Buy Cheap Tramadol Mastercard Tramadol Uk Buy Discount Tramadol Online Tramadol Online Cheapest Can I Order Tramadol Online Legally Get Tramadol Prescription Online

LaLiga runde 11!

Alavés – Atlético Madrid. Tirsdag kl 19:00.

Det er duket for midtukerunde i LaLiga, og første kamp på menyen er kampen i Vitoria der Alavés tar imot Atlético Madrid. Alavés har hatt en varierende start på sesongen og tabellplasseringen er som forventa i forkant av sesongen. Baskerne ligger på 14.plass med 3-2-5. Forrige runde var det Villarreal som var motstander på bortebane, og der fikk de det veldig tøft og ble sendt hjem med 4-1-tap. På hjemmebane har de likevel vært sterke, og der har det blitt 3-1-1 på de fem første kampene. Det er ingen overraskelse, tatt i betraktning hvor gode supportere de har. Atlético Madrid kommer ikke til å få noen enkel kamp her.

Se opp for

Lucas Pérez er lagets største stjerne, og det er her de forventer målene skal komme fra. Spissen har erfaring fra klubber som Arsenal, West Ham og Deportivo la Coruña, og begynner å bli en rutinert spiller nå. Han har nå scoret mål i de fire siste kampene, og på seks kamper fra start denne sesongen har han notert seg for nettopp fire mål og en målgivende pasning. Han er i god form, og her må Atlético Madrid være på vakt.

Mulig startellever

Pacheco – Ximo, Laguardia, Magallán, Rubén Duarte – Aleix Vidal, Pere Pons, Wakaso, Burke – Joselu, Lucas Pérez

Atlético Madrid

Etter tre strake kamper med uavgjort, løftet Atlético Madrid omsider seg og vant 2-0 mot Athletic Club på Wanda Metropolitano på lørdag. Seieren har tatt de opp på en 4.plass med 19 poeng og 5-4-1 på de ti første kampene. Målforskjellen til Madrid-klubben er helt surrealistisk med ti mål og fem innslupne på de ti første kampene. Dette laget er vanvittig solide defensivt, men samtidig dørgende kjedelig offensivt. For å vinne serien er de nødt til å score flere mål og bikke jevne kamper i deres favør. Dette er en tøff kamp for Atlético Madrid mot et godt hjemmelag, og det skal bli spennende å se om de klarer å ta tre poeng.

Se opp for

Andre Melo-Andrade / Shutterstuck.com

Venstrebacken Renan Lodi har taklet overgangen til den spanske hovedstaden på en god måte. Det er ikke enkelt å skulle inn i Atlético Madrid og erstatte klubblegende Filipe Luis, men det har brassen gjort med bravur. Det har blitt en målgivende denne sesongen i serien, men måten han har integrert seg i troppen og deres spillestil er imponerende. Han er god offensivt, og er i tillegg trygg bakover i banen. En veldig god start for 21-åringen som har mye å bygge videre på.

Mulig startellever

Oblak – Arias, Felipe, Hermoso, Lodi – Koke, Thomas, Saúl, Lemar – Diego Costa, Morata

Barcelona – Real Valladolid. Tirsdag kl 21:15.

Etter en svak start på sesongen har de regjerende seriemesterne begynte å få ting i gang igjen, og står nå med fire strake seiere i LaLiga. Det har vært to overbevisende kamper på rad der Sevilla ble slått 4-0 på hjemmebane, før Eibar ble beseiret 0-3 på Ipurua for en uke siden. Katalanerne skulle egentlig spilt mot Real Madrid i helgen, men den kampen ble utsatt grunnet politiske utfordringer i Katalonia. Det gjør at Barca har en kamp mindre enn de andre lagene, noe som gjør at de ligger på 2.plass med 19 poeng, et poeng bak Granada som er serieleder. Når Real Valladolid kommer på besøk er ingenting annet enn seier godt nok for Lionel Messi og resten av troppen.

Se opp for

Christian Bertrand / Shutterstuck.com

Hvert eneste år de siste årene har det blitt pratet om at Luis Suarez ikke er den spissen han engang var, og at Barcelona bør se seg om etter en erstatter for 32-åringen. Og hvert eneste år motbeviser uruguyaneren disse utsagnene. Denne sesongen har han kommet godt i gang og notert seg for fem scoringer på de første syv kampene. Han er en avslutter av rang, og den beste spissen i sin 87-generasjon. Han er veldig viktig for Barcelona, og viser det med sine viktige scoringer.

Mulig startellever

Ter-Stegen – Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Roberto, Busquets, De Jong – Messi, Suarez, Griezmann

Real Valladolid

Real Valladolid har bitt godt fra seg i starten av sesongen, og har vist seg å være et vanskelig lag å slå. De har kun tapt to kamper denne sesongen, og er på 9.plass med 14 poeng. På de fem første kampene står de med 2-3-0, og er inne i en god rekke med resultater nå. I helgen ble Eibar slått 2-0, men i denne kampen mot Barcelona vil de nok slite. De to oppgjørene mellom disse lagene forrige sesong endte 1-0, og Barcelona er på ny store favoritter i denne kampen.

Se opp for

Óscar Plano er den kreative offensive spilleren som står for det meste Real Valladolid skaper. 28-åringen har vært veldig god denne sesongen, og har notert seg for tre mål og to målgivende pasninger på de ti første kampene. 28-åringen har et lavt tyngdepunkt og er god en mot en.

Mulig startellever

Masip – Pedro Porro, Kiko Olivas, Joaquín, Salisu, Nacho – Míchel, Óscar Plano, Anuar – Unal, Sergi Guardiola

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker