Tramadol Cheapest Tramadol Online Overnight Shipping Tramadol Online American Express Ordering Tramadol Online Cod Tramadol Mastercard Overnight
KDB skadefri og i form er alltid et kapteinsalternativ. Foto: Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Gameweek 35

Vi går inn i de siste rundene av sesongen og mange miniligaer er i en avgjørende fasen. Her får du fotballsonens tips til det beste laget du kan plukke ut denne runden.

Keeper:
Alisson – 6.2 – Liverpool (Burnley, H)
Vi har fått for Alisson i mål. Det stod mellom ham og Ederson når vi så på hvilket lag vi tror holder nullen. Vi tror det er større sannsynlighet for at Liverpool gjør det på hjemmebane, selv om Burnley har vært i god form.

Forsvar:
Joe Gomez – 5.3 – Liverpool (Burnley, H)
Vi går også for en Liverpool-spiller i forsvar, ettersom vi ikke skal bruke så mange av de offensive plassene på spillere fra Pool. Det finnes selvsagt bedre alternativer i forsvaret der enn Joe Gomez, men budsjettet gjør at vi går for Gomez.

Eric Garcia – 4.5 – Manchester City (Brighton, B)
Litt det samme gjelder for Garcia. Vi tror han starter igjen i dag etter å ha blitt benket sist, og unggutten har vist seg som et spennende alternativ. Vi tror som nevnt at City vil kunne holde nullen og han er dermed et budsjettvennlig alternativ.

Caglar Söyöncü – 5.0 – Leicester (Bournemouth, B)
Bournemouth ser ut som ligaens svakeste lag for øyeblikket og Leicester har vært ålreite defensivt i flere av kampene etter coronapausen. Vi tror på clean sheet her og poeng til tyrkeren.

Midtbane:
Bruno Fernandes; Anthony Martial – 9.0; 8.3 – Manchester United (Southampton, H)
Har du ikke Fernandes på laget nå så har du sannsynligvis falt av denne sesongen. Han er et must og har 13 målpoeng på 10 kamper i Premier League. Martial spiller knappe 80 minutter hver kamp og er involvert i mye. Små marginer fra en stor sum sist og han spiller spiss for et lag som vinner hver kamp med tre mål.

Kevin De Bruyne – 10.8 – Manchester City (Brighton, B)
Selvskreven på laget og i strålende form. 32 målpoeng så langt denne sesongen sier det meste, og KDB er blant de første på blokka for oss her.

Mohamed Salah – 12.5 – Liverpool (Burnley, H)
Det er også Mohamed Salah, som står med 28 målpoeng denne sesongen. Seks av disse har kommet på de fire siste og Liverpool jakter poengrekorden. Salah virker å være motivert i jakten på toppscorertittelen og er antagelig et godt valg her.

Willian – 7.3 – Chelsea (Sheffield United, B)
Vi har lenge vært for å velge Pulisic av de to alternativene i Chelsea, men har i stedet falt ned på Willian i dette oppgjøret. Seks målpoeng på de siste 4, og over 10 poeng i snitt i disse. Nå venter et Sheffield som har trøblet litt mer etter pausen, selv om de har sett noe bedre ut de to siste.

Angrep:
Jamie Vardy – 9.8 – Leicester (Bournemouth, B)
Tilbake i form og har scoret tre mål på de to siste etter en svak periode. Nå venter et fryktelig skjørt Bournemouth, og da tror vi bonusmagneten Vardy er en fin mann å sette i laget sitt. Den spissen med flest poeng av samtlige spisser denne sesongen.

Mason Greenwood – 4.7 – Manchester United (Southampton, H)
Velges over Rashford, og det er ikke bare grunnet budsjettet! Vært helt rå den siste tiden og banket inn en ny scoring sist. Starter alt om dagen ser det ut til, og da er 18-åringen en mann å ha i laget sitt. Scorer på bestilling!

Rundens spillere:
Kaptein – Bruno Fernandes: Har du hatt Bruno som kaptein siden hans første kamp så har du fått uttelling i alle kamper sett bort fra to. Fem av disse ti har gitt tosifrede poengsummer og nå har han tre strake med mer enn 14 poeng. Åpenbart kapteinsvalg, selv om det er mange gode alternativer.

Rundens billigspiller:
Mason Greenwood (4.7) – Er inne på laget og er det åpenbare valget som billigspiller denne runden. Et alternativ ville være Foden.

Rundens diff:
Phil Foden (6.2%) – Nevnes som billigspiller, men kommer med som rundens diff. Burde scoret sist og spiller for et City-lag som herjer offensivt i de fleste kamper. Vi tror det kan gi en ny pen poengsum for Foden her.

Rundens donk:
Kanes eierandel er for lav, hvis ikke hadde han vært et hett alternativ her. Valget blir Raul Jimenes (33.4%) som er den mest eide spissen på spillet, men som har blanket i tre runder på rad. Nå venter et Everton som har vært solide defensivt.

Kategorier
EnglandFantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker