Tramadol Cheapest Price Purchase Tramadol Online Cheap Tramadol Rx Purchase Buy Prescription Tramadol Without Buy Cheap Tramadol Tramadol Eu Online

Fantasy Premier League: Gameweek 36

Premier League sesongen 19/20 nærmer seg slutten, og vi i Fotballsonen fortsetter å gi dere gode FPL tips til innspurten. Her er rundens lag for Gameweek 36 – skrives i forkant av Manchester United – Southampton!

Keeper

David de Gea – 5.3 – Manchester United (Crystal Palace, B)

De Gea har ikke sin beste sesong som skuddstopper, men står bak et solid forsvar som har tre nuller på sine siste fire kamper. United har strålt etter oppstarten og møter et relativt svakt Palace angrep. Stor mulighet for CS.

Forsvar:

Trent Alexander Arnold – 7.8 – Liverpool (Arsenal, B)

TAA ble hvilt fra start i hjemmekampen mot Burnley, men er nå nok klar til start igjen. Er ikke så mye mer å si om dette unikumet av en høyreback. Har vist gjennom hele sesongen hvorfor han er en spiller som aldri bør forlate ditt lag. Spilleren som har fått 5. mest poeng i årets sesong.

Matt Doherty – 6.4 – Wolverhampton (Burnley, B)

Etter to strake tap slo Ulvene tilbake med en kruttsterk 3-0 seier hjemme mot formsvake Everton. Dessverre for Doherty-eiere ble det ikke målpoeng denne gang, men 6 poeng er fortsatt en solid fangst. Mot Burnley tror vi at Doherty får mye rom til å løpe fremover i, og at han er en viktig bidragsyter både offensivt og defensivt i Wolves sin kamp om Champions League.

Cesar Azpilicueta – 6.0 – Chelsea (Norwich, H) 

Chelsea har sett veldig shaky ut i det siste, og et 3-0 tap mot Sheffield er ikke veldig betryggende i innspurten av sesongen når så mye står på spill. Nå er det allerede neddykkede Norwich som står for tur. Norwich som tapte 0-4 for West Ham sist. Lukter CS og kanskje målpoeng her også for Azpi.

Midtbane:

David Silva – 7.3 – Manchester City (Bournemouth, H)

Å ha City-assets hjemme mot Bournemouth sier litt seg selv. Det er bare et spørsmål om hvem. Her kan det renne inn mål, og til rundens lag har vi gått for David Silva. City-legenden håper vi og tror skal få sjansen til å vise sin magi før han forlater den blå delen av Manchester for godt. Sterling, Mahrez og Foden er også bra valg her, man må bare kjenne på magefølelsen om hvem man tror starter.

Willian – 7.4 – Chelsea (Norwich, H)

Rundens lag er fylt opp til randen med maksimalt antall Chelsea-spillere. Her har vi gått for Willian som er i storform. Kan Norwich slippe inn 4 mål mot West Ham, kan de hvertfall det mot Chelsea. Kan bli mye poeng for Chelsea-spillere her.

Kevin De Bruyne – 10.7 – Manchester City (Bournemouth, H)

KDB spilte bare 63 minutter mot Brighton, og er nesten første mann inn på laget her. Som det alltid er med City-spillere, er det vanskelig å vite hvem som starter, men vi føler De Bruyne er viktig å ha med. Sterling, Mahrez og Foden er som sagt tidligere også bra valg.

Bruno Fernandes – 8.8 – Manchester United (Crystal Palace, B)

Bruno har 15-15-14 poeng på sine tre siste kamper. Selv om Palace kan være en hard nøtt å knekke, og har evnen til å stenge igjen bakover har vi troen på Bruno Fernandes helt til han gir oss en grunn til å tvile på han. Nesten yrkesforsømmelse å gå uten.

Christian Pulisic – 7.3 – Chelsea (Norwich, H)

I tillegg til Willian og Azpilicueta har vi tatt med Pulisic på rundens lag. Kan ved første øyekast virke som mange spillere på et lag som akkurat tapte 3-0 mot nyopprykkede Sheffield, men Norwich er bare så dårlige for tiden at taket på Pulisic denne kampen er skyhøyt. Dersom man skal diffe med kaptein er amerikaneren et veldig hot valg.

Angrep:

Mason Greenwood – 4.9 – Manchester United (Crystal Palace, B)

Tenåringssensasjonen har fem målpoeng på sine siste tre kamper. Greenwood er en helt absurd god avslutter med begge føtter, og virker å ha blitt en fast starter for Manchester United.

Gabriel Jesus – 9.5 – Manchester City (Bournemouth, H)

Endelig løsnet det fullstendig for Gabriel Jesus igjen! Scoret 1 og assisterte 2 i 0-5 seieren mot Brighton. Med Agüero ute er han en av spillerne vi er sikrest på starter for Manchester City. På grunn av den store sannsynligheten for at Jesus starter, er han også rundens kaptein.

Rundens spillere:

Kaptein: Denne runden er det igjen flere gode kapteinsalternativer, der Manchester City spillere skiller seg ut. Til denne runden falt valget på Gabriel Jesus som ser ut til å være tilbake i form. Vi tror City kommer til å knuse Bournemouth, og da er det stor sjanse for at spydspissen er involvert. Andre gode kapteinsalternativer er Sterling, De Bruyne og Pulisic.

Billigspiller: Rundens billigspiller er igjen Mason Greenwood. Greenwood er i rundens lag og er et åpenbart valg som billigspiller. Kan bli en pen poengsum her. Foden er igjen et alternativ her, men bærer med seg en litt større risiko, da det er mer usikkert om han starter.

Diff: David Silva (4.7%) er eid av få grunnet det finnes sikrere valg i City. Har i det skjulte levert 16 målpoeng i år, og er nå klar for å gå ut med klasse i de siste kampene av hans City-karriere.

Donk: Pierre-Emerick Aubameyang (22.3%) Auba gikk målløs av banen i Nord-London derbyet og møter nå ligaens beste lag / forsvar. Vi tror han går målløs av banen igjen.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker