Tramadol 200Mg Online Buy Cheap Tramadol Tramadol Overnight Delivery Visa Tramadol Legal To Buy Online Tramadol Online Overnight Fedex Get Tramadol Prescription Online

Real Madrid – Barcelona! Slik kan du se kampen.

Real Madrid – Barcelona. Søndag kl 21:00.

Det er duket for klubbfotballens største oppgjør når Real Madrid tar imot Barcelona til dyst på Santiago Bernabéu. Real Madrid er inne i en dårlig periode. I midtuken ble det tap 1-2 på hjemmebane mot Manchester City, og i LaLiga-sammenheng har de kun tatt et av seks mulige poeng på de to siste kampene. Forrige serierunde ble det tap mot Levante, og de står nå med 3-1-1 på de fem siste kampene. Real Madrid har truffet formduppen i verst tenkelig øyeblikk av sesongen, og med tap mot Barcelona kan i realiteten alt være avgjort allerede før man er godt ute i mars. Det kommer til å være fullsatt stadion, spillerne vil bli pisket opp av supporterne i forkant av kampen, så her står virkelig alt på spill.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos, Bale – Benzema, Vinicius

Se alle La Liga, Ligue 1, Bundesliga 1 og Serie A kampene helt kostnadsfritt!
Finn ut hvordan her!

Barcelona

I den katalanske hovedstaden er situasjonen derimot annerledes. De har vunnet de fire siste kampene sine i LaLiga, og forrige helg ble Eibar knust 5-0 i en kamp der Messi noterte seg for fire scoringer. De har nå tatt tilbake tabelltoppen i LaLiga, og med 55 poeng, er de to foran et Real Madrid-lag som i store deler av sesongen har hatt 1.plassen. Dette er en enormt viktig kamp for Barcelona, som med seier her vil få en luke på fem poeng. Det er fremdeles lenge igjen av sesongen, men det er nå utgangspunktet blir lagt, og det er ventet en jevn kamp.

Mulig startellever

Ter-Stegen, Pique, Umtiti, Junior Firpo – de Jong, Busquets, Arthur, Vidal – Messi, Griezmann

Kategorier
NyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker