Order Tramadol Online Cod Overnight Order Tramadol Online Us Order Tramadol Overnight Visa Order Tramadol From India

LaLiga runde 27!

Barcelona – Real Sociedad. Lørdag kl 18:30.

Det er duket for en svært spennende oppgjør lørdag kveld når Barcelona tar imot Real Sociedad til kamp. Barcelona spilte en god førsteomgang, men ble et par numre for små i andreomgangen mot Real Madrid i helgen og tapte til slutt 2-0. Det gjør at katalanerne nå ligger på 2.plass med 55 poeng, et poeng bak Real Madrid. Det er likevel ingen grunn til å slippe seg nedpå, for det er fremdeles tolv kamper igjen som skal spilles så nå må Barcelona snu skuten. Barcelona står med 4-0-1 på de fem siste kampene, og på hjemmebane har de statistikken 12-1-0 denne sesongen. Det er med andre ord en stor oppgave som venter for Martin Ødegaard og Real Sociedad når de setter kursen til ligaen beste hjemmelag, Barcelona.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Alba – de Jong, Busquets, Arthur – Messi, Griezmann, Fati

Real Sociedad

Real Sociedad er i god form for tiden. De tok seg nylig til finalen i Copa del Rey, og har blandet seg inn i kampen om topp 4 i LaLiga. La Real ligger i skrivende stund på 6.plass med 43 poeng, og er kun tre poeng bak Sevilla som ligger på 3.plass. Real Sociedad står med tre seiere på rad, og i forrige serierunde ble det 1-0-seier hjemme mot Valencia. Martin Ødegaard og gjengen har dog vært noe svakere på bortebane, der de har notert seg for 5-2-5 denne sesongen, og tapt de to siste bortekampene. Det blir en svært tøff oppgave, men dette Real Sociedad-laget har vist hvilke kvaliteter de har i laget, så her er alt mulig.

Se opp for

Remiro – Zaldua, Artiz, Le Normand, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Januzaj, Isak, Oyarzabal

Real Betis – Real Madrid. Søndag kl 21:00.

Real Betis tar imot besøk fra den spanske hovedstaden, i det som er rundens godbit. Hjemmelaget har ikke hatt en optimal sesong, og ligger så langt nede som en 14.plass med 30 poeng. På de fem siste kampene står de med 0-3-2, og i forrige serierunde ble det 2-1-tap borte mot Valencia. Det var store forventninger til dette laget i forkant av denne sesongen, men de har ikke levert på det nivået som forventes. Likevel skal man aldri avskrive Real Betis på hjemmebane, spesielt ikke med tanke på de fantastiske supporterne de har i ryggen. Dette kommer til å bli en fysisk og jevnspilt batalje, uansett lagenes plassering på tabellen.

Mulig startellever

Joel Robles – Emerson, Mandi, Bartra, Sidnei, Moreno – Joaquin, Canales, Guardado, Fekir – Iglesias

Real Madrid

Los Blancos fikk seg en opptur sist når de slo Barcelona 2-0 på Santiago Bernabéu. Det må de bygge videre på i denne tøffe bortekampen mot Real Betis. Tabellsituasjonen er nå slik at Real Madrid er på 2.plass på tabellen med 56 poeng, to poeng bak Barcelona som har spilt en kamp mer. Det kommer til å bli et rotterace mellom disse to lagene helt til siste slutt, og da må slike kamper som denne vinnes for Real Madrids del. Da hjelper det at Los Blancos er ligaens beste bortelag med 7-4-2 på bortebane denne sesongen.

Mulig startellever

Courtois – Militão, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Vinicius Jr.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker