Cheapest Tramadol Online Uk Online Tramadol Australia Buy Generic Tramadol Online Online Tramadol Overnight Order Tramadol 180 Cod
S-P / Shutterstuck.com

LaLiga runde 8!

Real Madrid – Granada. Lørdag kl 16:00.

Det er faktisk duket for toppkamp i LaLiga runde 8, når serieleder Real Madrid tar imot serietoer Granada til kamp. Los Blancos er det eneste ubeseirede laget i serien denne sesongen, og har notert seg for 4-3-0 på de syv første kampene. Forrige serierunde fikk de meg seg et sterkt poeng borte fra Wanda Metropolitano mot Atlético Madrid der det ble 0-0. Til tross for at Real Madrid leder serien, og er det eneste ubeseirede laget i LaLiga, virker det som at det er krise i Madrid-pressene. De kritiserer jevnt og trutt Zidane, forskjellige spillere som fremdeles underpresterer, og i tillegg var ikke 2-2-kampen i Champions League mot Brugge bra. Her har faktisk Real Madrid fremdeles mye å bevise, og intet annet enn seier er godt nok mot Granada.

Se opp for

bestino / Shutterstuck.com

Når Eden Hazard kom til Real Madrid var supporterne i ekstase, og belgieren var deres nye «galactico». Han møtte opp visstnok åtte kilo overvektig i pre-season, og måtte bruke flere uker på å få seg i form igjen. Når han først så ut til å være i god form til å starte første serierunde mot Celta Vigo, pådro han seg en skade som holdte han ute av spill i de tre første kampene. Etter at han kom tilbake igjen, har han strengt tatt ikke gjort noe som helst og står med null målpoeng. Bernabéu-publikummet er ikke tålmodige, og der har det ingenting å si om man heter Ronaldo, Zidane eller Hazard. Han bør begynne å prestere, og det så raskt som mulig.

Mulig startellever

Areola – Carvajal, Varane, Ramos, Militão – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Hazard

Granada

Brais seara / Shutterstuck.com

For en vanvittig start dagens bortelag har hatt på tilværelsen i Spanias øverste divisjon. Granada er nyopprykket denne sesongen, men slik de har spilt de første syv kampene skulle man tro de har spilt i LaLiga i alle år. 4-2-1 er regnskapet hittil, og forrige runde ble det 1-0-seier hjemme mot Leganés. Granada har hatt flere sterke resultater som 4-4 borte mot Villarreal, 0-2-seier borte mot Celta Vigo, 0-3-seier borte mot Espanyol og 2-0-seier hjemme mot Barcelona. Man har sett en tendens til at Real Madrid ikke alltid tar mindre lag som kommer til Bernabéu på fullstendig alvor, og her ligger det nok muligheter for et godt Granada-resultat.

Se opp for

Antonio Puertas fikk sin LaLiga-debut som 27-åring denne sesongen, og har siden spilt alle LaLiga-kampene. Kantspilleren har hatt en veldig fin start i LaLiga, og har scoret tre mål og levert en målgivende pasning på de syv første kampene. Han har hatt scoring mot Villarreal, Espanyol og Leganés, samt en målgivende pasning i 2-0-seieren mot Barcelona. Dette er en spiller Real Madrid bør se veldig godt opp for.

Mulig startellever

Rui Silva – Victor Díaz, Germán, Domingos Duarte, C.Neva – Azeez, Montoro, Yangel Herrera – Puertas, Soldado, Machís

Saken oppdateres!

Kategorier
Forhåndssaker og kampreferatNyheterSpania

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker