Order Tramadol Paypal Tramadol Order Online Order Tramadol 180 Cod Tramadol Online Next Day Delivery Online Tramadol Overnight Cheap Tramadol Overnight Cod

Ødegaard og Real Sociedad møter Betis! Slik kan du se kampen!

Se Real Sociedad – Real Betis!
Slik kan du se kampen live!

Real Sociedad – Real Betis. Søndag kl 14:00.

Det er duket for kamp mellom to tradisjonsrike klubber i LaLiga når Real Sociedad tar imot Real Betis til dyst i runde ni av LaLiga. Real Sociedad er et spansk lag mange nordmenn har fått øyene opp for, og det skyldes veldig mye det faktum at Martin Ødegaard denne sesongen er utlånt fra Real Madrid til den baskiske klubben. La Real som de kalles har hatt en fin start på sesongen, selv om de har hatt to dårlige resultater på rad nå. De ligger på 5.plass med 13 poeng, og 4-1-3 på de åtte første kampene. Real Sociedad har tapt de to siste kampene på rad nå 3-2 borte mot Sevilla og 1-2 hjemme mot Getafe. Når Real Betis kommer på besøk så kommer det til å koke på «nye» Anoeta, og her forventes det at de innfrir og tar seieren.

Se opp for

Gullgutten Martin Ødegaard har hatt en veldig god start på Real Sociedad-karrieren. Han ble nylig kåret til månedens spiller, og har høstet lovord fra sine lagkamerater, fotballeksperter og har i tillegg prydet forsidene til de store spanske avisene MARCA og AS. 20-åringen har notert seg for scoringer mot Mallorca og Atlético Madrid, og i tillegg har han levert målgivende pasning mot Alavés og Sevilla. Han har levert varene så godt, at det spekuleres i at Real Madrid allerede etter denne sesongen vurderer å hente han tilbake igjen. Det er gledelig å se, men jobben er ikke ferdig enda. Ødegaard må fortsette å levere varene, og slik han har spilt til nå, er det ingen grunn til at det ikke skal være mulig.

Mulig startellever

Moyá – Zaldua, Aritz, Sagnan, Monreal – Ødegaard, Zubeldia, Merino – Portu, Willian José, Oyarzabal

Real Betis

Real Betis er et lag som har sjarmert LaLiga-elskere de siste sesongene, men i forkant av denne sesongen fikk Setién sparken, og inn kom tidligere Espanyol-trener, Rubi. Den offensive spillestilen folk hadde blitt forelsket i har blitt byttet ut mot noe som skal være mer defensivt og solid, men til nå har det vært en stor skuffelse. Real Betis som er et lag som bør kjempe om Europa-plass ligger på 16.plass med ni poeng og 2-3-3 på de første kampene. Det er ikke godt nok, og Rubi er allerede under press for å levere bedre resultater.

Ny samarbeidspartner!
Benytt deg av et eksklusivt sportstilbud her!

Se opp for

Lyspunktet i det som har vært en skuffende start på sesongen er det egenutviklede produktet Loren Morón. På de syv første kampene har han notert seg for seks scoringer. Han har scoret et mål hvert 85.minutt, noe som er knallsterke tall. Real Betis øste ut en stor sum for å få inn spissen Borja Iglesias i forkant av denne sesongen, men det viser seg at storscoreren var i deres rekker fra før av. En fantastisk spiss som bør lukte på en plass på landslaget hvis han kan fortsette sånn.

Mulig startellever

Robles – Emerson, Mandi, Sidnei, Moreno – Joaquín, Guardado, Canales, Fekir – Loren, Iglesias

Tanker om kampen

Historien viser at det er forholdsvis jevnt når disse to lagene møter hverandre. På de fem siste kampene har det blitt en seier til Real Sociedad, en seier til Real Betis og tre uavgjort. Likevel anser jeg Real Sociedad og Martin Ødegaard som store favoritter i denne kampen. På papiret mener jeg faktisk at Real Betis muligens har det bedre laget, men det har rett og slett ikke funket til nå, og Real Sociedad har et godt lag de også. På Anoeta er de sterke, og slo blant annet Atlético Madrid 2-0. Tror på en jevn kamp, som blir bikket i favør baskerne.

Se alle La Liga kampene gjennom hele sesongen her!

Kategorier
NyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker