Tramadol Online Fast Delivery Order Tramadol Canada Ordering Tramadol Online Legal Tramadol Online Overnight 180
Shutterstuck.com / Jose Breton- Pics Action

LaLiga runde 22!

Real Madrid – Atlético Madrid. Lørdag kl 16:00

Denne lørdagen er det duket for et av de største oppgjørene i europeisk fotball når Real Madrid og Atlético Madrid barker sammen på Estadio Santiago Bernabéu. Los Blancos er virkelig i form for tiden og er ubeseiret på sine 20 siste kamper spredd over alle turneringer. I LaLiga topper de tabellen for første gang siden runde ni, med 46 poeng, tre poeng mer enn Barcelona som forrige runde tapte 2-0 mot Valencia. Real Madrid står med 7-3-0 på de ti siste i LaLiga, og 3-2-0 på de siste fem. Forrige serierunde fikk de det tøft mot Real Valladolid på Zorilla, men en sen scoring av Nacho sørget for at alle tre poengene ble med hjem til den hvite delen av den spanske hovedstaden. Zidanes mannskap har også vært svært solide på eget gress denne sesongen og står med 7-3-0 på Bernabéu.

Se opp for

Real Madrid er kjent for å ha de største stjernene og glitrende offensiv fotball. Denne sesongen har de forsåvidt store stjerner på laget og til tider god offensiv fotball, men det Zidane har gjort etter at han kom tilbake er å ta tak i de defensive utfordringene til laget. Real Madrid har gått fra å lekke som ei sil bakover, til å bli det beste defensive laget i de fire store europeiske ligaene. På 21 kamper har de sluppet inn kun 13 mål, og Courtois bakerst i banen har holdt nullen ti ganger på 18 kamper. Varane og Ramos utgjør en svært solid stopperduo, og på backene bidrar Carvajal og Mendy til at dette laget nå ser meget gode ut bakover i banen.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Modric, Casemiro, Kroos – Isco, Benzema

Atlético Madrid

Atlético Madrid er trolig det laget som hyppigst har blitt nevnt i negativt forstand i spansk presse de siste ukene. De rødhvite tapte den spanske supercup-finalen mot Real Madrid, og noen uker senere røk de ut av Copa del Rey borte mot Cultural Leonesa. I LaLiga er de nå på 5.plass med 36 poeng, og står med 3-1-1 på de fem siste kampene. På bortebane har de slitt med å vinne kamper, og står med 3-5-2. De går i denne kampen som underdogs, men dette er to lag som er svært solide bakover i banen. De fire siste offisielle kampene mellom disse to lagene har endt 0-0, 0-0, 1-3 og 0-0. Det ligger med andre ord ikke an til å bli noe målkalas, og det mest sannsynlige scenarioet i denne kampen er et Simeone-mannskap som legger seg lavt i banen for å forsøke og få med seg et uavgjort.

Se opp for

Diego Simeone er mannen på alles lepper i spansk presse for øyeblikket. Ingen kan ta fra han den revolusjonen han har gjennomført i Atlético Madrid. De gikk fra å bli latterliggjort og å være en kasteball for Real Madrid og Barcelona, til å bli en pest og en plage. Under argentineren har de vunnet LaLiga, Copa del Rey, og vært i to Champions League-finaler. Likevel kan det se ut som starten på slutten for Simeone. Atlético Madrid-laget er fryktelig kjedelige å se på, scorer lite mål, slipper inn lite og spiller altfor ofte uavgjort. De risikerer denne sesongen og faktisk ikke engang ende på topp 4, så her har han en stor jobb foran seg.

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Savic, Felipe, Lodi – Koke, Thomas, Herrera, Saúl – Morata, Correa

Barcelona – Levante. Søndag kl 21:00

Runde 22 avsluttes med oppgjøret mellom Barcelona og Levante. Katalanerne leverte varene i Copa del Rey i midtuken, og knuste Leganés 5-0 på Camp Nou. I LaLiga rotet de det til for seg selv i helgen, og tapte 2-0 borte mot Valencia etter en svak gjennomført kamp. Det gjør at de nå ligger på 2.plass i LaLiga med 43 poeng, tre poeng bak erkerival Real Madrid. Katalanerne står nå med 2-2-1 på de siste fem, men på hjemmebane har de vært solide med 9-1-0. Uavgjort-kampen var 0-0 mot Real Madrid, men ellers har de altså sendt hjem det ene laget etter det andre med null poeng i bagasjen fra Camp Nou. Levante er neste lag som mest sannsynlig kommer til å få kjenne på den enorme hjemmestatistikken til Barcelona.

Se opp for

Quique Setien sjarmerte mange som Real Betis-trener, men i lengden ble det ikke nok og det ebbet ut i kamper der de hadde fullstendig kontroll over ballbesittelse-statistikken, men det ble for tamt foran mål. Likevel er det få lag som har spilt vakrere fotball i LaLiga enn Real Betis når det virkelig klaffet, og med bedre spillere og ressurser blir det spennende å se hva Setien kan få til i Barcelona. Hans første store oppgave som sjef for katalanerne kom forrige helg mot Valencia, og der leverte de ikke. Det skal bli spennende å se den videre utviklingen under Setiéns ledelse.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, de Jong – Fati, Messi, Griezmann

Levante

Levante går mot en grei og solid sesong, og er forventet å endre på rundt midten av tabellen. De ligger på 13.plass i forkant av denne kampen med 26 poeng. De står med 2-0-3 på de fem siste kampene, og har nå tapt tre kamper på rad. De har slitt med å ta poeng, og har tapt mot Atlético Madrid, Alavés og Osasuna i de tre siste kampene. De er store underdogs i denne kampen, og sjansene er svært små for at laget som står med 3-0-8 på bortebane denne sesongen kan få med seg noe fra mektige Camp Nou.

Se opp for

Roger Marti har vært fantastisk på topp for Levante denne sesongen. Spissen med en fortid hos Valencia har virkelig fått sving på sakene. På 20 LaLiga-kamper, der 13 av de har vært fra start, står han med ni scoringer. Han scorer et mål i serien hvert 129.minutt, noe som er knallsterkt. 29-åringen er Levante største trussel offensivt, og her må virkelig Barcelona-forsvaret være på vakt.

Mulig startellever

Aitor Fdez, Miramón, Vezo, Cabaco, Postigo, Toño – Rochina, Campaña, Bardhi – Morales, Roger Marti

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker