Best Place For Tramadol Online Order Tramadol Florida Tramadol Online Fast Delivery Tramadol Orders Online
Helgas største oppgjør er kampen mellom Gladbach og Bayern Munchen på Borussia-Park. Foto: Fingerhut / Shutterstock.com

Nøkkeloppgjør på Borussia-Park

I forkant av den fjortende serierunden i Bundesliga, er det ett oppgjør som peker seg spesielt ut, når serieleder Borussia Mönchengladbach tar imot regjerende mester Bayern München.

Manchester City seier til 5 i odds mot Manchester United!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Overraskelsene fortsetter å komme på løpende bånd i den tyske ligaen, senest da Bayern München snublet og tapte 1-2 hjemme for Bayer Leverkusen forrige helg. En knallsterk prestasjon av gjestene, som overlevde det voldsomme presset i andre omgang. En hardt presset Lucien Favre fikk seg et lite pusterom, da hans Dortmund fikk med seg alle poengene borte mot Hertha Berlin. Imponerende nok, bevarte de 1-2 ledelsen de tok med seg til pause, etter at Mats Hummels like før fikk marsjordre.

Sekspoengers-kamp

Alles oppmerksomhet vil bli rettet mot oppgjøret Mönchengladbach-Bayern München denne helgen. Gladbach holder enda på ledelsen i ligaen, etter at de slo overraskelseslaget Freiburg 4-2 sist runde. Dermed har de fire poengs forsprang på helgens motstander, som trolig vil være den største konkurrenten når det hele skal summeres opp i mai. Bayerns tap for Leverkusen ble det første poengtapet for deres midlertidige sjef, Hans-Dieter Flick, i hans femte kamp i stolen. Det var også de første målene Bayern slapp inn etter trenerbyttet.

Gladbach hadde en litt treg start på hjemmebane denne sesongen, og sto bare med ett poeng på de to første ligakampene hjemme, i tillegg til det sjokkerende 0-4 tapet for østeriske Wolfsberger i Europa League, men siden det tapet står de nå med seks strake seire hjemme i alle turneringer. Bayern på sin side har hatt noen veldig solide kamper på bortebane denne sesongen. På sine totale elleve bortekamper har de vunnet åtte, og scoret 35 mål. Deres eneste tap på fremmed gress til nå er det sviende 5-1 tapet for Frankfurt, som kostet Niko Kovac jobben.

Dette er langt ifra Bayerns favorittarena. De siste 20 kampene på Borussia-Park har resultert i kun seks borteseire. I de ferskeste oppgjørene har de også slitt med å score på denne arenaen, med unntak av forrige sesongs komfortable 1-5 seier. Like enkelt blir det nok neppe for gjestene denne gangen, som kan være hele sju poeng bak om de skulle tape denne kampen.


NM i Oddstipping!
Slik kan du bli norges beste oddstipper!

Spennende kveldsoppgjør

Bare minutter etter kampslutt på Borussia-Park, kommer det en annen godbit på BayArena. Bayer Leverkusen tar imot Schalke i 18:30 oppgjøret. Leverkusen har hatt en skuffende start på sesongen, og lignet ikke i det heletatt på utgaven vi så det første halvåret med Peter Bosz som sjef. Men siden vi gikk inn i november har det sett langt bedre ut. Fire seire og et uavgjort på de siste fem, hvor av både Atletico Madrid og Bayern München har blitt slått sier sitt om formen de nå besitter.

Schalke har sprudlet etter sommerens ansettelse av David Wagner. Et litt flatterende 0-3 tap for Bayern München og 2-0 borte mot Hoffenheim er de to eneste tapene denne sesongen. Amine Harit ser ut til å ha fått en ny start på sin Schalke-karriere, og er den offensive katalysatoren til laget som før runden befinner seg på 3. plass. På sine siste fem oppgjør står også de med fire seire og en uavgjort, så det er to formlag som møtes på lørdag.

Julekalendere: De beste juletilbudene!
Benytt deg av juletilbudene her!

David Wagner har hatt en stråkende start som Schalke-sjef. Foto: /shutterstock

Schalke har også i det siste hatt for vane å plukke poeng på BayArena. Tre seire, to uavgjort og et tap på de siste seks er imponerende borte mot et lag av Leverkusens kaliber. Kanskje enda mer interessant er det at Leverkusen kun har scoret fem mål på disse oppgjørene. Det er uvanlig kost for et lag som vanligvis hamrer inn mål. Likevel er vertene oddsfavoritter i forkant, og vil komme opp på lik poengsum om de slår de kongeblå lørdag kveld.

Bundesliga runde 14:

Fredag 6. desember:

Eintracht Frankfurt – Hertha Berlin

Lørdag 7. desember:

RB Leipzig – Hoffenheim

Augsburg – Mainz

Borussia Mönchengladbach – Bayern München

Dortmund – Fortuna Düsseldorf

Freiburg – Wolfsburg

Bayer Leverkusen – Schalke

Søndag 8. desember:

Union Berlin – Køln

Werder Bremen – Paderborn

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker