Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Order Tramadol Uk Cheap Tramadol Next Day Delivery Can U Get Tramadol Online Lowest Priced Tramadol Online
Shutterstuck.com / Jose Breton- Pics Action

LaLiga runde 14!

Leganés – Barcelona. Lørdag kl 13:00.

LaLiga er tilbake igjen etter landslagspausen, og lørdagsrunden braker løs utenfor Madrid der Leganés tar imot Barcelona. Hjemmelaget har hatt en forferdelig start på sesongen, og ligger helt nederst på tabellen. De har kun vunnet en kamp denne sesongen, og har seks poeng på de 13 første kampene. På de fem siste har Leganés 1-1-3, men i forrige serierunde fikk de med seg et poeng fra en tøff bortekamp mot Real Sociedad. Klubben fra utkanten av Madrid gis ikke særlig store sjanser i forkant av denne kampen til å ta poeng, og skal slite med å få noe ut av dette når serielederne fra Barcelona kommer på besøk.

Se opp for

Shutterstuck.com / Influential Photography

Dansken Martin Braithwaite kom inn i Leganés-laget forrige sesong som et friskt pust, men har i likhet med resten av laget slitt med å levere varene. Det har kun blitt tre scoringer på 13 første kampene, men han er likevel den offensive spilleren i dette laget som forventes skal ta tak og levere flere målpoeng utover sesongen. Det er det ingen umulighet at han gjør, men da trenger han at laget kommer i gang. Noe de enn så lenge ikke har gjort.

Mulig startellever

Cuéllar – Rosales, Bustinza, Omeruo, Siovas, Silva – Óscar, Rubén Pérez, Roque Mesa, Braithwaite – En Nesyri

Barcelona

Katalanerne har ikke imponert denne sesongen, verken i LaLiga eller Champions League, men likevel er de i rute i begge turneringene og leder også LaLiga. Det er jevnt i toppen, og Barcelona topper tabellen med 25 poeng, like mange som Real Madrid, bare at katalanerne har bedre målforskjell. På de fem siste kampene har det blitt 3-1-1 for Barcelona, og i forrige serierunde ble det 4-1-seier hjemme mot Celta Vigo. Til tross for det er jobben til Ernesto Valverde i fare, og ingenting annet enn seier er godt nok for kravstore supportere når de tar turen til Leganés.

Se opp for

kivnl / Shutterstuck.com

Lionel Messi har gått glipp av en del kamper denne sesongen grunnet skadetrøbbel, men nå er argentineren tilbake og mener alvor. Han har startet seks kamper i serien denne sesongen, og har notert seg for åtte mål og fire målgivende pasninger. Barcelona med og Lionel Messi er som dag og natt, og til tross for at prestasjonene i kampene ikke er det beste, så holder det som regel bare at magikeren fra Rosario møter opp.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Wague, Pique, Todibo, Junior – Vidal, Busquets, De Jong – Messi, Suarez, Dembélé

Real Madrid – Real Sociedad. Lørdag kl 21:00.

Rundens store godbit spilles på Santiago Bernabéu. Real Madrid skal spille to store kamper på rad nå, først mot en konkurrent i LaLiga, før Paris Saint-Germain venter i Champions League på tirsdag. I LaLiga så har Real Madrid åpnet bra, og er på andreplass med 25 poeng. De har like mange som Barcelona, men katalanerne har noe bedre målforskjell. På de fem siste kampene i serien står Real Madrid med 3-1-1, og i forrige kamp før landslagspausen ble Eibar banket 0-4 på bortebane. Los Blancos ligger to poeng over kveldens motstandere, så dette er en vanvittig viktig kamp for Madrid-klubben.

Se opp for

Shutterstuck.com / CP DC Press

Rodrygo Goes ble hentet til Real Madrid fra Santos for rundt 45 millioner euro. 18-åringen har virkelig tatt imot de sjansene han har fått, og har nå spilt seg inn til en plass på laget. I serien har han startet to kamper kamper, og notert seg for to mål. Han scoret også hat-trick i Champions League-debuten sin mot Galatasaray. Kantspilleren er veldig moden for alderen, og har bra teknikk og er overraskende iskald foran mål. En veldig god start for han i den spanske hovedstaden.

Mulig startellever

Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Mendy – Valverde, Casemiro, Kroos – Rodrygo, Benzema, Hazard

Real Sociedad

Gjestene fra Baskerland har hatt en veldig god start på sesongen, og kriger der oppe med de beste lagene. I forkant av denne kampen ligger de på 5.plass med 23 poeng, kun to poeng bak Real Madrid. På de fem siste kampene står de med 3-1-1, men skuffet i siste serierunde før landslagspausen da de spilte 1-1 hjemme mot Leganés.

Se opp for

Christian Bertrand/Shutterstock.com

Martin Ødegaard har slitt med en skade de siste ukene, og spilte heller ikke for Norge i landslagspausen. Han har trent for fullt de siste dagene, og bør være klar til å spille denne kampen. 20-åringen har vært en av Real Sociedads beste og mest viktige spillere denne sesongen, og har to mål og tre målgivende pasninger på elleve kamper. Nordmannen er på utlån fra Real Madrid i to år, men det spekuleres i spansk presse at Real Madrid er så imponerte at de vurderer å hente han hjem etter denne sesongen. Derfor er dette en helt unik mulighet for han til å vise seg frem på Real Madrids egen storstue, Estadio Santiago Bernabéu.

Mulig startellever

Remiro – Zaldua, Le Normand, Llorente, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Willian José, Oyarzabal

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker