Tramadol Order Overnight Tramadol Online Texas Tramadol Online Buy Tramadol Pay With Mastercard Buy Cheapest Tramadol Online Tramadol Online Legal
Christian Bertrand / Shutterstuck.com

LaLiga runde 16!

Real Madrid – Espanyol. Lørdag kl 13:00.

Et skadeutsatt Real Madrid tar lørdag imot Espanyol til LaLiga-kamp. Los Blancos må klare seg uten Eden Hazard, Gareth Bale og Marcelo. I tillegg er Lucas Vazquez, James Rodriguez og Marco Asensio ute fra før. Til tross for det har Real Madrid sett gode ut i det siste, og et mål dårligere målforskjell gjør at de ligger på 2.plass bak Barcelona. På de fem siste kampene har det blitt 4-1-0 for Real Madrid, og i forrige serierunde slo de Alavés 1-2 på bortebane. Klubben fra den spanske hovedstaden kommer nå snart til en periode der Valencia, Barcelona og Athletic Club venter, så dette er en av de «lette» kampene de har før den tid, som vil gi muligheter til Vinicius, Rodrygo og muligens Luka Jovic til å vise seg frem.

Se opp for

Brais Seara / Shutterstuck.com

Etter at Santiago Solari tok over Real Madrid før jul forrige sesong, utviklet Vinicius seg fra å være en Castilla-spiller til å bli en som herjet i kamper mot Ajax, Barcelona og Atlético Madrid. Han var en av Los Blancos beste spillere forrige sesong, men under Zidane har han slitt med spilletiden og ikke klart å vise seg frem. Det har blitt åtte kamper for brassen denne sesongen i LaLiga, der kun fire har vært fra start. Med Eden Hazard og Bale ute, åpner det muligheter for Vinicius som nå må vise seg frem igjen.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius

Espanyol

Espanyol sliter tungt for tiden, og klarer ikke å vinne fotballkamper. De andre lagene er i ferd med å rykke fra, mens katalanerne ligger på 19.plass med ni poeng. Det har nå blitt fem poeng opp til Mallorca på 17.plass, og det blir nok en sesong der de må kjempe mot nedrykk. På de fem siste kampene står Espanyol med 0-1-4, og i forrige serierunde ble det 2-4-tap hjemme mot Osasuna. Espanyol slipper inn flest mål i LaLiga med 28 baklengs på 15 kamper. Dette må de få gjort noe med når de gjester et titteljagende Real Madrid.

Se opp for

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Marc Roca er den desidert beste og mest talentfulle spilleren Espanyol har i troppen. Midtbanespilleren var ifølge flere medier ryktet til Bayern Munchen og Real Madrid i forkant av denne sesongen, men det ble ingen overgang. Midtbanespilleren har en ro med ballen som balanserer midtbanen fint, og i tillegg har han en veldig bra pasningsfot. Dette er etter all sannsynlighet siste sesongen han spiller i Espanyol.

Mulig startellever Diego López – David López, Bernardo, Calero – Marc Roca, Victor Gómez, Darder, Granero, Didac Vila – Calleri, Wu Lei

Real Valladolid – Real Sociedad. Søndag kl 16:00.

Real Valladolid får søndag ettermiddag besøk av et høytflyvende Real Sociedad-lag med Martin Ødegaard i spissen. Hjemmelaget som deleies av den brasilianske legenden, Ronaldo Fenomeno, har hatt en godkjent start på sesongen. Real Valladolid har av mange eksperter sett på som en av de lagene som er favoritter til å rykke ned, men starten på sesongen har sett lovende ut. De ligger på 14.plass med 18 poeng. På de fem siste kampene har det blitt 1-1-3, og i forrige kamp ble det 0-0 borte mot Celta Vigo. Her får de en helt annen utfordring når det er Real Sociedad som venter på motsatt banehalvdel.

Se opp for

Óscar Plano er den største offensive trusselen Real Valladolid har å komme med. Den offensive midtbanespilleren er viktig for flyten i angrepsspillet, og i tillegg er han en av få på dette laget som leverer greit med målpoeng. Det har blitt tre mål og to målgivende pasninger på 15 kamper for 28-åringen som har en fortid fra Real Madrid-akademiet.

Mulig startellever

Masip – Moyano, Olivas, Salisu, Nacho – Plano, Alcaraz, Míchel, Hervías – Sandro, Guardiola

Real Sociedad

Det har vært fantastisk å se Real Sociedad spille football denne sesongen. Martin Ødegaard har fått opp interessen for baskerne i Norge, men i tillegg til det så har de en rekke andre spillere som er fantastiske å se på, spesielt offensivt. La Real som de kalles har en reell mulighet til å klare Champions League-spill neste sesong. I forkant av denne kampen er de på 4.plass med 26 poeng. Baskerne er fire poeng bak Sevilla som har 3.plassen med en kamp mer spilt. På de fem siste kampene har det blitt 2-1-2, og i forrige serierunde ble det 4-1 hjemme mot Eibar. Dette er en vrien bortekamp, men de blir sett på som favoritter.

Se opp for

Christian Bertrand/Shutterstock.com

Det er helt sprøtt det Martin Ødegaard driver med for tiden. Han er utlånt to år til Real Sociedad, men det er allerede nå snakk om at Real Madrid kommer til å hente han tilbake til den spanske hovedstaden etter sesongen. Han har gått rett innpå dette laget og tatt tak. Selv når han er småskadet spiller han, og det gjør han med bravur. Det har blitt tre mål og fire målgivende pasninger på 13 kamper, men det som er mest imponerende er det blikket han har for spillet og hvordan han kan finne sine lagkamerater med den roen han har,

Mulig startellever

Remiro – Gorosabel, Le Normand, Llorente, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Willian José, Oyarzabal

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker