Tramadol Online Florida Delivery Tramadol Purchase Online Legally Tramadol Online Fedex Next Day Order Tramadol Cash On Delivery Tramadol Online Cod Tramadol Mastercard Overnight

Rundens kapteinvalg: Kun Liverpool som gjelder!

Fotballsonen vil før hver runde presentere fem kapteinsvalg til denne runden og gi en liten begrunnelse for hvorfor det skal være akkurat disse du bør se etter.

Kjemp om 300 000 kr ved å trykke her!

Denne runden er det dobbel gameweek for Liverpool, og det er litt unaturlig å skulle lage en toppliste her. Man må nesten ha Liverpool spiller som kaptein om man skal henge med. De er få andre av de vanlige kapteinene som har en fin kamp heller, så det er kanskje ikke runden man skal gamble med å satse på at LFC skuffer. City har en tøff kamp borte mot Sheffield United som nekter å slippe inn mange mål, Leicester og Vardy er ute av form og frister absolutt ikke, Chelsea møter Arsenal i en kamp som er umulig å spå, Tottenham og Son finner ikke ut av hvordan de skal angripe. Slik kunne man fortsatt denne runden. Manchester United har en ok kamp, men Rashford er ute, noe som gjør at det vel ikke er noen der man tør å sette som kaptein.

Tippemesterskapet med 500 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Så, tilbake til Liverpool. De slipper ikke inn mål og de skaper sjanser som bare det mot alle lag. Her er det er et fluss av gode alternativ både offensivt og defensivt. Denne DGW er spesiell fordi det faktisk er en hel uke mellom kampene og man slipper derfor å være like bekymra for rullering som man vanligvis er i slike runder. I mellomtiden har Liverpool Shrewsbury, så de kommer nok til å ha uthvilte spillere til andre kamp. Problemet som vil oppstå denne runden er at det er to motstandere som er litt vriene. Både Wolves og West Ham kan helt plutselig være veldig gode på hjemmebane. Et annet problem er at det er så mange alternativer å velge i som kaptein. Det blir en umulig oppgave å rangere de ettersom alle isolert sett er gode valg, det gjelder kun å treffe og håpe at de andre ikke treffer.

Liverpool har et utrolig godt arsenal av bra FPL-valg både offensivt og defensivt. Når man velger en kaptein som spiller bør det være en stor mulighet for å få de ekstra CS-poengene og lettere bonus. Denne kampen er det så vanskelig å spå utfallet synes vi og vi velger å se bort ifra dem som kapteins- alternativer. TAA, Robertson og Van Dijk er alle veldig gode valg, men kanskje ikke som kaptein i denne runden.

Vi anbefaler derfor en av de offensive spillerne:

Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino

Med så usikre kamper er det kanskje mest nærliggende å tro at dette er kamper man ønsker å sitte med offensive spillere. De aller fleste vil nok jobbe inn på en eller to av disse gutta på lagene sine foran runden.

Litt statistikk fra de siste fire kampene for å se hvem som er i form:

I dette kan man lese at det er ganske så jevnt på de fleste områder, men at Salah og Mane muligens virker enda mer offensive og da oftere i farlige posisjoner. På de siste fire bortekampene har dog Firmino bedre statistikk enn sine kamerater på målsiden, men her er det litt tilfeldigheter inne muligens. Det er uansett verdt å ha med i bakhodet at Firmino har vært stabil på bortebane denne sesongen, og selv om det kan være litt tilfeldig er han over 3.0 billigere og kan fort være den som gjør at laget blir bra uten å bytte ut mange av de andre man egentlig vil ha. Firmino har de siste sesongene vist seg som en jevn spiller som er vanskelig å lese. De fleste er enige i at han som regel ser meget god ut og spesielt når han leverer kamper som han gjorde mot Leicester blir han hyllet. Det er fullt fortjent, men har lite å si for FPL. Laget er lagt opp til at Mane og Salah skal komme bak en Firmino som operer litt mer i mellomrommet. Brasilianeren kommer alltid til noen sjanser i kamp og kan score mål i de fleste kampene, men han er stort sett bak kompisene i de fleste statistikkene. Det er vanskelig å ha Firmino på laget ettersom det er så vanskelig å vite når det er bra å ha han. Et godt valg absolutt, men vi ville nok prioritert en av de andre nevnte offensive spillerne som kaptein denne runden.

Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Så er det tilbake til de to offensive midtbanespillerne til Liverpool. Her er det som skrevet gjentatte ganger ganske 50/50 på hvem man skal velge. Statistikken hopper litt frem og tilbake. Mane leder på poeng, men i dette regnestykke på man også legge på at Salah har slitt litt med skader i deler av sesongen. Salah er jevnt over mer i mer offensive posisjoner og snitter som regel høyest på touch i boks. Man ser ofte at han ligger igjen som spiss. Han har også spilt fulle 90 min mer enn Mane i det siste, men plutselig snur dette også. Mane har sett piggere ut denne sesongen og over det siste året egentlig, men nå i det siste virker Salah å ha funnet litt tilbake til den vi så for to år siden. Virker å ha overskudd og å være god i foten. Vi synes Salah rett og slett ser bedre ut akkurat nå, så om man skal vektlegge form er kanskje det noe som gjør at man bør ta en liten sjanse på Salah. Han er også på straffer, noe som er en stor bonus. Mane er eid av over 10 % flere og potensielt vil det da også være flere som setter han som kaptein. Salah blir en liten «diff», og om man treffer på han er det fort flere man kan gå forbi i sammendraget. Om man kun skal ha en av dem kan det være Mane det er lurest å ha for å skjerme litt, men om man skal satse litt ville vi gått for Salah!

Your man?
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker