Generic Tramadol Online Tramadol Mastercard Fedex Buying Tramadol In The Uk Coupon Code For Tramadol Online Cheapest Tramadol Online Uk Tramadol Sverige Online
Thomas Muller og Bayern Munchen går selvsikre inn mot møtet med jumboen Paderborn. MDI / Shutterstock.com

David mot Goliat på Allianz Arena

Det er vanskeligere å finne en kamp hvor styrkeforskjellen er større når jumboen Paderborn besøker serieleder Bayern München. På sitt sjette forsøk skal lilleputten prøve å ta sine første poeng mot giganten.

Det har vært en veldig bra uke for tyske lag ute i Europa. Både Dortmund og RB Leipzig sikret seg gode utgangspunkt før returkampene. Nå er de gulkledde med Håland i spissen ute etter revansje, når de returnerer til Bremen hvor de røk ut av cupen. Tre poeng der er trolig nødvendig for å henge med i toppen, mens Bremen etter stortapet i Leipzig sist runde har sunket under nedrykksstreken.

Topp mot jumbo

Helgens første kamp spilles på Allianz, hvor Paderborn er gjester. De har ikke overraskende fått problemer denne sesongen, men er bare ett poeng bak plassen som gir play-off. Dette må regnes som en ren bonuskamp for Paderborn, som har ni poeng på bortebane denne sesongen. Bayern må på sin side har bare ett poengs luke ned til RB Leipzig, og skal med største selvfølgelighet ha alle poengene her.

Dette blir bare deres fjerde ligaoppgjør mot hverandre, men deres sjette totalt inkludert cupkamper. Alle de fem foregående har endt med seier til helgens verter, og som regel med stor margin. Målforskjellen på de seks seirene taler 24-3, men i denne sesongens første møte ble det spennende, da Paderborn med fem minutter igjen reduserte til 2-3, men utligningen kom aldri.

Hjemmelaget må klare seg uten Pavard og Boateng som begge må sone for gule kort, i tillegg til at Martinez og Perisic er ute med skade. Bayern er nok interesserte i å avgjøre dette tidlig, med tanke på at Chelsea venter i Champions League førstkommende tirsdag, så for vi se hvor lenge Paderborn henger med her.

Fra London til Gelsenkirchen

Julian Nagelsmann er nok meget fornøyd etter at hans RB Leipzig seiret borte mot Tottenham i første utslagsrunde i Champions League. Sluttspill i Europa blir byttet ut med ligakamp og bortekamp mot Schalke lørdag kveld. Begge lagene har plassert seg fint på tabellen. Leipzig puster Bayern i nakken, mens Schalke enda er med i kampen om Europa-spill neste sesong.

Timo Werner avgjorde fra straffemerket i midtuken. Nå venter Schalke. Vlad1988 / Shutterstock.com

Historisk sett byr dette på en tett affære. Gjestene har vunnet tre av de sju første oppgjørene, Schalke har to seire, og to kamper har endt med poengdeling. Schalke tok en oppsiktsvekkende 1-3 seier i det første oppgjøret, men er likevel langt ifra favoritter denne helgen.

Nøkkelspillere som Caligiuri og Serdar rekker trolig ikke oppgjøret. Det samme gjelder for langtidsskadde Stambouli og Sane. For gjestene er ingenting forandret med Kampl, Konate og Orban, som alle har vært ute siden starten av sesongen.

Rundens kamper:

Fredag 21. februar

Bayern München – Paderborn

Lørdag 22. februar

Borussia Mönchengladbach – Hoffenheim

Freiburg – Fortuna Düsseldorf

Hertha Berlin – Køln

Werder Bremen – Borussia Dortmund

Schalke – RB Leipzig

Søndag 23. februar

Bayer Leverkusen – Augsburg

Wolfsburg – Mainz

Mandag 24. februar

Eintracht Frankfurt – Union Berlin

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker