Order 180 Tramadol Overnight American Express Tramadol Online Tramadol Overnight Delivery Buy Cheap Tramadol Uk Cheap Tramadol Online Tramadol Online Prescription
EFECREATA.COM / Shutterstuck.com

LaLiga runde 21!

Valencia – Barcelona. Lørdag kl 16:00

Lørdag ettermiddag er det duket for en klassiker i spansk fotball når Valencia tar imot Barcelona. Los Che har hatt noen tunge uker der de røk ut i semifinalen i den spanske supercupen mot Real Madrid, og på toppen av det hele tapte de 4-1 borte mot Mallorca i helgen. Stemningen i klubben er urolig nå, og de hvite må raskt få resultater igjen. Valencia ligger på 7.plass med 31 poeng, og står med 2-2-1 på de fem siste kampene. Det er heldigvis for dem jevnt i toppen, og de er kun fire poeng bak Atlético Madrid som ligger på 3.plass. Valencia har heller ikke tapt på hjemmebane denne sesongen, der de står med 5-5-0. Det er duket for en spennende kamp når Barcelona venter på motsatt banehalvdel.

Se opp for

Maxi Gomez ble signert i forkant av denne sesongen fra Celta Vigo, og har levert varene bra denne sesongen for Valencia. På tolv kamper fra start har han notert seg for syv mål og en målgivende pasning. Han er en kraftpakke, som er meget god i boks og som alltid er på riktig plass til riktig tid. Han er den Mestalla må sette deres lit til skal det bli tre poeng på lørdag.

Mulig startellever

Jaume – Wass, Diakhaby, Gabriel, Gaya – Ferran, Coquelin, Kondogbia, Soler, Maxi Gomez, Gameiro

Barcelona

Det har skjedd mye i Barcelona de siste par ukene. I likhet med Valencia røk de ut i den spanske supercupen mot Atlético Madrid i semifinalen, og det var den siste dråpen i begeret for Ernesto Valverde som fikk sparken. Inn kom Quique Setien, og under hans ledelse ble det 1-0-seier mot Granada i helgen. De tok seg også videre 1-2 mot Ibiza i Copa del Rey. I LaLiga topper de tabellen med 43 poeng, likt antall som Real Madrid. Dette har vært situasjonen i lang tid nå, og alt ligger til rette for en kamp mellom Barcelona og Real Madrid helt til siste slutt om ligatittelen. Barcelona har vært varierende på bortebane, der de står med 4-3-3, så her blir det ingen enkel kamp for katalanerne mot et solid hjemmelag.

Se opp for

Quique Setien sjarmerte mange som Real Betis-trener, men i lengden ble det ikke nok og det ebbet ut i kamper der de hadde fullstendig kontroll over ballbesittelse-statistikken, men det ble for tamt foran mål. Likevel er det få lag som har spilt vakrere fotball i LaLiga enn Real Betis når det virkelig klaffet, og med bedre spillere og ressurser blir det spennende å se hva Setien kan få til i Barcelona. Hans første store oppgave som sjef for katalanerne kommer i denne kampen, en tøff bortekamp mot Valencia.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Roberto, Pique, Umtiti, Alba – Rakitic, Busquets, de Jong – Fati, Messi, Griezmann

Real Valladolid – Real Madrid. Søndag kl 21:00

Real Valladolid ligger på 16.plass i forkant av oppgjøret mot Real Madrid. De er inne i en svak periode, og står med kun en seier på de ti siste kampene, fem uavgjort og fire tap. På hjemmebane har det blitt 2-6-1, der de to seirene har kommet mot Eibar og Mallorca. De er nødt til å begynne og plukke poeng, og da må spesielt de uavgjort-resultatene på hjemmebane bli vippet over til seire. Når Real Madrid kommer på besøk er de langt fra favoritter, men på en god dag, og foran et heltent hjemmepublikum kan de skape overraskelser for gigantene fra Madrid.

Se opp for

Sergio Guardiola på topp er en mann Real Madrid-forsvaret bør se opp for. Ikke at han er den farligste spilleren Ramos, Varane og gjengen møter, men han er en av få spillere på dette Real Valladolid-laget som er i stand til å score mål. På 19 kamper denne sesongen står han notert med fire mål og en målgivende pasning. Sist han tegnet seg på scoringslisten var 21.desember på Zorilla mot Valencia.

Startellever

Masip, Antoñito, Olivas, Salisu, Raul García – Rubén Alcaraz, Michel, Fernandez, Fede – Guardiola, Ünal

Real Madrid

Los Blancos har blitt servert en gyllen mulighet til å endelig få et forsprang på sine erkerivaler Barcelona. Katalanerne tapte 2-0 mot Valencia, og med seier her vil Real Madrid for første gang på lang tid ligge alene på topp med 46 poeng, tre poeng foran Barcelona. Real Madrid står med 2-3-0 på de fem siste kampene, og i forrige serierunde ble det 2-1-seier mot Sevilla på Santiago Bernabéu. På bortebane har det blitt 5-4-1 for Zidanes mannskap. Dette er ingen enkel kamp for Real Madrid, selv om de på papiret er mye sterkere enn sine motstandere. De må være full påskrudde fra start, og konsentrerte gjennom hele kampen for å ta tre poeng.

Se opp for

Etter et lite skadeavbrekk er Karim Benzema endelig tilbake i startelleveren. Franskmannen har vært svært god foran mål denne sesongen, og står med tolv mål på 19 kamper. Han har også registrert fem målgivende pasninger. En spiller som kan utrette en forskjell, noe han helt sikkert vil gjøre i denne kampen også.

Startellever

Courtois – Nacho, Varane, Ramos, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Isco, Rodrygo, Benzema

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker