Order Tramadol Online Australia Purchase Tramadol Cod Shipping Tramadol Purchase Canada Buy Cheap Tramadol With Mastercard Tramadol Overnight Delivery Mastercard Tramadol Buying

LaLiga runde 13!

Atletico Madrid vs Espanyol. Søndag kl 16:00.

Det er duket for siste serierunde før landslagspausen, og i vente er det blant annet et Madrid-oppgjør der Atletico Madrid tar imot Leganes. Det Atletico Madrid har levert de siste ukene har vært svakt, og de klarer rett og slett ikke å vinne kamper. Offensivt er det planløst og kjedelig, mens det defensivt er solid som alltid og derfor taper de i det minste ikke. De ligger nå på 4.plass med 21 poeng, og har 1-4-0 på de fem siste kampene i serien. Forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Sevilla, og i denne kampen er de nødt til å ta tre poeng.

Se opp for

Melinda Nagy / Shutterstuck.com

Venstrebacken Renan Lodi har taklet overgangen til den spanske hovedstaden på en god måte. Det er ikke enkelt å skulle inn i Atlético Madrid og erstatte klubblegende Filipe Luis, men det har brassen gjort med bravur. Det har blitt en målgivende denne sesongen i serien, men måten han har integrert seg i troppen og deres spillestil er imponerende. Han er god offensivt, og er i tillegg trygg bakover i banen. En veldig god start for 21-åringen som har mye å bygge videre på.

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Hermoso, Felipe, Saul – Koke, Herrera, Thomas, Vitolo – Correa, Morata

Espanyol

Espanyol har hatt en svak start på sesongen, og er nede på en 19.plass i forkant av denne kampen. Dette laget har i flere sesonger vært og kjempet der nede, men slik de spiller nå så er faren stor for at dette kan ende med nedrykk. Det har kun blitt to seiere denne sesongen. På de fem siste kampene står katalanerne med 1-0-4, og i forrige serierunde ble det 1-2-tap hjemme mot Valencia. Espanyol har en tøff kamp foran seg, og skal slite med å øke de ni poengene de står med i forkant av kampen i Madrid.

Se opp for

Marc Roca er den desidert beste og mest talentfulle spilleren Espanyol har i troppen. Midtbanespilleren var i følge flere medier ryktet til Bayern Munchen og Real Madrid i forkant av denne sesongen, men det ble ingen overgang. Midtbanespilleren har en ro med ballen som balanserer midtbanen fint, og i tillegg har han en veldig bra pasningsfot. Dette er etter all sannsynlighet siste sesongen han spiller i Espanyol.

Mulig startellever

Diego Lopez – Victor Gomez, David Lopez, Naldo, Pedrosa – Victor Sanchez, Roca, Darder – Ferreyra, Wu Lei

Real Betis – Sevilla. Søndag kl 21:00.

Dette er uten tvil rundens største oppgjør, og kanskje det beste hatoppgjøret i spansk fotball. Det lukter svidd av disse kampene, og ingen kamp i LaLiga har så høy temperatur og stemning på tribunen enn når «El gran derbi» spilles. Det er to lag i forskjellige situasjoner i forkant av denne kampen. Real Betis har skuffet i sesongens første kamper, og er nede på 16.plass med 13 poeng. På de fem siste kampene har det blitt 1-2-2, og i forrige serierunde ble det 0-0 borte mot Real Madrid, noe som var et godt resultat for Betis. I denne kampen er de underdogs, men disse kampene lever sitt eget liv, og hvem som er favoritter før kampen er uvesentlig.

Se opp for

Loren Moron er Real Betis-toppscorer denne sesongen, og det var Borja Iglesias som ble hentet inn for å levere scoringer, men de har i stedet kommet fra en fra sine egne rekker. Det har blitt syv mål og en målgivende pasning denne sesongen, og Loren er nok lysten på å senke Sevilla på Benito Villamarin foran sine egne supportere.

Mulig startellever

Robles – Emerson, Mandi, Feddal, Alex Moreno – Canales, Guardado, Bartra, Joaquin, Fekir, – Loren

Sevilla

Sevilla på sin side har hatt en solid start på sesongen, og kjemper i toppen for å klare Champions League-plass. De ligger på 5.plass med 21 poeng, og er fire poeng bak serieleder Barcelona. På de fem siste kampene har det blitt 2-2-1 for Sevilla, og i forrige serierunde ble det 1-1 hjemme mot Atletico Madrid. I forkant av denne kampen er de favoritter, slik lagene har spilt denne sesongen, men som nevnt har ofte slike ting ingenting å si i disse kampene.

Se opp for

Lucas Ocampos er deres offensive stjerne, som har stått for mange gode øyeblikk for Sevilla tidlig denne sesongen. Karrieren hans har stagnert de siste sesongene, men nå er han på gang igjen. Det har blitt fire mål på elleve kamper denne sesongen for den argentinske 25-åringen, som virkelig er i ferd med å bli en publikumsfavoritt på Sanchez Pizjuan.

Mulig startellever

Vaclik – Navas, Kounde, Diego Carlos, Reguilon – Jordan, Fernando, Banega – Ocampos, Javier Hernandez, Nolito

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker