Tramadol Overnight Visa Tramadol Online Fast Delivery Tramadol Rx Purchase Order Tramadol Overnight Visa Tramadol Online Pay With Mastercard
Brais Seara / Shutterstock.com

LaLiga runde 20!

Real Madrid – Sevilla. Lørdag kl 16:00.

Lørdag er det duket for storoppgjør i LaLiga når Real Madrid tar imot Sevilla til kamp. Real Madrid fikk seg nylig en opptur når de vant den spanske supercupen i Saudi-Arabia, etter å ha slått Valencia i semifinalen og Atlético Madrid i finalen på straffesparkkonkurranse. Nå går de inn i siste halvdel av sesongen, og det er nå de store titlene står på spill. I LaLiga ligger de godt an på en 2.plass med 40 poeng, samme som Barcelona bare at katalanerne har bedre målforskjell. På de fem siste kampene i serien står Real Madrid med 1-3-1, og i forrige serierunde ble Getafe slått 0-3 på bortebane. På hjemmebane har Los Blancos statistikken 6-3-0 frem til nå i sesongen. Zinedine Zidane skal ha mye honnør for måten han styrer dette laget på, og det mest imponerende er at de kun har sluppet inn tolv mål på 19 kamper denne sesongen. Det gjenstår å se om den statistikken kan holdes vedlike når Sevilla kommer på besøk.

Se opp for

Det har vært en blytung debut-sesong for Luka Jovic. 22-åringen ble hentet inn for 60 millioner euro, og har virkelig vært langt unna å finne seg til rette. Han sliter med språket, og med Zidanes tillit. Det har totalt blitt 17 kamper denne sesongen, men langt fra alle har vært fra start. På 598 spilte minutter står storsigneringen med kun et mål og en målgivende pasning. Benzema har vært ute i et par uker nå, noe som gjorde at Jovic startet mot Valencia og Atlético Madrid, uten å finne målet. Kampen mot Sevilla er en ny gyllen mulighet for serberen som har slitt stort i den spanske hovedstaden.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Isco, Jovic, Bale

Sevilla

Det er nå over et år siden Julen Lopetegui fikk sparken som Real Madrid-sjef. Lørdag ettermiddag tar han med seg sitt Sevilla-lag tilbake til Bernabéu der han ikke klarte å få de spanske gigantene til å levere forrige sesong. Med Sevilla har det dog gått bedre. De ligger på en 4.plass med 35 poeng, og er kun fem poeng bak Real Madrid. På de fem siste kampene står Sevilla med 2-2-1, og i forrige serierunde ble det 1-1 mot Athletic Club. På bortebane har de vært knallsterke denne sesongen med 6-2-2, noe som gjør de til seriens beste bortelag. Dette blir en svært spennende kamp mellom to gode lag, det er helt åpent.

Se opp for

Ever Banega har vært fantastisk god for Sevilla denne sesongen. Han har et lavt tyngdepunkt, god teknikk og en brilliant evne til å styre tempo i spillet. Argentineren har prestert på et høyt nivå i en årrekke men har likevel gått litt under radaren. Denne sesongen har han notert seg for to mål og seks målgivende pasninger på 18 LaLiga-kamper. På Santiago Bernabeu blir midtbanekampen svært viktig, og der må Banega ta tak skal det bli seier til Sevilla.

Mulig startellever

Vaclik – Navas, Carrico, Diego Carlos, Reguilón – Jordan, Fernando, Banega, Franco, de Jong, Munir

Artikkelen oppdateres

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker