Order Tramadol 50Mg Online Tramadol Order Online Tramadol 50Mg Tramadol Online Texas Tramadol Online Fast Delivery
Yuri Turkov / Shutterstuck.com

LaLiga runde 18!

Barcelona – Alavés. Lørdag kl 16:00.

Barcelona spilte i midtuken mot Real Madrid, i en kamp der de skuffet og var tannløse i store deler av kampen. Heldigvis for deres del ble Real Madrid snytt for et klart straffespark, i tillegg til at de ikke klarte å sette noen av de sjansene de hadde. Det gjør at Barcelona topper tabellen i forkant av denne kampen med 36 poeng. Blaugrana har to bedre målforskjell enn sine arge rivaler fra den spanske hovedstaden. På de fem siste kampene står Barcelona med 3-2-0, og i de to siste har det blitt 2-2 borte mot Real Sociedad og 0-0 mot Real Madrid på Camp Nou. På eget gress har katalanerne vært knallsterke hittil i sesongen, og står med 6-1-0 og 30 scorede mål foran sine egne trofaste supportere.

Se opp for

Ter-Stegen er en spiller som ofte går under radaren når man snakker om Barcelona. Sisteskansen har de siste sesongene vært vanvittig god, og reddet de i flere kamper der de har vært under press. Han har gode reflekser, men mest av alt er han vanvittig bra med beina. Han slår noen pasninger som selv midtbanespillere i denne ligaen ville vært stolte over. Tyskeren har faktisk notert seg for to målgivende pasninger denne sesongen fra sin keeperposisjon. Det er rimelig imponerende.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, de Jong – Messi, Suarez, Griezmann

Alavés

For Alavés så blir det nok en sesong der de kriger på nedre halvdel av tabellen, men de har for gode kvaliteter i laget til å rykke ned. I forkant av denne kampen ligger baskerne på 14.plass med 19 poeng. De står med 2-1-2 på sine fem siste kamper, men er i en dårlig rekke nå med ingen seire på de tre siste. Forrige runde ble det 1-1 mot Leganés på hjemmebane. Alavés er kjent for å være et godt hjemmelag, der de blant annet har supportere som lager god kok. På eget gress har det blitt 4-3-2, der tapene har kommet knepent mot Sevilla og Real Madrid, men på bortebane sliter de mer. Der har det gått dårlig med 1-1-6, og de klarer rett og slett ikke å vinne. Da blir det tøft når Camp Nou og Barcelona er neste motstander.

Se opp for

Lucas Pérez har virkelig funnet formen igjen. Etter en mislykket opphold i England returnerte han til Baskerland, og der har Alavés’ store stjerne virkelig tatt tak denne sesongen. 31-åringen har notert seg for åtte mål og to målgivende pasninger på 17 kamper, der 13 av de har vært fra start. Dette er en spiller som kan skape trøbbel for Barcelona-forsvaret denne lørdagen på mektige Camp Nou.

Mulig startellever

Pacheco – Ximo, Ely, Laguardia, Duarte – Aleix Vidal, Manu Garcia, Wakaso, Rioja – Lucas Pérez, Joselu

Real Madrid – Athletic Club. Søndag kl 21:00

Real Madrid har frem til nå kommet godt ut av det som kanskje har og er en av de tøffeste ukene de har denne sesongen. Forrige helg klarte de å spille uavgjort borte mot Mestalla, og i midtuken var de det beste laget mot Barcelona på Camp Nou i en kamp som endte 0-0. Det gjør at Real Madrid i forkant av denne kampen fremdeles har like mange poeng, 36, som Barcelona på toppen av tabellen. I tillegg har man nå unnagjort de tøffeste bortekampene i LaLiga, så hvis dette laget kan holde formen ved like etter jul også, så lukter det så smått ligagull i den spanske hovedstaden. For å avslutte en sterk uke, venter altså Athletic Club på Bernabéu, i det som er siste kamp før Getafe venter 4.januar.

Se opp for

Jose Breton/ Shutterstock.com

Bak Lionel Messi, er tiden nå inne for å anerkjenne Karim Benzema som den beste spilleren i LaLiga denne sesongen. Franskmannen klarer rett og slett ikke å stoppe og score mål. På 16 ligakamper har Benzema tolv mål og fem målgivende pasninger. Han har endelig begynt å få den anerkjennelsen han fortjener blant eksperter og supportere, og det han har gjort de to siste sesongene på banen er verdig en av verdens desidert beste angrepsspillere.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Militao, Mendy – Kroos, Valverde, Modric – Bale, Benzema, Rodrygo

Athletic Club

Athletic Club kommer til den spanske hovedstaden med ønsker om å gjøre det vanskelig for Real Madrid. Dette blir ingen enkel kamp for gigantene fra Madrid, for bortelaget har til nå hatt en god sesong. De ligger på 7.plass med 27 poeng, og står med 3-1-1 på de fem siste kampene. På bortebane har det kun blitt en seier denne sesongen, og fire uavgjort og tre tap. De to siste kampene har det blitt 3-2-tap borte mot Real Betis og 0-0 hjemme mot Eibar i forrige serierunde. Det ønsker nok baskerne å få slutt på. Etter Atlético Madrid er Real Madrid og Athletic Club (12) de to lagene som har sluppet inn færrest mål, så her lukter det fort en kamp med få scoringer. Det blir spennende å se hvem som strekker det lengste strået, bortelaget har nemlig hatt en uke hvile også.

Se opp for

Inaki Williams har ikke hatt en særlig god sesong til nå. Det har blitt fire mål på 17 kamper, men han er en spiss som aldri kan avskrives. Han kan finne på å gjøre det mest fantastiske, for så å bomme på sjanser som er tilnærmet ferdigscoret. Real Madrid-forsvaret må ha øyene oppe for angrepsspilleren som er svært hurtig og sterk. Får han rom å boltre seg i kan det fort bli skummelt. Han er nok selv også ivrig på å forbedre formen foran mål.

Mulig startellever

Unai Simón – Lekue, Yeray Alvarez, Iñigo Martinez, Yuri – Unai López, Dani Garcia – Williams, Sancet, Córdoba – Raúl Garcia

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker