Order Tramadol Paypal Tramadol India Online Tramadol Purchase Uk Tramadol 50Mg Buy Online Uk Tramadol Buy Online Uk Online Tramadol Overnight Delivery

FPL Oppsummering: GW23

Fotballsonen skal denne sesongen ta et tilbakeblikk på hver gameweek, for å gi våre lesere best mulig oversikt over hva man kan hente ut av runden i et FPL-perspektiv. Hva kan tallene fortelle oss fra runden som gikk, og har vi kanskje observert noe man ikke kan hente ut fra statistikkene?

Flest poeng:

Virgil van Dijk – 15p

Paulo Gazzaniga – 14p

Sergio Agüero, Raul Jimenez – 13p

Rundens overraskelse:

Newcastle ble dømt nord og ned da det ble klart at Rafa Benitez, som av Magpies-fansen ble sett som frelseren reinkarnert, ikke skulle lede laget lenger. Steve Bruce tok over, og fansen ga klart utrykk for sin misnøye. De ligger bedre an denne sesongen enn sist. Chelsea ble slått 1-0 på lørdag. I tillegg har Newcastle trepoengere mot Manchester United og Spurs, de også 1-0, ganske oppskriftsmessige Steve Bruce seire. Nå er det på tide å ta av seg hatten for det Bruce har fått til med et ganske begrenset mannskap.

Rundens skuffelse:

En runde der kun 5 av de antatte topp seks lagene poeng tok 3 poeng. Liverpool så klart. Manchester City som var forventet til å være med Liverpool og kjempe om ligatittelen tapte poeng nok en gang. Akkurat som sist år var det mot Roy Hodgson, Pep Guardiola tapte poeng. City ser ikke så solide ut lenger, og det føles nå ut som lag kan komme til Etihad med et reelt håp om poeng. Det er selvsagt verdi i City-spillerne, men den eneste man kan forvente spiller alt offensivt er jo nesten De Bruyne. Agüero, Jesus, Bernardo, David Silva, Mahrez og Sterling roteres så ofte at det er surt og sitte med så mye penger oppbundet i en spiller som kan benkes. Derfor ser mange FPL-managere bort fra City-offensiv, og leter etter spillere som får 90 minutter.

Prisøkning utvalgte:

Mohammed Salah – 12.3 -> 12.4

Dominic Calvert-Lewin – 5.9 -> 6.0

Jack Grealish – 6.5 -> 6.6

Lucas Digne – 5.7 -> 5.8

Prisnedgang utvalgte:

Dele Alli – 8.6 -> 8.5

Marcus Rashford – 9.1 -> 9.0

Raheem Sterling – 11.8 -> 11.7

Underliggende stats:

  • Mané (6,7) og Salah (6,8) topper listen over forventet poeng per kamp i år. Ganske gode indikatorer på at de burde kapteines i den kommende dobbelrunden. Kanskje til og med trippel kapteines.
  • Sergio Agüero fulgte opp Villa-kampen (3 mål og 1 assist) med to mål denne runden. Han var også sammen med Deeney, Jimenez og Haller den med flest skudd i boks (5).
  • Kevin De Bruyne skapte flest sjanser (6) inkludert en stor sjanse, etterfulgt av Lucas Digne (4) med to store sjanser, som møter lavtliggende Newcastle neste runde. To bra valg.
  • Vi kan også ta med oss at Aston Villa er det laget som har sluppet til flest store sjanser de siste fire rundene (16) og flest skudd mot i boks (47). Møter høytflyvende Watford, finnes god verdi i Deeney/Deulofeu/Doucoure/Sarr her.

Lærdom fra helga:

  • I starten av sesongen holdt jo ikke Liverpool nullen. De slapp inn få mål, men klarte ikke å holde nullen. Nå har de holdt sju på rad i alle turneringer. Med det offensive potensiale til Liverpool-forsvarere, i tillegg til CS, er det et seriøst spørsmål om man skal gå to forsvarere eller f.eks. Salah-Mane-Trent i dobbelrunden.
  • Ancelotti har ikke et bra lag og jobbe med, men klarer likevel å få til relativt greie resultater. Synes Calvert-Lewin er et veldig spennende valg, mens også Digne kan komme med offensive bidrag. Er hvertfall blitt mye mer solide siden Ancelottis inntog.
  • Tottenham mangler sårt Harry Kane. Trodde egentlig de kunne hatt Son Heung Min på topp i stedet og at det skulle gå greit uten spydspissen. Det har det ikke gjort. Tottenham har gått målløse av banen i tre strake Premier League kamper. Mourinho legger press på Levy nå, nesten desperat etter en ny spiss.
Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker