Get Tramadol Online Uk Online Tramadol Tramadol Order Cod Purchase Tramadol Uk Order Tramadol Tramadol Prices Online
Foto: Shutterstock.com

Har Bayern avgjort serien allerede?

Nei, det har de selvfølgelig ikke, men Bayern München leder nå med fire poeng ned til Dortmund på andreplass. RB Leipzig er fem poeng bak på tredje. Alle disse tre har overkommelige kamper i runde 26.

Bayern har vunnet 10 av de 11 siste i Bundesliga. Det er kun uavgjortkampen mot Leipzig som ikke har endt med tre poeng, og lokomotivet fra sør ser nok en gang ut til å gå mot en tysk ligatittel. Til helga tar de turen til hovedstaden, hvor de skal møte Union Berlin. Union har prestert over all forventning denne sesongen, og det nyopprykkede laget ligger trygt plassert litt under midten av tabellen. På en normal dag tar Bayern tre nye poeng i denne kampen, og det er vanskelig å finne ut hvordan Bayern skal gi fra seg seriemesterskapet i år.

Nærmer seg Der Klassiker

Kanskje er det Erling Braut Haaland og hans Dortmund som eventuelt kan ta pokalen fra de rødkledde. Det er kun to serierunder til de to gigantene møtes til Der Klassiker på Signal Iduna Park, og om Dortmund slår Bayern her, kan de ha en mulighet til å ta tittelen. Det blir i alle fall en enorm kamp, og det er bare å sette av 4.april. Men, det er ikke før i runde 28, og Dortmund skal også spille to serierunder før den tid.

Til helga spiller Dortmund et annet derby, Revierderby som det kalles, mot Schalke 04. Derbyet mot de blåkledde fra Gelsenkirchen skal aldri tas lett på, og Schalke har også hatt en god sesong denne sesongen. Kampen som vanligvis byr på en fantastisk atmosfære går denne gangen uten tilskuere, noe som demper litt av spenningen. Likevel er kampen utrolig viktig for Dortmund om de skal fortsette å være med i kampen om gullet. Schalke trenger også poengene, i kampen om sjetteplassen, som har utviklet seg til å bli meget jevn mellom flere lag. Før helgas runde har Schalke (ligger som nummer seks) kun ett poeng ned til Hoffenheim på niendeplass.

Viktig bunnkamp for Rösler

Uwe Råosler og Valon Berisha kjemper tappert for livet i Bundesliga sammen med sitt Fortuna Düsseldorf. Etter 25 serierunder ligger laget tredje sist på tabellen, en posisjon som gir kvalifisering mot et lag fra 2.Bundesliga. Før runden ligger Düsseldorf henholdvis fire og seks poeng foran Bremen og Paderborn, lagene som ligger på nedrykkplass. Det er også fire poeng opp til Mainz, som ligger på den første trygge plassen. På fredag skal Uwe Röslers gutter ut i en meget viktig kamp, da Paderborn kommer på besøk. Kampen er kanskje enda viktigere for Paderborn, som med tap vil ha hele ni poeng opp til kvalifiseringsplassen.

Den 26.runden i Bundesliga spilles slik:

Fredag 13.mars:

Düsseldorf – Paderborn

Lørdag 14.mars:

Köln – Mainz
Leipzig – Freiburg
Hoffenheim – Hertha
Dortmund – Schalke
Union – Bayern

Søndag 15.mars:

Frankfurt – Mönchengladbach
Augsburg – Wolfsburg

Mandag 16.mars:

Bremen – Leverkusen

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker