Buying Tramadol Online Illegal Order Tramadol Next Day Delivery Tramadol To Buy Buying Tramadol Online Uk Buy Cheap Tramadol Overnight Order 180 Tramadol Overnight
Vlad1988 / Shutterstock.com

Fantasy Premier League: Chelsea i storslag?

Landslagsrunden er endelig over og vi er dermed klare for en ny helg med Fantasy! I en runde som går midt mellom landslagsfotball og Champions League kan vi fort få noen overraskelser i helgen, men vi har troen på våre elleve utvalgte.

Keeper:
Rui Patricio – 5.1 – Wolverhampton (Southampton, H)

Wolves holdt nullen mot City sist og er den keeperen som har tatt flest poeng så langt, og nå venter Southampton hjemme. Her tror vi fort det er gode muligheter for poeng nok en gang.

Forsvar:
Trent Alexander-Arnold – 7.2 – Liverpool (Manchester United, B)

Ingen andre forsvarsspillere har så gode underliggende tall som TAA, og han er den forsvarsspilleren som har tatt flest poeng så langt. Mot et United-lag som overhodet ikke er i form så bør det være gode muligheter for både å holde nullen og for å kunne få til noe offensivt.

Caglar Soyuncu – 4.7 – Leicester (Burnley, H)
Leicester har sett meget bra ut denne sesongen og Soyuncu har vært solid. Han står med 90 minutter i samtlige kamper så langt denne sesongen og mot Burnley hjemme tror vi det kan bli en clean sheet.

Diego Rico – 4.2 – Bournemouth (Norwich, H)
Rico har spilt seg til fast plass hos Bournemouth og har allerede notert seg for to assist. Han tar en god del dødballer og virker å være fast nå. Mot Norwich har vi troen på at de kan få sesongens første clean sheet, men det er de offensive bidragene som gjør at vi velger Rico i en vanskelig defensiv runde.

Få 15 i odds på Liverpool seier over United i helgen!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Midtbane:
Raheem Sterling – 12.1 – Manchester City (Crystal Palace, B)

City har ikke imponert voldsomt den siste tiden og Sterling har også vært lite ute av form, men med en del usikkerhet rundt startplass for andre velger vi å gå for den trygge løsningen og fortsette med Sterling i det som bør være en overkommelig bortekamp.

Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

James Maddison – 7.2 – Leicester (Burnley, H)
Som sagt har Leicester sett veldig bra ut den siste tiden, og Maddison har virkelig kommet i gang. Han har scoret i begge sine to siste kamper og har også to assist denne sesongen. Nå venter en lang rekke med fine kamper og da kan skuddvillige Maddison være fin å ha.

Heung-Min Son – 9.8 – Tottenham (Watford, H)
Tottenham har vært i svak form den siste tiden, men Son har likevel levert fem målpoeng på sine fem siste. Det er alltid litt usikkerhet etter at han har vært på landslagsoppdrag, men Watford er en såpass overkommelig motstander at vi har tro på poeng.

Mason Mount – 6.8 – Chelsea (Newcastle, H)
Mount står med fire scoringer og en assist så langt i sesongen og har vært strålende til tider. Han er svært offensiv, kommer til bra med sjanser og Chelsea scorer mye mål. Vi har troen på en ny bra poengsum her.

Vinn drømmereise for to personer til Old Trafford!
Slik kan du vinne en tur!

Angrep:
Tammy Abraham – 7.7 – Chelsea (Newcastle, H)

Vi har såpass tro på Chelsea at vi dobler opp, og Tammy Abraham er et selvsagt valg denne runden. Han har scoret åtte mål på åtte kamper i år og var i gang igjen sist, etter to målløse. Hjemme mot Newcastle har vi stor tro på nye poeng.

Pierre-Emerick Aubameyang – 11.1 – Arsenal (Sheffield United, B)
Åtte målpoeng på de åtte første for fjorårets toppscorer, og nå venter en kamp hvor de er klare favoritter, selv om Sheffield har vært vanskelige å slå. Auba har det med å score mot svakere motstand og får tillit hos oss.

Callum Wilson – 7.9 – Bournemouth (Norwich, H)
Fikk sin første runde uten poeng forrige gang, men nå møter de et Norwich som lekker som en sil. Det gjør at Wilson nesten er et kapteinsalternativ denne runden.

Rundens kaptein:
Tammy Abraham
– Har virkelig fått sitt gjennombrudd i PL denne sesongen og har scoret på bestilling for Chelsea, som virker å være i god form. Abraham og Mount er begge gode alternativer, men det er mange man gå for denne runden.

Rundens billigspiller:
Joshua King – 6.3
– Om du ikke har råd til Wilson er King et relativt godt alternativ. Han tar straffer og har fem målpoeng på åtte kamper denne sesongen. Nå venter også Norwich som har sett veldig svake ut så langt.

Rundens diff:
Sebastian Haller (5.1%)
– Haller leder linjen i et offensivt og friskt West Ham-lag. Han er fortsatt valgt av svært få, og er et fint alternativ på spissplass denne runden. Wesley ble også vurdert.

Rundens donk:
Teemu Pukki (38.0%)
– Pukki har kommet ned på jorda igjen etter den vanvittige sesongstarten, men er fortsatt eid av svært mange. Tre runder uten poeng, og med dårlige underliggende tall lover ikke bra.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker