Tramadol Online Texas Online Tramadol Australia Order Tramadol Online Cod Tramadol Legal To Order Online
Julian Nagelsmann og hans RB Leipzig leder Bundesliga. Til helga gjester de tabelltoer Augsburg. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Midtukerunde i Bundesliga

De tre store forhåndsfavorittene dro alle i land overbevisende seire i helgen, og Leipzig overtok tabelltoppen. Nå venter en stor oppgave i den nest siste runden før tyskerne tar en lang vinterpause.

200 kr gratisspill på El Clasico!
Slik mottar du dette tilbudet.

Det ble en målrik femtende serierunde i Bundesligaen. Bayern München hadde noe så sjeldent som to strake tap før runden, og de havnet også i trøbbel hjemme mot Werder Bremen, da Milot Rashica scoret et vidunderlig mål midtveis i første omgang. Men med Coutinho i spissen slo Bayern kraftig tilbake. Det endte til slutt 6-1, og brasilianeren noterte seg med hat-trick og to målgivende.

Schalke fortsetter også på imponerende vis, etter å ha slått Frankfurt 1-0 på hjemmebane. Blåtrøyene måtte spille den siste halvtimen med en mann mindre, etter at kaptein Alexander Nubel fikk marsjordre etter en forferdelig takling. Seieren sørger for at de kongeblå ligger på en veldig respektabel fjerdeplass når lagene nærmer seg halvspilt sesong. Nubel har i ettertid fått fire kampers straff for taklingen.

Barcelona – Real Madrid
Slik kan du se kampen uten kostnader!

Tungvektere møtes på Signal Iduna

Både Dortmund og Leipzig hadde til slutt små problemer med å ta med seg tre poeng på bortebane i helgen. Dortmund slo Mainz 0-4, mens Leipzig bestemte i samtlige minutter mot Düsseldorf, i en kamp som endte 0-3. Nå møtes lagene, som før runden befinner seg på henholdsvis tredje- og førsteplass.  

Gjestene er det store formlaget i ligaen. De har nå seks strake seire, og etter at Mönchengladbach gikk på et tap i helgen, hoppet Leipzig opp på toppen, med to poengs luke. Med 42 scoringer er de også det mestscorende laget i ligaen, i tillegg til at de er det desidert beste bortelaget i ligaen, og har plukket 19 poeng på de åtte første kampene. Leipzig har enda en relativt fersk historie i Bundesligaen, og dette er bare det syvende møte mellom lagene. Den statistikken leder enda Dortmund, med tre seire, mens Leipzig har to seire mens en kamp endte med poengdeling.

Axel Witsel blir ikke å se på banen igjen før 2020. Foto:
ph.FAB / Shutterstock.com


Dortmund ser ut til å være på bedringens vei, og står med tre strake seire. Men utenfor banen har de støtt på problemer. Axel Witsel har spilt sin siste kamp for året, etter at han skal ha falt i sitt eget hjem og fått en stygg ansiktsskade. I tillegg er Thomas Delaney og Marcel Schmelzer ute for denne kampen.

Tabellnaboer møtes på Schwarzwald-Stadion

Freiburg hadde en voldsom start på sesongen, men ser ut til å være tilbake til hverdagen nå. Men tross en veldig begrenset fangst, særlig på bortebane, befinner de seg på en sjetteplass på tabellen. Onsdag møter de Bayern München hjemme, som ligger plassen over. Med hjemmeseier her vil Freiburg til og med passere den regjerende mesteren. Freiburg kommer fra et 1-0 tap borte mot sesongens til nå største skuffelse, Hertha Berlin, men hjemme er Freiburg i bedre form.

Statistisk sett ser det likevel ut som om dette kan bli en for stor oppgave for hjemmelaget. På de 16 siste kampene lagene imellom på denne arenaen, har Freiburg kun en seier, mens 12 av dem har endt med borteseier. Totalt har Freiburg bare fire seire på 39 kamper, og alle har kommet på hjemmebane.

Niklas Sule, Lucas Hernandez, Kingsley Coman og Leon Goretzka er alle ute for gjestene, mens for vertene er det bare angriperen Gian-Luca Waldschmidt som definitivt ikke kommer til å spille kampen.

Rundens kamper:

Tirsdag 17. desember

Werder Bremen – Mainz

Dortmund – Leipzig

Union Berlin – Hoffenheim

Augsburg – Düsseldorf

Onsdag 18. desember

Bayer Leverkusen – Hertha Berlin

Eintracht Frankfurt – Køln

Freiburg – Bayern München

Wolfsburg – Schalke

Monchengladbach – Paderborn

Barcelona – Real Madrid
Slik kan du se kampen uten kostnader!

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker