Tramadol For Sale Online Cod Purchase Tramadol Overnight Cheap Buy Cheap Tramadol Online Tramadol Cheapest Overnight

LaLiga runde 12!

Sevilla – Atlético Madrid. Søndag kl 18:30.

Rundens hovedkamp spilles i Andalucia der Sevilla tar imot Atlético Madrid til storoppgjør. Sevilla har hatt en fin åpning på sesongen, og har tatt store steg under Julen Lopeteguis ledelse. De ligger på 5.plass etter elleve spilte serierunder med 20 poeng. På de fem siste kampene har det blitt 3-1-1, og i forrige serierunde ble det 1-1 borte mot Valencia i en tett og jevnspilt kamp. Dette er en stor kamp for begge lag som har 20 poeng, og foran et heltent hjemmepublikum så er faktisk Sevilla små favoritter i forkant av denne kampen.

Se opp for

Lucas Ocampos har hatt en fantastisk start på Sevilla-karrieren, og virker ut til å være en fantastisk handel for Sevilla. Han har alltid hatt talentet på plass, men karrieren har stagnert de siste sesongene. Nå er ting på rett kjøl igjen for 25-åringen, som står med fire mål og en målgivende pasning på ti kamper denne sesongen. Han har en spillestil og teknikk som har gjort at han allerede er en fanfavoritt i den røde delen av Sevilla. En spiller Simeone og Atlético Madrid definitivt må se opp for.

Mulig startellever

Vaclík – Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón – Jordán, Gudelj, Banega – Ocampos, Javier Hernandez, Nolito

Atlético Madrid

Det må være lov å si at det rent spillemessig har vært veldig skuffende det Atlético Madrid har levert denne sesongen. På tabellen ligger de greit an på en 4.plass med 20 poeng, og har vært bunnsolide defensivt, men offensivt har det vært tynn suppe. De er blant de lagene som scorer minst i LaLiga med elleve scoringer, men samtidig har ingen sluppet inn færre (6) mål enn Simeones lag. I midtuken ble det et skuffende 1-1 borte mot Alavés, og de er under press å må faktisk vinne denne kampen. Hvis ikke er det en stor fare for at Barcelona og Real Madrid, allerede nå, rykker fra.

Se opp for

Andre Melo-Andrade / Shutterstuck.com

Venstrebacken Renan Lodi har taklet overgangen til den spanske hovedstaden på en god måte. Det er ikke enkelt å skulle inn i Atlético Madrid og erstatte klubblegende Filipe Luis, men det har brassen gjort med bravur. Det har blitt en målgivende denne sesongen i serien, men måten han har integrert seg i troppen og deres spillestil er imponerende. Han er god offensivt, og er i tillegg trygg bakover i banen. En veldig god start for 21-åringen som har mye å bygge videre på.

Mulig startellever

Oblak – Trippier, Felipe, Hermoso, Lodi – Koke, Saúl, Thomas, Lemar – Correa, Morata

Real Madrid – Real Betis. Søndag kl 21:00.

Lørdagen avsluttes med kamp i Spanias hovedstad, der Los Blancos tar imot Real Betis. Real Madrid slo i midtuken hardt tilbake etter å ha tapt 1-0 borte mot Mallorca, og offeret for det var Leganés som ble sendt hjem den korte turen med 5-0-tap. Optimismen er tilbake i Madrid nå etter to gode kamper mot Galatasaray og Leganés og de er nødt til å holde det gående. I forkant av runden tilsier tabellen at de er på 2.plass med 21 poeng, poenget bak serieleder Barcelona. Los Blancos har en tendens de siste sesongene til å rote det til for seg selv i slike kamper, men i kveld er de store favoritter mot et Betis-lag som har vært svake.

Se opp for

Rodrygo Goes ble hentet for 45 millioner euro fra Santos, og 18-åringen er for alvor i ferd med å få sitt gjennombrudd i Real Madrid. Han har spilt tre kamper og notert seg for to scoringer, noe som har gjort at Zidane har startet han i de to siste kampene mot Galatasaray og Leganés. Han har en spilleforståelse på et høyt nivå, temposkifter og et blikk for spillet som har imponert Zidane og tilhengerne.

Mulig startellever

bestino / Shutterstuck.com

Courtois – Carvajal, Ramos, Militao, Mendy – Kroos, Casemiro, Modric – Rodrygo, Benzema, Hazard

Real Betis

De trodde det skulle bli bedre uten Quique Setien, men Real Betis har ikke sett bra ut i det hele tatt denne sesongen under Rubi, som allerede nå er under hardt press for å levere resultater. De ligger på 16.plass med tolv poeng, men etter en rekke svake resultater kom endelig seieren i midtuken mot Celta Vigo takket være den sene 2-1-scoringen til Nabil Fekir. De har sluppet inn hele 21 mål denne sesongen, flest av samtlige lag, og det må de få gjort noe med hvis de ønsker å få med seg poeng hjem til Sevilla.

Se opp for

I det som har vært en tung start på sesongen, har Loren Moron vært det store høydepunktet. Spissen som slo til fra deres egne rekker, har syv mål og en målgivende pasning på de ti første kampene. Han er LaLigas toppscorer bak Gerard Moreno, og de er avhengige av at han leverer på Santiago Bernabéu for å vinne denne kampen.

Mulig startellever

Robles – Emerson, Mandi, Feddal, Álex Moreno – Canales, Ismael, Bartra, Guardado – Fekir, Loren

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker