Tramadol Online Uk Tramadol Sverige Online Can You Order Tramadol Online Tramadol Overnight Shipping Visa Buying Tramadol Online Uk

Eliteserien preview – runde 25

Kristiansund – Rosenborg. Lørdag kl 18:00.

Kristiansund byr opp til fest og mange folk på tribunen når Rosenborg kommer på besøk. På banen har det dog ikke vært like mye fest i det siste, og de har ikke vunnet noen av de tre siste kampene sine. Forrige runde tapte Kristiansund 5-0 borte mot Tromsø, noe som helt klart var veldig ydmykende. De har likevel levert en god sesong nok en gang og ligger på 7.plass med 34 poeng. Kristiansund er et godt hjemmelag, så det er ingen umulighet at de tar poeng i denne kampen.

Mulig startellever

McDermott – Sørmo (Coly), DP Ulvestad, Psyche, Aasbak – Hopmark, PE Ulvestad – Sørli, Gjertsen, Pellegrino – Kastrati.
Suspendert: Diop og Isaksen.

Rosenborg

Rosenborg har spilt uavgjort og tapt de to siste kampene sine, men gir likevel ikke opp håpet om medalje. Trønderne ligger på 4.plass med 40 poeng, og Odd som for øyeblikket er på 3.plass har fem poeng mer enn Rosenborg. Det har rett og slett vært en veldig dårlig sesong for Rosenborg, og her må de bare skvise ut det siste lille de har for å i det minste ende sesongen med medalje.

Mulig startellever

Hansen – Hedenstad, Reginiussen (Valsvik), Hovland, Meling – Jensen, Denic (Tagseth, Johnsen), Åsen – Akintola (Helland), Søderlund (Maars Johnsen), Ceide (de Lanlay)
Skadet: Trondsen, Lundemo. Usikre: Konradsen, Reginiussen, Adegbenro.

Vålerenga – Stabæk. Lørdag kl 20:30.

Det laget som har vært dårlig i Eliteserien de siste ti kampene er Vålerenga, som ikke har vunnet en eneste kamp på flere måneder. Det de har levert denne sesongen er fullstendig fiasko, og det lukter trenersparking etter sesongen. Oslo-klubben ligger på 9.plass med 29 poeng, og det er langt unna den målsettingen de hadde om medalje. Når Stabæk kommer på besøk må 0-4-6 statistikken på de ti siste kampene endre seg.

Mulig startellever

Larsen Kwarasay – Juarez (Nouri), Bjørdal, Kanstrup, Näsberg – Abu, Lekven – Vega, Dønnum, Finne – Vilhjalmsson.
Skader: Tollås Nation. Suspendert: Borchgrevink

Stabæk

De neste kampene er svært viktige for Stabæk, som nå må gjøre den siste jobben som gjenstår for å sikre sin plass i Eliteserien neste sesong. De ligger i skrivende stund på 11.plass med 26 poeng, og har tre poeng ned til Strømsgodset som ligger på kvalikplass. Stabæk står med 1-3-1 på de fem siste kampene sine, og må levere for å kunne være trygg.

Mulig startellever

Sandberg – Hernandez, Hanche-Olsen, Amankwah, Moe – Skytte, Kassi, Lumanza, Vetlesen (Toutouh) – Brynhildsen, Braaten (Junker).
Usikre: Demidov, Mauritz Hansen, Rusike. Suspendert: Bohinen.

Ranheim – Odd. Søndag kl 18:00.

Ranheim imponerte stort forrige sesong med sitt gode offensive fotball, men denne sesongen har det rett og slett ikke sett bra ut. Trønderne er på sisteplass med 21 poeng og er på desperat jakt etter poeng for å holde seg i Eliteserien. Ranheim står med 0-2-3 på de fem siste kampene sine. Det er jevnt i bunnen, men de er nødt til å plukke poeng skal de holde seg. Det blir ingen enkel jobb å gjøre når Odd kommer på besøk.

Mulig startellever

Barli – Olsen Øveraas, Kvande, Heggem (Furu), Foosnæs – Skarsem, Valla Dønnem, Reginiussen – Storflor, Bakenga, Erlien.
Skadet: Tønne.

Odd

Odd har seks kamper på seg til å sikre den etterlengtede medaljen de har jaktet i lang tid. Fagermos mannskap ligger på 3.plass med 45 poeng, og det er fire poeng ned til Rosenborg som avga poeng mot Kristiansund lørdag kveld. Odd har også tre poeng opp til Bodø/Glimt og skulle alt klaffe for de så er muligheten der for en sølvmedalje.

Mulig startellever

Rossbach – Nordkvelle, Semb, Hagen, Risa – Hoff, Oldrup Jensen, Kitolano – Rashani, Børven, Delaveris.
Skadet: M Njie. Ruud, Helmersen. Usikker: Kaasa.

Molde – Haugesund. Søndag kl 18:00.

Det skal mye til for at Molde ikke vinner gullet nå. De har vært det beste laget i Eliteserien fra første spark på ballen denne sesongen, og nå er de kun seks kamper unna å kunne løfte tittelen. Molde har 53 poeng, og nærmeste utfordrer Bodø/Glimt har 48. Det vil si at det er fem poeng som skiller disse to lagene, og slik Molde har spilt i det siste så skal det mye til for at dette glipper.

Mulig startellever

Linde – Haraldseid, Bjørnbak, Forren, Haugen –Sjølstad (Ellingsen), Hussain – Hestad, Aursnes, Ohi – James
Skadet: Ulland Andersen, Eikrem.

Haugesund

Haugesund fikk en opptur i forrige serierunde der de slo Rosenborg 2-1, men før det hadde de spilt uavgjort i fire strake kamper og tapt før den uavgjortrekken. Det har vært en sesong på det jevne for Haugesund med 31 poeng. De sikrer seg nok Eliteserie-plass neste sesong, men samtidig skulle de nok optimalt sett vært enda litt høyere på tabellen. Det som hvert fall er sikkert er at de skal slite med å ta poeng borte mot Molde.

Mulig startellever

Sandvik – Desler, Bergqvist, Tiedemann Hansen, Pedersen – Grindheim, Tronstad, Leite – Sandberg, Samuelsen, Krygård.
Skadet: Karamoko, Horneland, Stølås, Pallesen Knudsen, Våge Nilsen. Doping: Wadji. Usikker: Leite.

Strømsgodset – Lillestrøm. Søndag kl 18:00.

Kanskje rundens mest spennende oppgjør når Strømsgodset tar imot Lillestrøm. Per dags dato ligger Strømsgodset på kvalikplass med 23 poeng, og de er desperate etter å få litt pusterom. Vinner Lillestrøm denne kampen blir luken mellom disse to lagene syv poeng, men dersom Strømsgodset tar seieren her så vil de være kun et poeng bak Lillestrøm. Det står vanvittig mye på spill i denne kampen.

Mulig startellever

Hansen – Vilsvik, Glesnes, Tchamba, Mendy – Stengel, Ipalibo, Maigaard – Tokstad, Mawa, Salvesen.
Skadet: Mickelson.

Lillestrøm

Lillestrøm ligger på 11.plass med 27 poeng, og spilte uavgjort mot serietoer Bodø/Glimt sist. De gulkledde er fire poeng over Strømsgodset på tabellen. Regnestykket her er veldig enkelt. Dersom Lillestrøm vinner blir luken syv poeng mellom disse lagene og da er nok Lillestrøm så å si trygg. Vinner Strømsgodset blir det kun et poeng mellom disse to lagene og da har drammenserne klart å dra Lillestrøm ned i bunnkampen. Dette blir nok en jevn kamp mellom to motiverte lag, men Strømsgodset er vriene å ha med å gjøre på bortebane.

Mulig startellever

Maric – Rafn, Tamm, Salquist, Kind Mikalsen – Gustafsson (Melgalvis), Pedersen, Mathew, Krogstad (Ødemarksbakken) – Smarason – Lehne Olsen.

Viking – Tromsø. Søndag kl 18:00.

Du ville nok fått god odds på å tippe at Viking bare skulle være fire poeng bak Rosenborg etter 24 serierunder, men det er faktisk sånn det er. Stavanger-klubben har levert en veldig god sesong og ligger på 5.plass med 37 poeng. De er ubeseiret på sine åtte siste kamper, og med seier mot Tromsø vil de kun være et poeng bak Rosenborg på tabellen.

Mulig startellever

Austbø – Bjørshol (Torsteinbø), Hove, Vevatne, Pereira – Thorstvedt, Løkberg, Furdal (Fridjónsson) – Ibrahimaj (Østensen), Källman, Tripic.
Skader: Andresson, Høiland.

Tromsø

Tromsø leverte festfotball sist da de sendte hjem Kristiansund med 5-0 i bagasjen. Den seieren var viktig, men de må ikke feire den for lenge. De må fortsette å plukke poeng. De ligger på 12.plass med 25 poeng, og har kun to poeng ned til kvalikplass. Tromsø får det nok tøft borte mot et godt Viking-lag, og det blir spennende å se om de kan bygge videre på storseieren mot Kristiansund.

Mulig startellever

Kongshavn (Karlstrøm) – Jenssen, Wangberg, Antonsen – Andersen, Taylor, Smith, Valakari, Nilsen – Azemi, Espejord.
Skadet: Norø Ingebrigtsen.

Sarpsborg 08 – Brann.

To lag som har underprestert stort denne sesongen, men verst har det vært for Sarpsborg 08 som står i reell fare for å rykke ned. De ligger på 13.plass med 23 poeng. Samme antall poeng som Strømsgodset som er på kvalikplass, bare med bedre målforskjell. Det ble 0-2-seier borte mot Ranheim sist for Sarpsborg 08, den var svært viktig. Det blir viktig å bygge videre på det å komme inn i en god rekke nå som de siste kampene står for tur.

Mulig startellever

Letellier – Ødegaard, Gunnarsson, Utvik, Thomassen – Larsen, Vetti, Zachariassen, Lindseth – Askar, Lafferty.

Brann

Brann har spilt uavgjort i tre kamper på rad, og stemningen i Bergen er på et ganske lavt nivå hva angår klubben i deres hjerter. Brann ligger på en skuffende 6.plass etter 24 serierunder med 35 poeng. De skulle bygge videre på fjorårets medalje denne sesongen, men det har de ikke klart og de fremstår som et lag uten selvtillit og spilleglede. Her møter de et Sarpsborg 08-lag som kjemper med nebb og klør mot nedrykk, og Brann kan fort ryke på poengtap i denne kampen.

Mulig startellever

Opdal – Teniste, Wormgoor, Eggen Rismark, Teniste – Yttergård Jenssen, Acosta, Barmen – Koomson, Berisha, Rolantsson.
Skadet: Kalsaas, Ordagic, Strand. Utelatt: Bamba.

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNorgeNyheterTippeligaen

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker