Order Tramadol Online Overnight Delivery 100Mg Tramadol Online Online Tramadol Australia Tramadol Visa Overnight Purchase Tramadol Cod

Barcelona – Real Sociedad. Slik kan du se kampen kostnadsfritt!

Barcelona – Real Sociedad. Lørdag kl 18:30.

Det er duket for en svært spennende oppgjør lørdag kveld når Barcelona tar imot Real Sociedad til kamp. Barcelona spilte en god førsteomgang, men ble et par numre for små i andreomgangen mot Real Madrid i helgen og tapte til slutt 2-0. Det gjør at katalanerne nå ligger på 2.plass med 55 poeng, et poeng bak Real Madrid. Det er likevel ingen grunn til å slippe seg nedpå, for det er fremdeles tolv kamper igjen som skal spilles så nå må Barcelona snu skuten. Barcelona står med 4-0-1 på de fem siste kampene, og på hjemmebane har de statistikken 12-1-0 denne sesongen. Det er med andre ord en stor oppgave som venter for Martin Ødegaard og Real Sociedad når de setter kursen til ligaen beste hjemmelag, Barcelona.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Pique, Umtiti, Alba – de Jong, Busquets, Arthur – Messi, Griezmann, Fati

Se alle La Liga, Ligue 1, Bundesliga 1 og Serie A kampene helt kostnadsfritt!
Finn ut hvordan her!

Real Sociedad

Real Sociedad er i god form for tiden. De tok seg nylig til finalen i Copa del Rey, og har blandet seg inn i kampen om topp 4 i LaLiga. La Real ligger i skrivende stund på 6.plass med 43 poeng, og er kun tre poeng bak Sevilla som ligger på 3.plass. Real Sociedad står med tre seiere på rad, og i forrige serierunde ble det 1-0-seier hjemme mot Valencia. Martin Ødegaard og gjengen har dog vært noe svakere på bortebane, der de har notert seg for 5-2-5 denne sesongen, og tapt de to siste bortekampene. Det blir en svært tøff oppgave, men dette Real Sociedad-laget har vist hvilke kvaliteter de har i laget, så her er alt mulig.

Se opp for

Remiro – Zaldua, Artiz, Le Normand, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Januzaj, Isak, Oyarzabal

Kategorier
NyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker