Tramadol India Online Order Tramadol Cheap Overnight Tramadol Ordering Online Tramadol Cod Tramadol Order Overnight Shipping Tramadol Online Nc
Kan Raphael Guerreiro være en joker i Fantasy CL denne rudne? Foto: Marco Canoniero / Shutterstock.com

Fantasy CL: Åttedelsfinale, kamp 1

Til uka er endelig Champions League tilbake. Det betyr at man igjen skal velge hvilke elleve som skal plukke sine poeng i Fantasy CL. Merk at i utslagsrundene er det en egen Fantasy-runde for første kamp og en ny runde i returkampene. Her er våre tips til de første oppgjørene i åttedelsfinalene.

Champions League Fantasy Konkurranse:
50 000 kr i premiepotten!

Sett opp ditt fantasy lag og delta her!

Keeper:

Wojciech Szczesny – 5.5 – Juventus (Lyon, B)
Juventus er favoritter i sin åttedelsfinale mot Lyon. De åpner borte, noe som gjør at sjansen for clean sheet naturlig nok minker, men vi tror at Szczesny og Juve-forsvaret fort kan tett igjen bakover i Frankrike. Kanskje får vi en målfattig kamp, og Juventus vil nok være brukbart fornøyd om de tar med seg null baklengsmål tilbake til Italia. Da vil det holde å vinne hjemmekampen, noe Juventus bør være fullt kapable til. Szczesny koster også 0.5 mindre enn mange av de andre topp-keeperne, om penger skulle være et problem.

Forvar:

Raphael Guerreiro – 5.9 – Dortmund (PSG, H)
Ikke en spiller veldig mange har i spillet (kun 3%), men absolutt en potensiell poengsanker. Kampen Dortmund-PSG er veldig åpen, og de gulkledde går helt sikkert for hjemmeseier i første kamp. Det har vært mange mål involvert i Dortmunds kamper den siste tiden, så her er det kanskje ikke først og fremst clean sheet man snaker poeng. Guerreiro spiller ute til venstre i fireren på midten i Favres 3-4-3, og har fra den posisjonen vært meget god den siste tiden. Han scoret i helgas nedsabling av Frankfurt, og tar i tillegg den en del dødballer. Hans strøkne venstrefot kan fort bli utslagsgivende i kampen mot PSG, og portugiseren kan få litt mer spillerom om PSG for eksempel velger å markere ut Jadon Sancho litt lenger fram i banen.

Benjamin Pavard – 5.5 – Bayern (Chelsea, B)
Bayern München har vært meget gode i hjemlig liga lenge nå, og må nok anses som favoritter over to kamper mot Chelsea. Pavard spiller så og si hver gang for de rødkledde, og selv om Alvaro Odriozola har ankommet, tviler vi på at Pavard settes ut av laget til denne kampen. Pavard bidrar ofte offensivt, og som i Lyon-Juventus, kan det fort bli få mål på Stamford Bridge.

Nelson Semedo – 5.5 – Barcelona (Napoli, B)
Tøff bortekamp, men vi tror Barcelona er favoritter over to kamper. Jordi Alba ble skadet i seriekampen mot Getafe i helga, og er ute en stund. Det gjør nok at Semedo og Roberto starter som backer mot Napoli, om ikke Junior Firpo kjøres inn på venstreback. Barca har greie muligheter for å holde nullen mot Napoli, og Semedo er også farlig offensivt. Vil man ta litt større sjanser, er Junior Firpo til 4.6 et spennende valg, men det er langt fra sikkert at han starter.

Game of Champions!
1 million kroner i premiepotten!
Delta kostnadsfritt og treffer du på alle spørsmålene kan du bli millionær!

Delta her!

Midtbane:

Sadio Mane – 10.5 – Liverpool (Atletico, B)
Liverpool skal ut i en av de tøffeste bortekampene du får, men vi tørr ikke gå uten offensiv fra laget uansett. Mane var tilbake i helgas PL-runde, og ble matchvinner i 1-0-seieren over Norwich. Det er kanskje ingen krise å gå uten Liverpool borte mot Atletico, men det er ingen tvil om at dette laget kan score mot hvem som helst.

Daniel Parejo – 5.0 – Valencia (Atalanta, B)
Et billig alternativ, og et godt et også. Valencia og Atalanta er kanskje to lag mange av de andre hadde vært fornøyd om de trakk denne runden, men de skal altså kjempe om en billett til kvartfinalen. Parejo har en scoring i Champions League denne sesongen, og hans presise høyrefot kan fort bli avgjørende i bortekampen mot Atalanta også. I tillegg er Parejo en fin mann å ha inn med tanke på å få inn de dyrere spillerne man ønsker seg.

Heung-Min Son – 9.7 – Tottenham (Leipzig, H)
Kampen mellom Spurs og den tyske serietoeren er et meget spennende oppgjør. Sør-koreanske Son er udiskutabelt inne i elleveren, spesielt nå som Harry Kane er skadet. Han er ofte involvert i det Tottenham scorer, og kan fort bli tunga på vektskåla om hjemmelaget skal få med seg en meget viktig seier mot Leipzig denne uka. Han er også den midtbanespilleren i Fantasy CL med nest flest poeng denne sesongen, kun bak Raheem Sterling.

Serge Gnabry – 8.2 – Bayern (Chelsea, B)
Gnabry hadde en meget fin opplevelse sist han spilte i London, da han scoret fire mål mot Tottenham i høst. Kanskje er det hans fortid i Arsenal som gjør at han liker å komme til London å sette i stand trøbbel. Han skal igjen til London denne gangen, og selv om det nok ikke er sannsylig med fire nye mål, kan den meget hurtige kantspilleren fort score igjen her. Et godt valg, til en pris som heller ikke bør skremme en bort for en så god spiller.

Angrep:

Erling Braut Haaland – 4.7 – Dortmund (PSG, H)
Er det lovlig å ikke inkludere Haaland i et norsk tips foran denne runden? Mest sannsynlig ikke. For å bli litt mer seriøs også, Erling er et meget godt tips også foran denne storkampen. Spissen fra Bryne har tatt spissplassen i Dortmund, og scoret enormt med mål. Det har han også gjort i Champions League denne sesongen, og hans fryktløse mentalitet gjør at ingen blir overrasket om man finner nettmaskene også mot PSG. Med alle de gode offensive spillerne Dortmund har, er det fullt kapable til å slå ut stjernegalleriet fra den franske hovedstaden.

Lionel Messi – 11.5 – Barcelona (Napoli, B)
Det er litt vanskelig å plukke ut hvilke spillere man skal velge foran alle storkampene i åttedelsfinalene, men Messi trenger ingen begrunnelse. Spilleren mange mener er tidenes beste, er alltid involvert i det meste Barca skaper, og Barcelona er nok en av de største favorittene denne runden. Mange kommer nok også til å velge Messi som kaptein, så man bør spørre seg to ganger om man virkelig tørr å gå uten denne runden.

Timo Werner – 8.4 – Leipzig (Tottenham, B)
En veldig åpen kamp, gjør at vi velger en angrepsspiller fra begge lag i kampen mellom Tottenham og Leipzig denne runden. Timo Werner har denne sesongen scoret tre ganger i Champions League og hele 20 ganger i Bundesliga, så det sier seg selv at han kan finne veien til nettmaskene uansett. Skal man spå 1-1, eventuelt 2-1 til et av lagene på Tottenham Hotspur Stadium på onsdag da? Da er det i alle fall greie muligheter for at både Son og Werner er på scoringslista. Alternativer her kan selvfølgelig være Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowki, men begge de er litt dyrere enn Werner. Spesielt Ronaldo kan være verdt å vurdere sterkt om man har råd, og kanskje bør man velge han foran Werner dersom budsjettet gir grønt lys til det.

Kategorier
Champions LeagueFantasy Champions LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker