles en solid diff. Han har scoret i to kamper på rad, og dersom man frykter at Pellegrino skal slite med å trenge gjennom et trangt forsvar, kan Skarsem være veien å gå denne runden. Vær obs på at melhusbyggen har startet tre kamper på rad, og at form nødvendigvis ikke betyr at man ikke roteres i KBK, så her er det en liten risiko.

Rundens diff:
Kristoffer Velde (6.5) leverte like gjerne hat trick hjemme mot Stabæk. Han er i skrivende stund på 2,1% av lagene, og er med det fortsatt en veldig stor diff. Mjøndalen har tapt sju strake, og har virkelig ikke flyten om dagen. Velde kommer med skyhøy selvtillit, og kan fort score nye mål mot bruntrøyene, som om mulig, ser enda svakere ut enn Aalesund om dagen.

Rundens donk:
Over en fjerdedel av spillerne har Gilbert Koomson (7.7) inne på sine lag. Koomson har levert strålende, så mange av disse har tatt med seg mange poeng på dette. Likevel er det kanskje tiden for å bytte ut kantspilleren nå. Brann skal til Molde denne runden, og har riktignok Mjøndalen neste gang, men Koomson har fått meget godt betalt ut fra expected goals og hans lags prestasjoner, så her kan man neppe forvente like mange poeng i tiden fremover.

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker