Buy Real Tramadol Online Buying Tramadol Online Cod Order Tramadol Overnight Online Order Tramadol Overnight Delivery
Kan Glimt gå en hel sesong uten tap, eller blir en målkåt Kjartansson for sterk for dem? Foto: Mats Eid Bjørset

Eliteserien Fantasy: kapteinalternativer runde 25

Landslagspause er over, og Eliteserien er endelig tilbake denne helga. Vi gir deg våre fem kapteintips foran Fantasy-runden, som vanlig med de tre heteste i prioritert rekkefølge, før nummer fire og fem er to “diffe-valg”.

Få 15 i odds på Liverpool seier over United i helgen!
Slik benytter du deg av tilbudet!

Nummer 1 – Torgeir Børven

Hjemme mot Vålerenga sist runde var Børven kanskje det klareste kapteinsvalget som har vært gjennom hele sesongen. Han skuffet i likhet med laget sitt stort, og endte kun opp med to poeng. Vi tror han hever seg igjen til denne runden, og Odd skal til Trondheim for å spille mot Ranheim på søndag. Det lukter flere scoringer for gjestene, og Børven er som regel involvert i disse. Plukket 11 og 9 poeng i de to kampene før Vålerenga, og er i så henhold også i fin flyt Fantasy-messig. Vi tror Børven rett og slett er det tryggeste kapteinsvalget denne runden.

Nummer 2 – Leke James

Molde ser bare mer og mer ut som seriemesteren 2019. Ikke først og fremst fordi de vinner alt av kamper, men også litt på grunn av de andre topplagenes varierende prestasjoner den siste tiden. Molde tar denne helga i mot FK Haugesund, et lag som langt ifra er noen enkel match. Molde har vært så solide hjemme i år, at vi tørr å påså at Leke James er et godt valg som kaptein denne runden også. I løpet av de seks siste kampene, har James scoret ett mål i annen hver kamp. Han scoret ikke sist, så om man ser slik på det, kommer scoringskampen nå til helga. Slik statistikk skal man selvfølgelig ikke bruke, men ser man bak tallene, har han scoret i de tre siste hjemmekampene, og det er derimot en statistikk man kan bruke. Molde er favoritter mot Haugesund, men forvent ikke at de vinner med kalassifre på søndag.

Vinn drømmereise for to personer til Old Trafford!
Slik kan du vinne en tur!

Nummer 3 – Håkon Evjen

Og mens vi er inne på spillere som gjør det godt hjemme. 9,14,10,13 er poengene Evjen har plukket på de fire siste hjemmekampene. På mandag kommer Mjøndalen på besøk, og kanskje bør Evjen enda lenger opp enn som nummer tre på denne lista også. Bodø/Glimt bør slå Mjøndalen hjemme, og som statistikken viser, Håkon Evjen pleier å levere foran egne fans.

Nummer 4 – Bård Finne

Den første “diffen” vi vil presentere denne runden, er bergenseren i Vålerenga, Bård Finne. Han er riktignok valgt av neste 9 prosent av spillerne, men mye tyder på at mange av disse lagene ikke er aktive lenger. Finne har scoret i to kamper på rad nå, og begge disse kampene har endt 1-1. Vålerenga har vært dårlige den siste tiden, men kanskje kan den oppløftende forestillingen og poenget i Skien før landslagspausen gi guttene en ny giv, nok til å slå Stabæk på Intility denne helga. Bård Finne er i alle fall et valg få andre kommer til å gå for som kaptein, og med scoringer i de to siste, er han en formspiller. Et spenstig og usikkert, men også veldig spennende valg.

Nummer 5 – Kristoffer Zachariassen

I høst har vi anbefalt Zachariassen som et kapteinsvalg flere ganger, uten spesielt hell. Det er likevel noe uforløst med bergenseren Fantasy-messig, og kanskje kan det komme poeng fra midtbanemotoren i helga. Sarpsborg har startet kampen for å unngå nedrykk, og kommer til å kjempe med nebb og klør i hver en kamp resten av sesongen. Bergenseren Zachariassen kan fort bli mannen som senker laget fra hjembyen denne helga, og sender Brann hjem igjen i skam. Vi tørr påstå at Zachariassen kan være et godt valg som kaptein denne runden, selv om vi har bommet på han flere ganger. Et sikkert kapteinsvalg er han derimot ikke, og det kommer heller ikke til å være flust av lag med bindet på hans arm denne runden, så han går derfor inn som vårt siste “diffe-valg” foran helgas runde.

Fallskjerm 500 kr!
Vi gir alle en bonus denne helgen på 500 kr hvis du taper på ditt neste spill!
Trykk her for å delta!

Kategorier
FantasyFantasy EliteserienFantasy Premier LeagueNyheterTippeligaenUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker