Buying Tramadol Online Cod Order Tramadol With Cod Tramadol Sales Online Tramadol Orders Online Tramadol Online Overnight Shipping
Marco Reus får ikke spilt på sin gamle hjemmebane denne helgen. Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Dortmund trenger desperat en seier

Dortmund har fem poeng opp til serielederen, og er plassert på en 6.plass. De unngikk så vidt tap mot bunnlaget sist, og trenger virkelig en seier borte mot Hertha til helga.

De gulkledde reiser til hovedstaden, men får ikke møte den norske landslagskeeperen Rune Jarstein. Han er nemlig suspendert etter det røde kortet han pådro seg i stortapet borte mot Augsburg forrige helg. Hertha tapte til slutt 0-4, og ligger nå plassen over kvalifisering. De er også fem poeng bak byrival Union, noe som betyr at begge lag egentlig bør vinne denne kampen. Dortmund ble av mange sett på som en seriøs gullkandidat i år, og det toget er langt fra gått enda. De bør øke stabiliteten om de skal henge med i gullkampen, og tar de ni poeng mot Hertha, Düsseldorf og Mainz på de tre neste, er de for alvor med igjen. Det bør de kunne klare, så ikke avskriv Dortmund enda, selv etter en varierende start!

Bayern München har to strake og 8-0 i målforskjell etter at Hans-Dieter Flick tok over roret, og til helga kommer Leverkusen på besøk i sør. Her er hjemmelaget store favoritter, men Leverkusen er ikke et lag man skal ta lett på. De trenger også å ta flere poeng i tiden fremover for å henge med i toppen. Får de med seg noe fra Allianz i helga, ser det lovende ut for Leverkusen, med et fint program i de neste kampene.

Kai Havertz og Leverkusen skal ut i en tøff bortekamp mot Bayern denne runden. Foto: Marco Canoniero / Shutterstock.com

Tredje strake for Augsburg?

Augsburg er et annet lag i flyt for tiden. De har to strake seire, og har tatt et lite byks unna nedrykksstriden. Phillip Max ble matchvinner med en frisparkscoring mot Paderborn, og jaggu satte han et nytt frispark på Jarstein før han ble utvist forrige helg. Venstreback Max og resten av Augsburg-laget skal til Köln denne helga, og her har et lag i flyt alle muligheter for sin tredje strake seier. Köln på sin side er også avhengig av å plukke poeng, og ligger nå hele fire poeng bak Düsseldorf på kvalifiseringsplassen.

Det eneste laget som ligger bak Köln etter de 12 første kampene, er Paderborn. De ledet 3-0 til pause mot Dortmund sist, og kunne tatt sin andre seier for sesongen. En sterk snuoperasjon, med overtidsscoring av Marco Reus som høydepunkt, gjorde derimot at lagene delte poengene. Paderborn møter nok et topplag hjemme denne runden, og RB Leipzig med en formsterk svenske i Emil Forsberg kommer på besøk. Nok en gang er Paderborn solide underdogs, kan de ta skalpen helt inn nå?

Slik spilles den 13.runden av årets Bundesliga:

Fredag 29.november:

Schalke – Union Berlin

Lørdag 30.november:

Hoffenheim – Düsseldorf
Köln – Augsburg
Paderborn – Leipzig
Hertha – Dortmund
Bayern – Leverkusen

Søndag 1.desember:

Mönchengladbach – Freiburg
Wolfsburg – Bremen

Mandag 2.desember:

Mainz – Frankfurt

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker