Order Tramadol Overnight Uk Ordering Tramadol From Canada Order Tramadol Overnight Online Order Tramadol 180 Cod

Fantasy Premier League: Gameweek 33

Kampene kommer på løpende bånd, og man må holde tungen bent i munn for å holde kontroll på alle runder og deadlines. Heldigvis er vi i Fotballsonen dedikerte til å gi dere en hjelpende hånd i innspurten av FPL-sesongen 19/20. Her er rundens lag for Gameweek 33!

Keeper: Nick Pope – 5.0 – Burnley (Sheffield United, H)

Pope er en bonuspoeng-magnet når Burnley holder nullen, noe vi tror de kan komme til å gjøre i denne kampen. Sheffield har sett svake ut etter sesongen startet opp igjen, og sesongens store overraskelse står med 0-6 i målforskjell på tre kamper. Høyt CS-potensiale.

Forsvar: Trent Alexander Arnold – 7.8 – Liverpool (Aston Villa, H)

Must-have. 14 poeng sist runde, (dette blir skrevet i forkant av Manchester City – Liverpool). Snitter 6 poeng per runde, og mot et av ligaens verste defensive lag er det yrkesforsømmelse og ikke ha TAA på laget.

Matt Doherty – 6.4 – Wolverhampton (Arsenal, H)

6 – 6 – 10 – 12 – 6 – 12 – 6 – 6. Hva er dette? Matt Dohertys åtte siste kamper. Kan få målpoeng i hver kamp for et høytflyvende Wolves. Selv om Arsenal satt fire bak Tim Krul sist kamp kan de fort gå målløse av banen på Molineux.

Aaron Wan-Bissaka – 5.4 – Manchester United (Bournemouth, H)

11 og 10 poeng på sine to siste kamper. Møter Bournemouth som nok aldri har sett verre ut. Her kan United vinne med flere mål. AWB har høyt CS og målpoeng potensiale. Bra valg ut sesongen.

Midtbane: Riyad Mahrez – 8.5 – Manchester City (Southampton, B)

Tapte 2-1 mot Chelsea sist (skrives i forkant av Liverpool kampen). Verdensklassespiller for et verdensklasselag. Tror City slår Southampton med Mahrez veldig involvert.

katatonia82 / Shutterstock.com

Mohamed Salah – 12.6 – Liverpool (Aston Villa, H)

I skrivende stund nærmer det seg fælt at City skal gi Liverpool en guard of honor. Et fortjent ligagull skal krones med en tøff kamp på Etihad. Etterpå venter Villa hjemme på Anfield. Et Villa som ikke henger sammen og som fort blir å se på engelsk fotballs andre nivå neste sesong. Dette blir nok en kamp Liverpool vinner, noe som ofte betyr Salah involvering.

Kevin De Bruyne – 10.7 – Manchester City (Southampton, B)

Ligaens beste spiller står med 10 mål og 16 målgivende før Liverpool kampen. Selv om Ralph Hassenhüttl har gjort en god jobb med Southampton med Danny Ings i spissen tror vi at City blir for sterke for the Saints. De Bruyne er et hett kapteinsalternativ til runden.

Bruno Fernandes – 8.8 – Manchester United (Bournemouth, H)

United-fansens nye portugisiske favoritt holdt lekestue med Brighton da han banket inn to mål. Dirigenten bak Uniteds effektive angrep møter Bournemouth som slapp inn 4! Ja, 4, mot selveste Newcastle. Kan bli stygge sifre i favør United.

Allan Saint-Maximin – 5.5 – Newcastle (West Ham United, H)

Rundens lag for GW32 hadde Saint-Maximin med. Det ble tre assister på Newcastles nye kulthelt. Vi har troen på Maximin igjen. Billig spiller i god form.

Angrep: Mason Greenwood – 4.4 – Manchester United (Bournemouth, H)

Valget av Mason Greenwood på topp blir forklart under rundens billigspiller, men for å forklare valget enkelt, de møter Bournemouth.

Roberto Firmino – 9.5 – Liverpool (Aston Villa, H)

Fantastisk spiller som ikke har så mange målpoeng i år, en konsekvens av rollen han har for ligaens beste lag. Vi tror han kan slippes litt mer løs mot Aston Villa, og kommer med på rundens lag litt pga at han er valgt av få, men er også en litt billigere vei inn i et angrep man må ha spillere fra mot Villa.

Rundens spillere:

Kaptein:

Denne runden er det igjen flere gode kapteinsalternativer. Vi kan se til lag som Manchester United som er i storform, serievinnerne Liverpool eller ligaens mestscorende lag, Manchester City. Til denne runden falt valget på Mohamed Salah. Vi tror Liverpool kommer til å ri på en bølge av positivitet inn mot slutten av sesongen, og Salah kommer til å dra fordel av dette, spesielt mot Aston Villa som ikke har vunnet på 9 kamper.

Billigspiller:

Rundens billigspiller er Mason Greenwood. Unggutten har en strålende fremtid, og Manchester United begynner å ligne på det de gjorde da Solskjær først kom inn. Greenwood har startet to kamper på rad, og leverte både mål og målgivende da Brighton ble ydmyket sist. Vi tror han leverer varene igjen mot Eddie Howes Bournemouth som er i fritt fall mot Championship.

Diff: Roberto Firmino (11.7%) har en relativt liten eierandel mtp at han nok er eid av flere døde lag. Firmino har ikke levert veldig mye målpoeng i årets sesong, men han blir litt oversett blant Liverpool-assetsene, da folk flest velger TAA, Mané og Salah. Liverpools brasilianske magiker blir rundens diff.

Donk: Pierre-Emerick Aubameyang (24.2%) er kanskje et hot-take som diff. Ligaens toppscorer leverte to mål og en målgivende i 4-0 seieren mot Norwich, men gikk målløs av banen i fire kamper på rad før dette. De møter Wolves som jakter Champions League og er ubeseiret de siste 8. Kan bli tøft for Arsenals toppscorer som går en usikker fremtid i vente.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheterPremier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker