Get Tramadol Online Uk Tramadol American Express Prescription Tramadol Online Tramadol Online Next Day Delivery
Bayern har som regel mye å juble for i løpet av en sesong. I helga kan de ta tabelltoppen i Bundesliga. Foto: MDI / Shutterstock.com

Leipzig kan miste serieledelsen

Leipzig tapte mot Eintracht Frankfurt sist runde, noe som gjør at det kun skiller ett poeng ned til Bayern München foran den 20.runden. Ellers er det stor sannsynlighet for Erling Braut Haalands første kamp fra start denne helga!

Serielederen RB Leipzig har en seier og ett tap etter vinterpausen. Til helga kommer tredjeplasserte Borussia Mönchengladbach på besøk til Red Bull Arena, en kamp Julian Nagelsmann må få sine gutter til å prestere maks for å vinne. Det skiller fire poeng mellom de to lagene før helga, slik at Leipzig ikke kan passeres av Marco Rose og hans menn. Likevel er sjansen stor for at Leipzig mister tabelledelsen om de ikke vinner lørdagens toppkamp.

Storlaget fra München har nemlig startet forrykende etter vinterpausen, og Bayern har imponerende 9-0 i målforskjell på de to kampene mot Hertha og Schalke. De skal til Mainz å spille mot laget som kjemper i bunnen av tabellen, en kamp de rødkledde fra sør normalt ikke skal ha noen problemer med å vinne.

Haaland fra start?

Det er omtrent kriminelt å ikke nevne Erling Braut Haaland når man skriver en Bundesliga-sak i Norge for tiden. Spissen har utrolige fem mål på sine to første kamper som innbytter, og til helga bør sjansene være store for at han starter på topp for Dortmund. De gulkledde har fire poeng opp til Leipzig, og tre til Bayern før helga, så de er utvilsomt med i gullkampen. Til helga kommer Union Berlin på besøk, et lag som har overrasket positivt denne sesongen, men som Dortmund skal slå om de skal være med i gullkampen.

Runden sparkes i gang fredag kveld med en godbit, spesielt sett med norske øyne. Rune Jarstein, Per Ciljan Skjelbred og resten av Hertha-laget tar i mot Schalke til en spennende kamp på Olympiastadion i Berlin. Hertha har løftet seg etter at Jürgen Klinsmann tok over sjefsstolen, men ligger fortsatt poenget bak byrival Union. Hertha skal være hovedstadens flaggskip, og i og med at Union har en tøff bortekamp mot Dortmund denne runden, kan Klinsmann og hans gutter gå forbi rivalen med seier fredag kveld.

Debut for Rösler

Uwe Rösler takket denne uka ja til jobben som manager for Fortuna Düsseldorf. Hans første kamp blir hjemme mot Eintracht Frankfurt på lørdag.

Rösler har lang erfaring fra trener i Skandinavia, og har trent både Lillestrøm, Viking, Molde og nå sist Malmö FF. Han får en tøff oppgave med å redde plassen for Düsseldorf, som før helga ligger sist på tabellen, med 15 poeng. Det er dog bare to poeng opp til kvalifiseringsplassen, og tre poeng opp til den første sikre plassen, hvor Mainz for øyeblikket ligger, så Rösler har alle muligheter til å berge sin nye klubb utover vårsesongen. Uansett får han nå en ny utfordring, etter å ha kjempet i toppen med sin forrige klubb Malmö, skal han nå jobbe for å komme seg over nedrykksstreken i Bundesliga. En spennende tid for Uwe, og en spennende ansettelse for oss som har fulgt norsk fotball på 2000-tallet også!

Den 20.serierunden i Bundesliga spilles slik:

Fredag 31.januar:

Hertha – Schalke

Lørdag 1.februar:

Augsburg – Werder Bremen
Düsseldorf – Frankfurt
Hoffenheim – Leverkusen
Mainz – Bayern
Dortmund – Union
Leipzig – Mönchengladbach

Søndag 2.februar

Köln – Freiburg
Paderborn – Wolfsburg

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker