Tramadol Online Best Price Tramadol Online Paypal Cheap Tramadol Canada Order 180 Tramadol Cod

LaLiga runde 23!

Real Sociedad – Athletic Club. Søndag kl 14:00.

Det er duket for baskerderby når Real Sociedad tar imot Athletic Club til kamp. La Real ligger på 8.plass med 34 poeng i forkant av denne kampen. De har variert en del i prestasjonene i det siste, og står med 2-0-3 på de fem siste kampene. I forrige serierunde ble det 2-1-tap borte mot Leganés. Til gjengjeld leverte Real Sociedad varene så til de grader i midtuken når de slo ut Real Madrid 4-3 i Copa del Reys kvartfinale. De er derfor i rute til å spille i den spanske cup-finalen, men må fortsette å gjøre jobben i LaLiga skal de ha ambisjoner om Europa-spill neste sesong, noe de absolutt ser ut til å ha.

Mulig startellever

Christian Bertrand/Shutterstock.com

Remiro – Zaldua, Aritz, Le Normand, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Isak, Oyarzabal

Athletic Club

Athletic Club gjorde også jobben i midtuken når de slo ut Barcelona 1-0 i kvartfinalen i Copa del Rey. Seieren gjør at Athletic Club og Real Sociedad etter all sannsynlighet kommer til å bli motstandere i finalen, et baskerderby der altså. Når det gjelder LaLiga-formen ligger baskerne på 9.plass med 31 poeng, tre poeng bak Real Sociedad. Athletic har ikke maktet å få gode resultater i LaLiga i det siste og står med 0-4-2 på de seks siste kampene. Denne kampen er svært viktig for begge lag, som er avhengige av å spille i Europa.

Mulig startellever

Herrerin – Capa, Yeray, Núnez, Yuri – Lopez, Dani Garcia – Williams, Raul Garcia, Muniain – Villalibre

Osasuna – Real Madrid. Søndag kl 16:00.

Osasuna får storfint besøk fra den spanske hovedstaden når serieleder Real Madrid kommer på besøk. Klubben fra Pamplona har hatt en solid opprykksesong og ligger på 12.plass med 28 poeng. De står med 1-2-2 på de fem siste kampene, og i forrige serierunde ble 3-1-tap borte mot Villarreal. På hjemmebane har Osasuna vært svingende i prestasjonene, der de står med 4-5-2. Osasuna har alltid slitt med å spille mot Real Madrid, og har ikke lyktes med å slå de spanske gigantene på de fem siste kampene de i mellom blant annet.

Mulig startellever

Sergio Herrera, Nacho Vidal, Unai Garcia, David Garcia, Estupinan – Brasanac, Moncayola – Torres, Ruben Garcia, Ibanez – Gallego

Real Madrid

Real Madrid gjorde store utskiftninger på laget i midtuken mot Real Sociedad, noe som til slutt ende opp med tap og exit i kvartfinalen i Copa del Rey. Nå må de reise seg igjen, for i LaLiga må de holde den gode formen gående. De topper tabellen med 49 poeng, og står med 4-1-0 på de fem siste kampene. Forrige serierunde ble Atlético Madrid beseiret 1-0 på Bernabeu, og det er svært viktig at Real Madrid vinner borte mot Osasuna. De ligger nemlig tre poeng foran Barcelona, som skal ut i en svært tøff bortekamp mot Real Betis.

Mulig startellever

Shutterstuck.com / Christian Bertrand

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Kroos, Casemiro, Modric – Benzema, Vinicius

Real Betis – Barcelona. Søndag kl 21:00.

Runde 23 i LaLiga avsluttes med godbiten mellom Real Betis og Barcelona. Real Betis har vært svært skuffende denne sesongen, og ligger på 13.plass med 28 poeng. På de fem siste kampene står de grønnhvite med 1-2-2, og i forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Eibar. På Estadio Benito Villamarín har Real Betis notert seg for 6-2-3 denne sesongen. Kampene mellom disse to lagene har vist seg å by på svært mye underholdning. Barcelona har gått seirende ut i fire av de fem siste oppgjørene mellom disse, og det har blitt totalt 26 mål på de fem siste kampene. Det spørs om det blir like mye mål denne gangen, men uansett hvor svake Betis har vært denne sesongen er dette en av de kampene der de virkelig kan finne på å slå til.

Mulig startellever

Joel Robles – Emerson, Mandi, Bartra, Álex Moreno – Canales, Edgar, Alena – Fekir, Iglesias, Joaquín

Barcelona

Katalanerne røk ut av Copa del Rey i midtuken, røk ut I den spanske supercupen, og det går mot en svak sesong for Barcelona med mindre de plutselig skal snu det. I LaLiga ligger de tre poeng bak Real Madrid I forkant av denne kampen, og på de fem siste I LaLiga star de med 3-1-1. Det er aldri lett å komme til Sevilla, og spille mot Real Betis, men katalanerne har et overtak. Det blir dog ingen lett kamp, og her kan alt skje. Barcelona er i en presset situasjon, og er avhengig av å levere trepoengere utover i sesongen skal det bli noe sølvtøy å feire.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Lenglet, Pique, Alba – Rakitic, Busquets, de Jong – Griezmann, Messi, Fati

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker