Tramadol With Mastercard Get Tramadol Online Purchasing Tramadol Real Tramadol Online Tramadol Order Online Uk Ordering Tramadol From Canada
kivnl / Shutterstock.com

El Clasico: Slik kan du se Barcelona mot Real Madrid!

Barcelona – Real Madrid. Onsdag kl 20:00.

Denne kampen skulle i utgangspunktet blitt spilt for rundt en måned siden, men grunnet urolighetene i katalonia har den blitt utsatt. De siste dagene har det blitt skrevet fullt av sider i mediene om at situasjonen der ikke har blitt bedre, men at kampen likevel skal gjennomføres. Begge lags busser skal visstnok bli kjørt til stadion samtidig, for å unngå fiendtlige tilstander når Real Madrid bussen blir kjørt fra hotellet til stadion. Med mindre noe helt spektakulært skulle skje, så spilles altså verdens største klubboppgjør på Camp Nou onsdag klokken 20.00.

Barcelona

I forkant av denne kampen topper Barcelona tabellen med 35 poeng. Det er like mange poeng som Real Madrid har, bare at Lionel Messi og gjengen har to mål bedre målforskjell. Dette er første gang en El Clasico spilles der begge lagene har like mange poeng i forkant av kampen. På de fem siste kampene har Barcelona notert seg for 4-1-0. De gikk på et poengtap i helgen borte mot Real Sociedad der det endte 2-2. På hjemmebane har Barcelona vært bunnsolide og vunnet alle syv kampene som har blitt spilt. De har i tillegg til det scoret 30 mål og sluppet inn ni på Camp Nou. Da sier det seg selv at de er favoritter nesten uansett hvem som kommer på besøk til mektige Camp Nou og Barcelona.

200 kr gratisspill på El Clasico!
Slik mottar du dette tilbudet.

Se opp for

Lionel Messi er det nærmest ikke vits å skrive om lenger, for det finnes ikke lenger superlativer som kan beskrive hvor god han er. En annen Real Madrid-forsvaret må passe på er Luis Suarez. Uruguyaneren elsker å spille mot Los Blancos, og har elleve mål og fem målgivende på 15 kamper mot erkerivalene fra Madrid. Han er som skapt for disse kampene, og hans konkurranseinstinkt og vinnervilje kommer ofte til uttrykk i kampene mot Real Madrid. Suarez og Ramos har hatt mange dueller seg imellom de siste årene, og i denne kampen vil nok ikke det endre seg.

Barcelona – Real Madrid
Slik kan du se kampen uten kostnader!

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Rakitic, Busquets, de Jong – Messi, Suárez, Griezmann

Real Madrid

Los Blancos spilte en veldig god førsteomgang mot Valencia i helgen, men utover i kampen ble det tøft og når Soler sendte hjemmelaget i ledelsen drøye ti minutter før slutt så det tøft ut. Likevel klarte Real Madrid å utligne på overtid, og tok et viktig poeng. Det gjør at Real Madrid, i likhet med Barcelona, har 35 poeng i forkant av denne kampen. Zidanes tropp har 4-1-0 på de fem siste kampene. På bortebane har de statistikken 4-3-1, og er ikke favoritter i bataljen på Camp Nou. Real Madrid har slitt de siste kampene mot Barcelona, og sist de møttes på Camp Nou i LaLiga-sammenheng var forrige sesong i oktober og da vant Barcelona 5-1. Det kan ikke gjenta seg på onsdag for Real Madrids del.

Se opp for

Bak Lionel Messi, er tiden nå inne for å anerkjenne Karim Benzema som den beste spilleren i LaLiga denne sesongen. Franskmannen klarer rett og slett ikke å stoppe og score mål. På 15 ligakamper har Benzema tolv mål og fem målgivende pasninger. Det er like mange scoringer som Lionel Messi, bare at argentineren har gjort det på fire færre kamper. Benzema er en spiller Real Madrid må sette sin lit til, skal de vinne denne kampen.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Modric, Valverde, Casemiro, Kroos – Benzema, Bale

Barcelona – Real Madrid
Slik kan du se kampen uten kostnader!

Kategorier
NyheterSpaniaUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker