Order Tramadol Next Day Delivery Tramadol Online Fast Delivery Buying Tramadol In The Uk Can You Get Tramadol Online

LaLiga runde 15!

Alavés – Real Madrid. Lørdag kl 13:00.

Alavés får storfint besøk fra den spanske hovedstaden når Real Madrid skal være motstandere i lørdagens formiddag-kamp. Alavés har hatt en varierende start på sesongen resultatmessig, men ser man på tabellen så ligger de omtrent der man forventet at de skulle være i forkant av sesongen. Det har blitt fem seiere, tre uavgjort og seks tap for baskerne, noe som gjør at de ligger på 13.plass med 18 poeng. De har dog vært i bra slag i det siste, og står med to seiere på rad mot Real Valladolid og Eibar. I denne kampen bør de kunne gjøre ting vanskelig for Real Madrid, men de skal nok få det tøft med å vinne kampen.

Se opp for

Shutterstuck.com / Ververidis Vasilis

Lucas Pérez er i fantastisk form for tiden, og banker inn den ene scoringen etter den andre. Spissen har for alvor gjenopplivet karrieren sin, noe som er gøy å se. 31-åringen står med syv mål og to målgivende pasninger på ti startede kamper denne sesongen. Lagets store stjerne scoret mål i hver kamp mellom 7. og 13.runde. Det vil si i syv kamper på rad, og her må Real Madrid-forsvaret for alvor være på vakt.

Mulig startellever

Pacheco – Martín, Navarro, Ely, Duarte – Vidal, Wakaso, Pina, Burke – Joselu, Lucas Pérez

Real Madrid

Los Blancos er i fantastisk form for tiden, og i midtuken herjet de med PSG før konsentrasjonen glapp ti minutter før slutt og kampen endte 2-2. Likevel tar de nok med seg selvtillit videre for de leverte en praktkamp. Det dumme er at Hazard er ute i et par uker, men dette laget oser av kvalitet så det bør gå greit. Real Madrid ligger på 2.plass på tabellen i forkant av denne kampen med 28 poeng. Samme poengsum som Barcelona, men et mål mindre målforskjell. På de fem siste kampene står Zidanes mannskap med 3-1-1, og i forrige serierunde ble Real Sociedad slått 3-1 på Bernabéu. Det ble lagt mye innsats i kampen mot de franske gigantene, men Madrid-klubben er favoritter også i denne kampen.

Se opp for

Shutterstuck.com / CP DC Press

Rodrygo Goes ble hentet til Real Madrid fra Santos for rundt 45 millioner euro. 18-åringen har virkelig tatt imot de sjansene han har fått, og har nå spilt seg inn til en plass på laget. I serien har han startet to kamper kamper, og notert seg for to mål. Han scoret også hat-trick i Champions League-debuten sin mot Galatasaray. Kantspilleren er veldig moden for alderen, og har bra teknikk og er overraskende iskald foran mål. En veldig god start for han i den spanske hovedstaden.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Militao, Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modric – Bale, Benzema, Rodrygo

Atlético Madrid – Barcelona. Søndag kl 21:00.

Runden avsluttes med storoppgjøret mellom Atlético Madrid og Barcelona. Det må være lov å si at hjemmelaget har hatt en skuffende start på sesongen. Los Rojiblancos mistet mange sentrale spillere i sommer, og har ikke klart å erstatte de bra nok enn så lenge. I forkant av denne kampen ligger de på 6.plass med 25 poeng, og 6-7-1 på kampene de har spilt til nå. Veldig mange uavgjorte kamper, og det kommer av at dette Atletico-laget er pinlig svake offensivt med kun 16 mål i serien denne sesongen. De har presset på seg og må vinne denne kampen, for et tap her vil gjøre at Barcelona og Real Madrid får en luke på fem poeng ned til de rødhvite fra Madrid.

Melinda Nagy / Shutterstuck.com

Se opp for

Alvaro Morata har vært deres målscorer denne sesongen, og det ser ut som at mye avhenger av han for at de skal kunne bikke jevne kamper i deres favør. Den utskjelte spanjolen fem mål i serien denne sesongen og en målgivende pasning. Han passer bra inn i Simeone-systemet og bidrar med mye løpskraft og fysikk på topp. En spiller Barcelona-forsvaret bør se opp for.

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi – Koke, Thomas, Saúl, Vitolo – Felix, Morata

Barcelona

Katalanerne leverte en god kamp i Champions League i midtuken, og vant komfortabelt på Camp Nou mot Dortmund. I hjemlig serie har de vært under kritikk for å ikke spille bra nok fotball, men tabellplasseringen tilsier noe annet. I forkant av runden var de på førsteplass, med bedre forskjell enn Real Madrid, men siden de nå vant mot Alavés og Sevilla vant, så ligger Barcelona på 3.plass med 28 poeng i forkant av denne kampen. Det står mye på spill her, og kampen her vil gi en pekepinn på hvor bra Barcelona egentlig er per dags dato.

Se opp for

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Hvert år så går hylekoret om at Luis Suarez er ferdig på toppnivå, og hvert år så stilner han sine kritikere. Spissen har en unik evne til å være fullstendig anonym i løpet av en kamp, for så å plutselig vise seg fram og putte scoringer. Han har syv mål i serien denne sesongen, og er han på jobb igjen søndag kveld så har Barcelona gode muligheter til å stikke av med seieren.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Roberto, Umtiti, Pique, Alba – Rakitic, Busquets, De Jong – Messi, Suarez, Griezmann

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker