Ordering Tramadol From Canada Order Tramadol Overnight Tramadol Sverige Online Cheap Tramadol Online Overnight By Tramadol Online Uk
Shutterstuck.com / Vladimir Koshkarov

LaLiga runde 19!

Getafe – Real Madrid. Lørdag kl 16:00.

Det som føles ut som en lang julepause er endelig over, og nå går LaLiga inn i andre og avgjørende fase av sesongen. Lørdag venter det et aldri så lite Madrid-derby når Getafe tar imot Real Madrid. De blåkledde fra utkanten av Madrid har for andre sesong på rad levert over all forventning. Forrige sesong ble det Europa League-plass, og denne sesongen er de også i rute. I forkant av denne kampen ligger de på 6.plass med 30 poeng, syv poeng bak Real Madrid og ni poeng bak serieleder Barcelona. På de fem siste kampene har Getafe notert seg for 3-1-1, og i forrige serierunde ble det 1-0-tap mot Villarreal. På hjemmebane er disiplene til Bordalas knallsterke, og står med 5-3-1 på Coliseum Alfonso Perez. Dette blir ingen lett kamp for Real Madrid, og Getafe har nok et håp om at de kan overraske Los Blancos.

Se opp for

Shutterstuck.com / Vladimir Koshkarov

På spiss-plassen har Getafe flere ringrever som bare leverer og leverer. Jorge Molina (37), Ángel (32) og Jaime Mata (31) er de som står for de fleste scoringene til Getafe. Spesielt er det Ángel som har vært i glitrende form denne sesongen med åtte scoringer på 17 kamper. Det er en spiller Real Madrid må se opp for, med sine smarte bevegelser i boks og teft til å score mål.

Mulig startellever

David Soria – Damian Suarez, Djene, Cabrera, Nyom – Jason, Maksimovic, Arambarri, Cucurella – Molina, Mata

Real Madrid

Real Madrid har vært gode det første halvåret av sesongen, og det er tydelig at Zidane har fått dette laget på riktig spor. Etter 18 serierunder er de to poeng bak Barcelona. De gikk nok inn i denne pausen med en litt bitter smak i munnen etter å ha spilt tre uavgjort på rad mot Valencia, Barcelona og Athletic Club, og spesielt mot de to sistnevnte hadde de fortjent alle tre poengene. På bortebane har de statistikken 4-4-1, og det eneste tapet de har denne sesongen kom borte mot Mallorca. Ellers har det blitt hele syv uavgjorte kamper til nå, og det er noe de bør luke vekk skal de hamle opp med Barcelona etter alle 38 serierundene. Real Madrid har et godt tak på Getafe, men denne kampen er ganske åpen av flere årsaker, først og fremst fordi Getafe er et veldig godt lag men også for at lag ofte er uforutsigbare etter et avbrekk fra fotballen.

Se opp for

Shutterstuck.com / Christian Bertrand

Karim Benzema har vært Real Madrids beste spiller to sesonger på rad nå etter at Cristiano Ronaldo forlot klubben. Franskmannen har denne sesongen tolv mål og fem målgivende pasninger på 17 kamper. Bak han er det Sergio Ramos som er toppscorer, med tre mål. Det er først og fremst et dårlig tegn for Real Madrid at de har såpass få målscorere, men det er også et stort kompliment til en spiss som har blitt utsatt for kritikk gjennom hele sin karriere. Han har nå bevist at han hører hjemme på dette nivået, og at han er en av europas aller beste målscorere.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Nacho, Mendy – Kroos, Casemiro, Valverde – Isco, Bale, Benzema

Espanyol – Barcelona. Lørdag kl 21:00.

Lørdag kveld er det duket for katalansk derby mellom Espanyol og Barcelona. Klubbene spiller i samme by, og har gjennom alle år hatt et rivalisering mot hverandre, selv om resultatene på banen har vært overlegent i favør Barcelona. Espanyol har en stor jobb å gjøre denne sesongen, for de ser helt forferdelige ut. De ligger på 20.plass med ti poeng, og kun to seiere på 18 kamper. Sist Espanyol vant var 27.september 0-1 borte mot Levante, og siden den kampen har det blitt 0-2-6. På hjemmebane står de med 0-2-7 denne sesongen, og da sier det seg selv hvorfor de blåhvite ligger der de ligger på tabellen. Den største målsettingen når Barcelona kommer på besøk bør være å ikke bli ydmyket, for spiller de slik de har gjort over lang tid nå så er de sjanseløse. Det lukter nedrykk av det Espanyol bedriver for tiden.

Se opp for

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Marc Roca er den desidert beste og mest talentfulle spilleren Espanyol har i troppen. Midtbanespilleren var ifølge flere medier ryktet til Bayern Munchen og Real Madrid i forkant av denne sesongen, men det ble ingen overgang. Midtbanespilleren har en ro med ballen som balanserer midtbanen fint, og i tillegg har han en veldig bra pasningsfot. Dette er etter all sannsynlighet siste sesongen han spiller i Espanyol.

Mulig startellever

Diego Lopez – Javi Lopez, Bernardo, David Lopez, Dídac – Wu Lei, Iturraspe, Roca, Pedrosa, Darder – Calleri

Barcelona

Barcelona topper tabellen med 39 poeng, to poeng foran deres erkerivaler Real Madrid. Denne sesongen kommer det etter all sannsynlighet til å bli et rotterace mellom de to lagene helt til siste slutt. Ingen av de har imponert nevneverdig, men samtidig har begge vært solide og plukket poeng jevnt og trutt. På de fem siste kampene står Barcelona med 3-2-0, og i forrige serierunde ble det 4-1-seier over Alavés. Det er på bortebane Barca stortsett har tapt poeng denne sesongen. Der står de med 4-2-3, noe som bør forbedres. Denne kampen og neste mot Granada bør de vinne greit, før Valencia venter borte på Mestalla den 25.januar i seriesammenheng.

Se opp for

Shutterstuck.com / cristiano barni

Ter-Stegen er en spiller som ofte går under radaren når man snakker om Barcelona. Sisteskansen har de siste sesongene vært vanvittig god, og reddet de i flere kamper der de har vært under press. Han har gode reflekser, men mest av alt er han vanvittig bra med beina. Han slår noen pasninger som selv midtbanespillere i denne ligaen ville vært stolte over. Tyskeren har faktisk notert seg for to målgivende pasninger denne sesongen fra sin keeperposisjon. Det er rimelig imponerende.

Mulig startellever

Ter-Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba – Rakitic, Busquets, de Jong, Messi, Suarez, Griezmann

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker