Tramadol Online Order Purchase Tramadol Visa Tramadol Bula Anvisa Buy Arrow Tramadol Tramadol Online Sale Tramadol Illegal Order Online

Atlético Madrid – Villarreal. Slik kan du se kampen kostnadsfritt!

Atlético Madrid – Villarreal. Søndag kl 21:00.

Atlético Madrid imponerte stort i midtuken på Wanda Metropolitano, der de beseiret det som av mange blir omtalt som verdens beste lag, Liverpool 1-0. Nå må fokuset rettes på LaLiga igjen, og der venter Villarreal. Atlético Madrid ligger på 4.plass med 40 poeng, og står med 1-2-2 på de fem siste kampene. Forrige serierunde ble det 2-2 mot Valencia. På hjemmebane har de rødhvite notert seg for 7-4-1. Når Villarreal kommer på besøk er de nødt til å plukke tre poeng for å henge med i kampen om topp fire.

Mulig startellever

Oblak – Vrsaljko, Savic, Felipe, Lodi – Koke, Saúl, Thomas, Vitolo – Correa, Morata

Villarreal

Villarreal er virkelig på gang de også, og ligger på 6.plass med 38 poeng. Den gule ubåten er kun to poeng bak Atlético Madrid i forkant av denne kampen. På de fem siste kampene står de med 3-1-1, og i forrige serierunde ble det 2-1 på hjemmebane mot Levante. På bortebane har Villarreal notert seg for 5-1-6 denne sesongen. Dette er ingen lett kamp for de gulkledde, men de er virkelig inne i kampen om topp 4-plassering nå, og det er fryktelig jevnt i toppen. Dette er en åpen kamp der alt kan skje.

Mulig startellever

Asenjo – Mario Gaspar, Pau Torres, Raul Albiol, Peña – Trigueros, Iborra – Moreno, Cazorla, Moi – Alcacér

Se alle La Liga, Ligue 1, Bundesliga 1 og Serie A kampene helt kostnadsfritt!
Finn ut hvordan her!

Kategorier
NyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker