Tramadol Mexico Buy Tramadol Buy Australia Ordering Tramadol Online Cod Tramadol Online Echeck Tramadol Order Cheap
Signal Iduna Park i Dortmund er kjent for en fantastisk atmosfære. Til helga braker det løs med toppkamp her! Foto: Ververidis Vasilis / Shutterstock.com

Serielederen skal til Dortmund: holder de stand på toppen?

Etter forrige runde, tok Borussia Mönchengladbach over ledelsen i Bundesliga. Det kan bli en kortvarig visit på toppen for de hvite og svarte, de skal nemlig til Signal Iduna Park denne helga.

Kampen mellom de to Borussia-lagene, Dortmund og Mönchengladbach går av stabelen lørdag klokken 18:30. Hjemmelaget har faktisk nå gått hele tre seriekamper uten å vinne, mens gjestene fra Mönchengladbach har fire strake seire i Bundesliga. Det er duket for et realt toppoppgjør, og Dortmund bør begynne å vinne kamper snart, om de skal ha heng på gullet. Dortmund er før runden fire poeng bak Gladbach, og ligger plassert på åttendeplass.

Også i øst er det duket for en skikkelig toppkamp denne helga. RB Leipzig tar i mot det eneste ubeseirede laget i årets Bundesliga, Wolfsburg. Leipzig kommer fra 1-1 borte mot Leverkusen, en jevnspilt kamp mellom to lag som mest sannsynlig kommer til å kjempe om topp fire hele veien. Det kan også Wolfsburg fort gjøre, og de har faktisk kun Gladbach foran seg på tabellen etter sju kamper. Som serielederen, har også serietoeren en meget vanskelig bortekamp, men det kan være et godt tidspunkt å skulle møte Julian Nagelsmanns lag. De har nemlig en uavgjort og to tap på sine tre siste kamper, da riktignok inkludert Champions League-tapet for Lyon. En spennende toppkamp blir det i alle fall, og Wolfsburg vil nok gjøre alt de kan for å bestå som ubeseiret også etter åtte Bundesliga-kamper.

Julian Nagelsmann og hans RB Leipzig har nå gått tre kamper uten å vinne. Selv om uavjort borte mot Leverkusen sist er et greit resultat, bør de helst vinne mot Wolfsburg denne helga. Foto: Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

Bayern på topp?

Etter det forsmedelige hjemmetapet mot Hoffenheim sist, mistet Bayern München noe overraskende serieledelsen inn i landslagspausen. De rødkledde fra sør bør være temmelig revansjelystne når de reiser til Augsburg denne helga, og her forventes det en grei seier for Bayern. Storklubben er plassert som nummer tre på tabellen etter sju runder, og skulle Gladbach og Wolfsburg avgi poeng mot henholdsvis Dortmund og Leipzig, er Bayern etter alle solemerker serieleder igjen om de vinner bortekampen mot Augsburg. De fleste oddsselskap vil nok gi lavest odds på Bayern som serieleder etter helga, men som Bundesliga har vist oss så mange ganger allerede i år, denne ligaen er veldig uforutsigbar i år.

Også fredag serveres det en godbit fra Tyskland. Rundens innledes i Frankfurt, hvor hjemmelaget Eintracht Frankfurt tar i mot Leverkusen på Commerzbank-Arena. Frankfurt ligger poenget bak Dortmund, og er plassert på niendeplass med sine 11, mens Leverkusen har heng på topplagene, med sine 14 poeng. I så måte er det en viktig kamp for hjemmelaget, som har ambisjoner om å henge med de beste. Frankfurt tåler egentlig ikke å tape denne kampen, da blir luka opp enda større, og man må kanskje se seg litt nedover på tabellen.

Bunnkamp i Köln

På søndag spiller to av de nyopprykkede lagene om tre poeng, når Köln tar i mot Paderborn. Ingen av disse har fått noen enkelt tilbakekomst i den øverste divisjonen, og det er faktisk disse to som ligger plassert under nedrykksstreken før helga. Paderborn ligger dårligst an, og har bare tatt ett poeng på de sju første kampene. Köln har tatt fire, og har like mange poeng som både Union Berlin og Fortuna Düsseldorf på de to plassene over. Köln må nok regnes som favoritter her, men Paderborn vant begge kampene melom disse to i 2.Bundesliga forrige sesong. Det ble to målrike kamper, og kampen i Köln endte med hele åtte scoringer, da gjestene fra Paderborn vant hele 5-3 til slutt. Det er lov å håpe på scoringer også i helga, og kampen kan man se på Viasport 1.

Slik spilles runde åtte i Bundesliga:

Fredag 18.oktober:

Frankfurt – Leverkusen

Lørdag 19.oktober:

Bremen – Hertha
Düsseldorf – Mainz
Union Berlin – Freiburg
RB Leipzig – Wolfsburg
Augsburg – Bayern München
Dortmund – Mönchengladbach

Søndag 20.oktober:

Köln – Paderborn
Hoffenheim – Schalke 04

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterTyskland

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker