Cheap Overnight Tramadol Cod Tramadol Purchase Fedex Coupon Code For Tramadol Online Tramadol Cheapest Overnight
Cristiano Barni / Shutterstuck.com

LaLiga runde 9!

Atlético Madrid- Valencia. Lørdag kl 16:00

Atlético Madrid tar imot Valencia til rundens store oppgjør i LaLiga. Det er jevnt i LaLiga, og Simeones mannskap er kun tre poeng bak serieleder Real Madrid, men likevel har åpningen på sesongen vært noe varierende. Los Rojiblancos ligger på 4.plass med 15 poeng, og 4-3-1 etter de åtte første kampene. De er inne i en svak periode nå og står med 1-3-1 på de fem siste kampene sine. Den formen er de nødt til å bedre dersom de skal henge med de lagene som er over. Når Valencia kommer på besøk bør det være muligheter for det.

Se opp for

Cosminlftode / Shutterstuck.com

Thomas Partey har virkelig introdusert seg for alvor. 26-åringen har vært god for Atlético Madrid i flere år, men først nå begynner hans prestasjoner på banen å få anerkjennelse. Han spilte for et par uker siden en fantastisk kamp mot Real Madrid der han var banens beste. Har en vanvittig stor motor, god fysikk og noen langskudd som man absolutt ikke bør la han prøve seg på.

Mulig startellever

Oblak – Arias, Felipe, Giménez, Lodi – Félix, Saúl, Thomas Partey, Koke – Morata, Costa

Valencia

Er det en klubb i Spania som presterer å skape kaos med å sparke treneren sin etter å ha endt på 4.plass i LaLiga og vunnet Copa del Rey så er det Valencia. Det skapte store reaksjoner når Marcelino fikk sparken, og siden den tid har de slitt med å prestere som de kan. Valencia ligger i skrivende stund på 8.plass med 12 poeng, og 3-3-2 på de første kampene. De har vunnet de to siste kampene sine mot Athletic Club og Alavés, og nå har de en stor oppgave foran seg når Wanda Metropolitano er neste destinasjon.

Se opp for

Dziurek / Shutterstuck.com

Maxi Gomez ble hentet inn fra Celta Vigo i forkant av denne kampen, etter å ha vist over en lang stund at han er kapabel til å bøtte inn scoringer i LaLiga. I Valencia-trøyen er han i ferd med å for alvor komme i gang, og har fire mål på syv kamper. Dersom de får det beste ut av han, har de en spiller som er kapabel til å score 20 mål pluss hver sesong.

Mulig startellever

Cillessen – Wass, Garay, Paulista, Jaume Costa – Ferrán, Parejo, Coquelin, Cheryshev – Maxi Gomez, Gameiro

Real Sociedad – Real Betis. Søndag kl 14:00.

Det duket for kamp mellom to tradisjonsrike klubber i LaLiga når Real Sociedad tar imot Real Betis til dyst i runde ni av LaLiga. Real Sociedad er et spansk lag mange nordmenn har fått øyene opp for, og det skyldes veldig mye det faktum at Martin Ødegaard denne sesongen er utlånt fra Real Madrid til den baskiske klubben. La Real som de kalles har hatt en fin start på sesongen, selv om de har hatt to dårlige resultater på rad nå. De ligger på 5.plass med 13 poeng, og 4-1-3 på de åtte første kampene. Real Sociedad har tapt de to siste kampene på rad nå 3-2 borte mot Sevilla og 1-2 hjemme mot Getafe. Når Real Betis kommer på besøk så kommer det til å koke på «nye» Anoeta, og her forventes det at de innfrir og tar seieren.

Se opp for

Christian Bertrand/Shutterstock.com

Gullgutten Martin Ødegaard har hatt en veldig god start på Real Sociedad-karrieren. Han ble nylig kåret til månedens spiller, og har høstet lovord fra sine lagkamerater, fotballeksperter og har i tillegg prydet forsidene til de store spanske avisene MARCA og AS. 20-åringen har notert seg for scoringer mot Mallorca og Atlético Madrid, og i tillegg har han levert målgivende pasning mot Alavés og Sevilla. Han har levert varene så godt, at det spekuleres i at Real Madrid allerede etter denne sesongen vurderer å hente han tilbake igjen. Det er gledelig å se, men jobben er ikke ferdig enda. Ødegaard må fortsette å levere varene, og slik han har spilt til nå, er det ingen grunn til at det ikke skal være mulig.

Mulig startellever

Moyá – Zaldua, Aritz, Sagnan, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Willian José, Oyarzabal

Real Betis

Real Betis er et lag som har sjarmert LaLiga-elskere de siste sesongene, men i forkant av denne sesongen fikk Setién sparken, og inn kom tidligere Espanyol-trener, Rubi. Den offensive spillestilen folk hadde blitt forelsket i har blitt byttet ut mot noe som skal være mer defensivt og solid, men til nå har det vært en stor skuffelse. Real Betis som er et lag som bør kjempe om Europa-plass ligger på 16.plass med ni poeng og 2-3-3 på de første kampene. Det er ikke godt nok, og Rubi er allerede under press for å levere bedre resultater.

Se opp for

Lyspunktet i det som har vært en skuffende start på sesongen er det egenutviklede produktet Loren Morón. På de syv første kampene har han notert seg for seks scoringer. Han har scoret et mål hvert 85.minutt, noe som er knallsterke tall. Real Betis øste ut en stor sum for å få inn spissen Borja Iglesias i forkant av denne sesongen, men det viser seg at storscoreren var i deres rekker fra før av. En fantastisk spiss som bør lukte på en plass på landslaget hvis han kan fortsette sånn.

Mulig startellever

Robles – Emerson, Mandi, Sidnei, Moreno – Joaquín, Guardado, Canales, Fekir – Loren, Iglesias

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker