Cheap Tramadol Online Cod Ordering Tramadol Online Illegal Tramadol Online Tramadol Online Overnight Usa
Ligaens toppscorer er selvsagt med. Foto: Federico Guerra Moran/shutterstock.com

Kan noen stoppe det røde lokomotivet?

Det spisser seg til i toppen, og før den 24.serierunden skiller deg fire poeng fra Bayern og ned til Dortmund på tredjeplass. Bak der lurer både Leverkusen og Mönchengladbach, men det ser ut som det er de tre øverste som skal kjempe om tittelen hele veien inn denne sesongen.

Bayern München leder Bundesliga med ett poeng foran helgas runde. Etter at Hansi Flick tok over som manager, har laget vært enestående, og senest nedsablet de Chelsea 3-0 på Stamford Bridge i Champions League. De røde ser rett og slett utrolig sterke ut, og selv om det er gøy med RB Leipzig som aldri har vunnet Bundesliga, samt Dortmund og Erlin Braut Haaland, må nok Bayern ses på som ganske klare favoritter til seriemesterskapet denne sesongen også.

Spørsmålet er også hvor langt laget kan gå i Champions League. Etter 3-0 borte, skal det utrolig mye til for at Bayern ikke er i kvartfinale i årets turnering, og det er ikke mange lag som ser bedre ut for øyeblikket i hele Europa. De er nok ikke den største favoritten, men bli ikke for overrasket om Lewandowski og resten av stjernegalleriet også løfter den gjeveste pokalen i vår.

Bayern har ingen walkover denne helga, det skal sies. De skal til byen Sinsheim, og møte Hoffenheim på lørdag. Det er flere eksempler på lag som sliter etter en midtukekamp i Europa, men Bayern i den formen de er i, sliter neppe med restituere fra tirsdag til lørdag. Da bør tre poeng være innen rekkevidde, men Hoffenheim må absolutt tas på alvor, selv om de kun har tatt ett poeng på de tre siste kampene.

Nytt Haaland-show?

Erling Braut Haaland har ni mål på sine seks første kamper i Bundesliga. Til helga tar Dortmund i mot Freiburg, et lag som åpnet sesongen meget bra, men som har falt mer tilbake til normalen nå. Dette er en kamp Dortmund skal vinne om de skal være med helt der oppe, og her er det store muligheter for nye Haaland-scoringer, og enda en fantastisk oppvisning i angrepsfotball foran den gule veggen. Dortmund er kanskje det morsomste laget å se på i Europa når angrepsspilllet flyter, og det kan det fort gjøre hjemme mot Freiburg på lørdag.

Toppkamp på søndag

Rundens virkelige toppkamp går av stabelen på søndag. Klokken 15:30 sparkes oppgjøret mellom RB Leipzig og Leverkusen i gang på Red Bull Arena. Dette er en meget viktig kamp for begge lag, og hjemmelaget bør vinne for å holde følge med Bayern, spesielt om Bayern har tatt tre poeng dagen før. For Leverkusens del har de egentlig en mulighet til å spille seg litt inn i medaljekampen. Før helga ligger de kun to poeng bak Dortmund, på samme poengsum som Mönchengladbach. Skulle de ta med seg tre poeng hjem fra Leipzig, vil de faktisk kun ligge to poeng bak nettopp Leipzig, og da naturligvis maks tre bak Dortmund. Leipzig er nok små favoritter, men kampen er åpen. Vinner Leverkusen, åpner det seg enda mer i toppen av ligaen. Leverkusen var litt ustabile i starten av sesongen, og greide aldri helt å henge med de beste. De har seks seire på de syv siste kampene i Bundesliga.

Helgas runde spilles slik:

Fredag 28.februar:

Düsseldorf – Hertha

Lørdag 29.februar:

Augsburg – Mönchengladbach
Mainz – Paderborn
Hoffenheim – Bayern
Dortmund – Freiburg
Köln – Schalke 04

Søndag 1.mars:

Union – Wolfsburg
Leipzig – Leverkusen
Bremen – Frankfurt

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker