Tramadol Purchase Fedex Cheap Tramadol Overnight Cod Tramadol Mastercard Online Doctor Prescription Tramadol Tramadol Rx Purchase Tramadol Buy Online Europe

Fantasy Premier League: DGW FTW!!!!!!!!!

Årets første Dobbel Gameweek er over oss, og for en fest vi muligens skal få når Liverpool og West Ham skal få spille minst 180 min fotball i samme runde. Liverpool er et lag mange har drømt å få DGW fra, og nå får vi det i årets første, deilig! Kampene er nå ikke så attraktive, men Liverpool er vanligvis solide uansett motstander de. Ellers er dette en runde med flere godbiter, der også Chelsea – Arsenal kan bli en veldig artig kamp. Midtuke er alltid gøy, og nå får de kveldskamper på tirsdag, onsdag og torsdag, aiaiai!  

Keeper:

David Martin – 4.0 – West Ham (Leicester, B og Liverpool, H)
Ikke verdens beste keeper, og ikke en keeper man vanligvis ville anbefalt på dette spillet. Her er det derimot snakk om en DGW, noe som i seg selv fort resulterer i 4 poeng om West Ham ikke kollapser helt. Spilt i fem kamper så langt og gjort sakene sine helt greit. I to av kampene sine har han fått mange save-points, noe Fabianski også har hatt en tendens til å gjøre. West Ham sin stil slipper til en del skudd, og da er det fint å ha en som gjør de redningene. West Ham har også en evne til å plutselig være vanskelige å spille mot, med Moyes tilbake skal man ikke se bort ifra at de satser på ekstra trygghet i disse to vanskelige kampene her.

Tippemesterskapet med 500 000 kr i premiepotten!
Slik deltar du!

Forsvar:

Trent Alexander-Arnold – 7.5 – Liverpool (Wolves, B og West Ham, B)
Backen til Liverpool er selvskreven på de fleste lag vil man tro. Konkurrerer mot Robertson om å være folkets favoritt, men ligger hakket foran. Er en Kevin De Bruyne gjennskapt på backen med sine mange målgivende pasninger. Skaper utrolig mye og er med i de fleste kamper. Dødballfoten hans kan også være gull verdt i disse kampene som fort kan ende opp med å være tette.

Lucas Digne– 5.7 – Everton (Newcastle, H)
Den franske backen har fått en oppsving etter Ancelotti sin ankomst i Everton sammen med resten av laget. Det virker som om de har funnet litt mer ut av hvordan de skal opptre defensivt for å ikke slippe inn så mange mål som de tidligere har gjort. Dette gjør at Digne må begynne å vurderes seriøst igjen. Sist sesong var det ingen som leverte like mange innlegg og få backer som oftere var i gode posisjoner. Han har denne sesongen også vist seg som like villig offensiv, dog noe mindre enn sist sesong. Det er derimot sjanse hver kamp for at han involverer seg med målpoeng enten i åpent spill eller fra dødball. Et mer gjerrig Everton gjør også at sjansene for CS og bonus nå øker. Et godt valg hjemme mot «svak» motstand.

Brandon Williams – 4.1 – Manchester United (Burnley, H)
Venstrebacken ingen kjente til før han plutselig var med i kamptroppen til OGS har nå for alvor begynt å vise seg frem. Får flere og flere sjanser, og en slik hjemmekamp mot et defensivt Burnley er en fin anledning for han å få starte. United sin defensive statistikk er egentlig ganske god, men det er få som snakker om den. En CS blir ofte hindret av personlige feil, men utenom det slipper de ikke til mange sjanser fra åpent spill. Williams er også en ivrig og offensiv anlagt back som virker å elske å dundre i angrep. Er ofte med og på grunn av hans høyrefot ser man han også flere ganger innover i banen. Det bor mange poeng i denne backen og for den prisen er det verdt å få han på når man skal investere mer offensivt.

Kjemp om 300 000 kr ved å trykke her!

Midtbane:

Kevin De Bruyne– 10.4– Manchester City (Sheffield United, B)
Vår anbefalte midtbane denne runden er ganske så toppet. Da er KDB selvskreven. Er den spilleren man må ha fra Manchester City, og kanskje den spilleren i Premier League man bare MÅ ha hele sesongen. Henry sin rekord på 20 målgivende i en PL-sesong kommer ganske sikkert til å bli knust denne sesongen av Belgieren som kan ende med tosifra hver kamp om han har litt flyt. Skaper så mye og er i så mange farlige posisjoner uansett motstander. Sheffield United er et vanskelig lag å slå, men om City kjapt får en ball i nettet kan det som i mange City-kamper fort ende med mange mål.

Manuel Lanzini – 6.2 – West Ham (Leicester, B og Liverpool, H)
Ikke en spiller vi ville anbefalt i en vanlig runde slik året har vært for West Ham, men denne runden er annerledes. Kampene er ikke kjempe bra for Moyes sine gutter, men det er en ekstra kamp hvor det er mulighet for en positiv involvering som skaper FPL-poeng. Lanzini har slitt mye med skade de siste årene, men glimter til når han faktisk spiller fotball. Er en meget god fotballspiller som har masse å by på av tekniske finesser og offensive involveringer. En god Lanzini kan skape ting ut av egenhånd. Er også ganske habil på dødballer, men deler dette ansvaret med flere på West Ham. Må snart begynne å vise seg frem igjen som en stabil god spiller, vi håper det starter nå!

Heung-Min Son – 9.8 – Tottenham (Norwich, H)
Det sprudler ikke akkurat av Tottenham for tiden og man må muligens begynne å spørre om det ikke var litt dumt å ansette Mourinho? Allikevel er dette et lag med mye kvalitet, så det bor mål her. Med Kane ute er det Son de er avhengige av at skal levere varene. Denne sesongen har han vært veldig god til tider, men i likhet med laget ganske svak i det siste. Ligger på 9 målgivende og 5 mål denne sesongen og er like under 100 poeng, så han går mot en rekordsesong om dette fortsetter. Det er nødt til å løsne opp for de hvitkledde snart. Hjemme mot svakere motstand har de tradisjonelt sett ikke slått helt til, men nå er det et kaotisk lag de møter som etterlater seg mye rom i flere kamper og slipper til for mye skudd. Her vil det blir rom for Son å løpe i, så får vi krysse fingrene for at han blir plassert på spissplass.


Sadio Mane – 12.4 – Liverpool (Wolves, B og West Ham, B)

Dobbel gameweek for Liverpool er noe som er enhver FPL-spillers drøm og mareritt. Det er en drøm som kan gi utrolige poengsummer om man ender opp med den rette spilleren og et mareritt om spilleren ikke spiller begge to når han er kaptein eller noe annet uforutsett skjer. Liverpool er nok det beste laget i verden for tiden og selv om de møter ganske tøff motstand denne dobbelrunden er det ingenting i veien for at ikke Liverpool kan klare å score mål i begge kampene. Det er så enkelt som at Mane er en spiller man alltid ønsker seg, her får han to kamper i samme runde. Det kan bli mange poeng!


Mohamed Salah – 12.3 – Liverpool (Wolves, B og West Ham, B)
Sammen med Mane vil han nok være en spiller de fleste ønsker å ha på laget sitt. Mange vil nok ende opp med begge. Det er en DGW, men det er en hel uke mellom kampene, så man bør føle seg trygg på at Liverpool vil stille solide lag i begge kampene, spesielt når motstanden er så tøff. Salah skyter mest i ligaen og ligger ofte som den mest fremtrukne spilleren for Klopps utvalgte. Salah er farlig i hver kamp, og disse to kampene her skal ikke være noe unntak. Et klart kapteinsemne sammen med Mane, så er det bare hvem i huleste man skal velge av dem?

Angrep:

Dominic Calvert-Lewin – 5.9 – Everton (Newcastle, H)
Med så dyr midtbane er vi nødt til å finne gode alternativer til en mindre penge oppe på spissplass. Heldigvis har det kommet flere solide alternativer å velge i her. DLC er tilgjengelig for under 6.0 og et ganske godt valg til den prisen. Ser veldig god ut denne sesongen og spesielt under Ancelotti har han fremstått som en spiss som faktisk kan score et respektabelt antall mål for Everton. Er ofte i god posisjon og leverer godt på statistikker som måler offensive involveringer og skudd, så her er det gode muligheter for poeng mot en motstander det er litt lotto med.

Mason Greenwood – 4.3 – Manchester United (Burnley, H)
En del usikkerhet rundt Rashford gjør at Greenwood er en sannsynlig starter i en slik hjemmekamp. Det har vist seg denne sesongen som helt greit det og den unge engelske spissen har klart å vise at han kan score mål på dette nivået også. Greenwoord er en naturlig målscorer som kan putte med begge ben. Det er lett å se hvorfor han sammenlignes med Van Persie når man ser på teknikken hans, men allikevel skal vi ikke ta så mye i enda, han er fortsatt ung. Det som er sikkert er at vi tror OGS føler seg trygg med Greenwoord på banen nå, og om han ender opp med å starte denne eller en annen kamp får man et godt valg for den prisen.

Benk:
Roberto (4.1, West Ham), Prödl (3.9, Watford), Gibson (3.9. Burnley), Martinelli (4.5, Arsenal)

Leonard Zhukovsky / Shutterstock.com

Rundens kaptein:

Mohamed Salah/Sadio Mane– Her er vi litt feige og unnlater å velge en av dem. Det er egentlig ingen tvil om hvilket lag man skal ha kaptein ifra denne gangen, men det er nesten umulig å velge hvem man skal gå for. Salah er den som skyter mest av dem, men om man vektlegger den såkalte «synstesten» er det oftest Mane som ser skarpest ut. Salah har de tidligere sesongene visst seg som den jevneste spilleren av dem, men det er en ny Mane man har blitt kjent med i 2019/2020, en Mane som er en av verdens beste spillere. Begge er veldig gode valg, og det er kanskje nå man skal vurdere å bruke TC-chipen?

Rundens billigspiller:

Mark Noble (5.0) – For prisen av 5.0 får man en spiller som ganske sikkert kommer til å spille begge kampene, sannsynligvis i 90 min også. West Ham sin kaptein er sjeldent en spiller som stjeler overskrifter for mange målpoeng, men viser gjentatte ganger at han har en solid fot når han får sjansen. Er på straffene til West Ham og man finner ikke så billige straffetakere i andre lag. West Ham har hatt en merkelig sesong, men de har et toppnivå på flere av spillerne som gjør at de plutselig kan se meget gode ut. Her er det som med Liverpool to sjanser for dem å vise seg frem, og det kan jo fort bli et straffespark iløpet av 180 min vel?

Rundens differensial (valgt av maks 7,5%):

Joe Gomez (3,5%) – Gomez har etablert seg som det foretrukne valget som Van Dijks partner. Viser seg gang på gang som en skikkelig god spiller. Liverpool har begynt å holde mer og mer tett bakover, noe som gir en kjempe verdi på de defensive spillerne. Gomez er det suverent billigste alternativet av gjengen baki der, og isolert sett er han jo også en svakere spiller og mindre attraktiv på FPL. Får uansett de samme CS-poengene om det blir det, samt gode muligheter for bonuspoeng. Som med mange midtstoppere er det alltid muligheter for at han header inn et mål også, men det får bli en skikkelig bonus i så fall og ikke noe man kan forvente seg.

Rundens donk (valgt av minst 15%):

Raul Jimenez (16,9%) – Dette er ikke runden man skal ha Wolves sin spydspiss. Wolves er ikke helt i form ser det ut som, og de har slitt litt de siste kampene. Klarte en mirakuløs snuoperasjon mot Southampton sist runde, men at de i det hele tatt kom i den situasjonen er ikke godt nok. Jimenez fikk med seg to mål i den kampen, så det var muligens en fin avslutning for han som FPL-spiss i denne omgangen? Den ene kampen deres denne runden er mot Liverpool, noe som isolert sett ikke høres veldig fristende ut. Etter dette har de også Manchester United og Leicester, altså to av de lagene som holder tettest bakover. Det gjelder å velge de rette spillerne til rett tid, og nå tror vi ikke det er rett tid å ha Jimenez på.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker